Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Race Driver One

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Cevap: Race Driver One Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
venomtrk

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007; 15:57:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: competitor

grafikler çok iyiye benzio inşallah güzel olur

bu grafikler kesin oyun içi olacaktır colin mcrae dirt grafik motoru bu yüzden hiç kuşkum yok önemli olan oynanışı artık

darkswordman

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007; 16:04:18 

Yuh gorüntülere bak tek kelime ile muhteşem

SteelSeries 5H v2 USB is one of the most popular gaming headsets on the planet. This headset has been used by talented gamers to win major international events like Electronic Sports World Cup, World e-Sport Games, World Series of Video Games, Kode 5, World Cyber Games, Samsung Euro Championship, ESL Extreme Masters and many others.
Basarrrr

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007; 16:07:37 

ya bu ssler hep yalan oluyor ya

Finland

xbox 360

joe-black

3 Kasım 2007; 16:20:24 

güzel bişey olurda inşda tdu gibi nfs serisine iyi bi rakip gelir..

pes4 hamachi

Sisteme Gözat

3 Kasım 2007; 16:32:27 

bence GT5 i tahtından indirir bu oyun

Dual Core E2160 1800mhz@3.2 mhz günlük - Gigabyte P35-DS3L - 2gb kingston DualDDR2 800mhz@1066mhz 5-5-5-17 samsung 180GB GSata2 8mb Buffer - 20.01 '' İNCA lcd monitör -SKY STAR 2-coolmaster 390 watt PSU
- Philips DVD-RW -PC APARATLI ORJ. SONY DUAL SHOCLK 2
SPARKLE 8800gt coolpipe3 (725-2025) NETİM SINIRSIZ HD FİLİM İZTİYORUM DİYORSANIZ BANA PM ATIN
joe-black

3 Kasım 2007; 16:48:42 

quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

keşke öyle olsada pcde gt5ten daha iyi yarış oyunu oynasak bekleyip göreceğiz ama o kadarda kolay olmaz gt5i tahtından etmek..

:::LOSTPLANET:::

3 Kasım 2007; 17:34:33 

quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

onu hadi neyse geçmesin şu pgr4 kalitesine eşdeğer olsa ona razıyım

dirt grafiklerini de buna benzer vermişlerdi ama noldu oyun kalitesi belki iyi olabilir ama oynanış berbattı

ÇAYLAK APRON'DA
WITNESS THE SHOCKING TRUTH YOU ARE NOT MEANT TO SEE
:::BOEING 737-800 UPS:::

!!!seed4me grubu upload yapan ellerin kırılsın !!!!
_EngiN_

3 Kasım 2007; 19:21:02 

yuhh grafiklere bakk süper bir oyun olucak cidden yaaa.....acaba dx 10 falan mı olur

// Intel E6750 2.66 Ghz //Gigabyte P35c-ds3r // 320 Gb Seagate Sata2 // Ocz 2 x1 Gb Ddr2 800 Mhz Platinum Cl4 Xtc // Palit 8800GT // BenQ Fp94vw19” Geniş Ekran Lcd // Asus 1814 Blt Dvd-Rw // Raidmax Smilodon Kasa // Fsp Epsilon 700W // A4Tech Kx-2810 X7 Game Master Desktop Set // Lexmark x1250 Yazıcı / Tarayıcı / Fotokopi // Premier Pht v10 (4+1) Ev Sinema Hoparlör Sistemi //
GFBurak

3 Kasım 2007; 21:04:47 

Bence yeni bir NFS ve GT doguyor SS ler süper ama SS deki gibi olcak orasida var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GFBurak -- 3 Kasım 2007; 21:06:14 >

Intel Core 2 Duo E6700 - Asus P5NSLI NVIDIA - 460 Watt Netzteil Active PFC -2048 MB DDR2 RAM - Western 250 GB Festplatte S-ATA - Sparkle NVIDIA GeForce 7950GT - 16x Dual Layer Light Scribe - Monitor ASUS PG191
SİNEQ

4 Kasım 2007; 14:18:59 

Toca serileri zaten PGR gibidir yarı arcade yarı simulasyon pinky ayrıca sen toca 3'e simulasyon diyordun değilmi canım

Gears Of War Fan Club
SolidRock

4 Kasım 2007; 14:27:45 

Bu TOCA serisinden ben artık zevk falan alamıyorum, serinin yıllar önce çıkan ilk iki oyunu ayrı bir olaydı. Ne zaman bu seri Race Driver moduna döndü işi o zaman bozdular. Gerçi PC piyasasında yarış oyunu azlığını düşününce...

Bu seride sevmediğim olayda şudur, her türden aracı koymuşlar. Kamyon bile var. Codee'ler bu anlayışı CMR serisine'de taşıdılar. İlk CMR 3'de hediye gelen araçlardan Ford Transit'i görünce dumur olmuştum, "Bu ne abi be!"diye. Tamam oyun oyundur ama azıcıkda ciddiyet olacak değil mi?

Umarım bu oyunda böyle bir şey yapmayı denemezler. Tamam her türden araç, yelpaze geniş, her türden rakibini yokluyorsun belki oyuncu çalarım mantığı ile olmuyor ama. Ne kontroller oluyor, ne atmosfer. CMR 3'de tek araçla yarışıyorduk Focus'la, mantık güzeldi, tek kariyer, tek araç. Ama sonra tam tersine döndüler, insanın benimseyebileceği, kendini özdeşleştirebileceği bir şey kalmadı oyunda. Tamamı ile kariyer üzerine kurulu, aracı onlar seçiyor, sana oynamaka kalıyor. Ben bu konsepti beğenmiyorum arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 30 Kasım 2007; 16:33:30 >

[DMC]

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Kasım 2007; 9:08:58 

Need For Speed: MOST WANTED (efsane oyun en iyi nfs)
bykanca

6 Kasım 2007; 10:11:39 

Süper bir oyun olacak bence bu

Nitrogliserin
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Kasım 2007; 11:10:25 

quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Bu TOCA serisinden ben artık zevk fala alamıyorum, serinin yıllar önce çıkan ilk iki oyunu ayrı bir olaydı. Ne zaman bu seri Race Driver moduna döndü işi o zaman bozdular. Gerçi PC piyasasında yarış oyunu azlığını düşününce...

Bu seride sevmediğim olayda şudur, her türden aracı koymuşlar. Kamyon bile var. Codee'ler bu anlayışı CMR serisine'de taşıdılar. İlk CMR 3'de hediye gelen araçlardan Ford Transit'i görünce dumur olmuştum, "Bu ne abi be!"diye. Tamam oyun oyundur ama azıcıkda ciddiyet olacak değil mi?

Umarım bu oyunda böyle bir şey yapmayı denemezler. Tamam her türden araç, yelpaze geniş, her türden rakibini yokluyorsun belki oyuncu çalarım mantığı ile olmuyor ama. Ne kontroller oluyor, ne atmosfer. CMR 3'de tek araçla yarışıyorduk Focus'la, mantık güzeldi, tek kariyer, tek araç. Ama sonra tam tersine döndüler, insanın benimseyebileceği, kendini özdeşleştirebileceği bir şey kalmadı oyunda. Tamamı ile kariyer üzerine kurulu, aracı onlar seçiyor, sana oynamaka kalıyor. Ben bu konsepti beğenmiyorum arkadaş.

90lı yıllarda çıkan toca 1 ve toca 2 yi tek geçerim
british touring car championshipin resmi oyunuydu ve gerçekten çok çok zevkliydi.
codemasters nasıl cmr serisini daha fazla kişiye hitap etsin diye bozduysa aynısını tocada da yaptı dediklerine bende katılıyorum.
yeni oyun grafik açısından bir şeyler vaat etsede yenilik olarak ne vaat edecek merak ediyorum.
S. YıLDıZ

Sisteme Gözat

6 Kasım 2007; 11:29:37 

Grafikler dehşet yaaw Toca Race Drive ı hep sevmişimdir.. İlki çok zevkliydi, hikaye falan... Sürüş zevki hep üst seviyedeydi 2'si 3'ü de süper oldu... Bu da eminim iyi olacaktır... Bu adamlar işlerini iyi yapıyor...

TmzZ|MoRa
HeLLgaTe

Sisteme Gözat

6 Kasım 2007; 15:26:11