SteelSeries 5H v2 USB is one of the most popular gaming headsets on the planet. This headset has been used by talented gamers to win major international events like Electronic Sports World Cup, World e-Sport Games, World Series of Video Games, Kode 5, World Cyber Games, Samsung Euro Championship, ESL Extreme Masters and many others.
Bu TOCA serisinden ben artık zevk falan alamıyorum, serinin yıllar önce çıkan ilk iki oyunu ayrı bir olaydı. Ne zaman bu seri Race Driver moduna döndü işi o zaman bozdular. Gerçi PC piyasasında yarış oyunu azlığını düşününce...
Bu seride sevmediğim olayda şudur, her türden aracı koymuşlar. Kamyon bile var. Codee'ler bu anlayışı CMR serisine'de taşıdılar. İlk CMR 3'de hediye gelen araçlardan Ford Transit'i görünce dumur olmuştum, "Bu ne abi be!"diye. Tamam oyun oyundur ama azıcıkda ciddiyet olacak değil mi?
Umarım bu oyunda böyle bir şey yapmayı denemezler. Tamam her türden araç, yelpaze geniş, her türden rakibini yokluyorsun belki oyuncu çalarım mantığı ile olmuyor ama. Ne kontroller oluyor, ne atmosfer. CMR 3'de tek araçla yarışıyorduk Focus'la, mantık güzeldi, tek kariyer, tek araç. Ama sonra tam tersine döndüler, insanın benimseyebileceği, kendini özdeşleştirebileceği bir şey kalmadı oyunda. Tamamı ile kariyer üzerine kurulu, aracı onlar seçiyor, sana oynamaka kalıyor. Ben bu konsepti beğenmiyorum arkadaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 30 Kasım 2007; 16:33:30 >
Bu TOCA serisinden ben artık zevk fala alamıyorum, serinin yıllar önce çıkan ilk iki oyunu ayrı bir olaydı. Ne zaman bu seri Race Driver moduna döndü işi o zaman bozdular. Gerçi PC piyasasında yarış oyunu azlığını düşününce...
Bu seride sevmediğim olayda şudur, her türden aracı koymuşlar. Kamyon bile var. Codee'ler bu anlayışı CMR serisine'de taşıdılar. İlk CMR 3'de hediye gelen araçlardan Ford Transit'i görünce dumur olmuştum, "Bu ne abi be!"diye. Tamam oyun oyundur ama azıcıkda ciddiyet olacak değil mi?
Umarım bu oyunda böyle bir şey yapmayı denemezler. Tamam her türden araç, yelpaze geniş, her türden rakibini yokluyorsun belki oyuncu çalarım mantığı ile olmuyor ama. Ne kontroller oluyor, ne atmosfer. CMR 3'de tek araçla yarışıyorduk Focus'la, mantık güzeldi, tek kariyer, tek araç. Ama sonra tam tersine döndüler, insanın benimseyebileceği, kendini özdeşleştirebileceği bir şey kalmadı oyunda. Tamamı ile kariyer üzerine kurulu, aracı onlar seçiyor, sana oynamaka kalıyor. Ben bu konsepti beğenmiyorum arkadaş.
90lı yıllarda çıkan toca 1 ve toca 2 yi tek geçerim british touring car championshipin resmi oyunuydu ve gerçekten çok çok zevkliydi. codemasters nasıl cmr serisini daha fazla kişiye hitap etsin diye bozduysa aynısını tocada da yaptı dediklerine bende katılıyorum. yeni oyun grafik açısından bir şeyler vaat etsede yenilik olarak ne vaat edecek merak ediyorum.
Grafikler dehşet yaaw Toca Race Drive ı hep sevmişimdir.. İlki çok zevkliydi, hikaye falan... Sürüş zevki hep üst seviyedeydi 2'si 3'ü de süper oldu... Bu da eminim iyi olacaktır... Bu adamlar işlerini iyi yapıyor...