Böyle giderse PC oyunları 2008 sonunda PS3 ü grafik anlamında geçebilir. tabi sadece bu oyun açısından konuşmuyorum ama özellikle crysis ve bazı oyunlara bakınca yeni nesil konsolların grafik üstünlüğü uzun sürmeyecek gibi geliyor bana. Tabi ki bu konuda ekran kartı üreticilerinin eline bakıyoruz
geçer zaten dx 10 coşturacak oyunları bizi de mali krize sokcak
Babasını kaybedip evsiz kalınca çalı çırpıdan bir yuva yaptı kendine... Yarın, toprağını kaybeden halkına, çöken çınarın dallarından yepyeni bir yurt kuracaktı. Atatürk'le Yeniden Tanışmaya Hazırlanın. www.mustafa.com.tr
aklıma nfs pro street geldi aslında grafikleri görünce ama herhalde bu oyun ezici üstünlük kurar nfs ye bundan sonra paso next-gen oyunları göreceğiz anlaşılan
Walla Colin mcrea dirt te böyleydi. Mükkemel bir video koydular millet oyun içi video zanneti fakat değildi. Zaten o kadar iyi grafikler herhalde bi 2-3 sene sonra gelir. Yalnış anlamın Dİrt in grafiklerine kötü demiyorum mikkemel diyorum. AMa o video daki giib değildi. Bu resimlerde bence makyajlanmıs. Ama ne olursa olsun Dirt in grafiklerini gölgede birakacağina eminim.
Walla Colin mcrea dirt te böyleydi. Mükkemel bir video koydular millet oyun içi video zanneti fakat değildi. Zaten o kadar iyi grafikler herhalde bi 2-3 sene sonra gelir. Yalnış anlamın Dİrt in grafiklerine kötü demiyorum mikkemel diyorum. AMa o video daki giib değildi. Bu resimlerde bence makyajlanmıs. Ama ne olursa olsun Dirt in grafiklerini gölgede birakacağina eminim.
2-3 sene çok geç ve zaten 2008 oyunlarında sık sık next gen ile karşılaşabileceğiz
yaw dirt teki toz dumana hayran kalmıştım.oyunu oynayınca peeeeeeeehhh adam gibi hiç toz yok.ben bu oyunu pek oynamadım fakat bi şey soracam.dirt ün ilk ss lerinde araba suyun içinden geçiyordu.suyun görüntüsü süperdi.oyunda ona benzer bi görüntüyle karşılaşan oldu mu