Şimdi Ara

Vivo Apex 2019 tanıtıldı: Deliksiz tasarım ve ekranın tamamında etkin parmak izi sensörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Meizu Zero modelinden sonra yeni bir deliksiz akıllı telefon modeli de Vivo firmasından geldi. Vivo Apex 2019 isimli cihazın üzerinde USB girişi bile bulunmuyor. Donanım ve tasarım noktasında da oldukça ilginç özelliklere sahip.

    Manyetik bağlantı noktası


    Meizu Zero, kablosuz şarj aleti ile birlikte geliyordu. Apex 2019’un arka kısmında ise manyetik bağlantı noktası bulunuyor. Vivo’nun MagPort olarak adlandırdığı bu bağlantı noktası sayesinde akıllı telefonu şarj edebilecek veya bilgisayarınıza bağlayarak dosya transferi yapabileceksiniz. Cihazın kablosuz şarj desteği hakkında bir bilgi bulunmuyor.


    Ekran üzerinden ses çıkışı ve parmak izi sensörü


    Telefonun üzerinde hiçbir delik bulunmaması akıllara ses çıkışı konusunda soru işaretleri yaratıyor. 6.39 inç boyutunda AMOLED ekrana sahip olan Apex 2019’un ses çıkışı da bu ekranın titreşmesiyle gerçekleşiyor. Sadece mikrofon için cihazın alt kısmında ufak bir delik bulunmakta. Ayrıca yeni nesil parmak izi sensörü sayesinde ekranın belirli bir noktasına değil, istediğiniz herhangi bir yerine dokunarak telefon kilidini açabiliyorsunuz.



    Vivo Apex 2019 diğer özellikleri


    Deliksiz tasarımın tamamlayıcısı olarak akıllı telefonun üzerine hiçbir fiziksel tuş yerleştirilmemiş. Meizu Zero ve HTC U12+ modellerinde olduğu gibi çerçeveye yerleştirilmiş basınç algılamalı sistem sayesinde ses açma/kapama ve güç tuşu işlemlerini yapabileceksiniz. SIM kart yuvası yerine de eSIM teknolojisi kullanılacak.


    Ayrıca Bkz.Üzerinde hiçbir giriş bulunmayan Meizu Zero tanıtıldı

    Snapdragon 855 yonga setinden gücünü Apex 2019, Qualcomm’un X50 modem çözümü sayesinde 5G bağlantı desteğine de sahip. Snapdragon 855’e 12 GB RAM ile birlikte tercihinize göre 256 GB veya 512 GB hafıza eşlik ediyor. Son olarak arka tarafta bulunan çift kamera paketinin 12 MP + 13 MP çözünürlüğünde olduğu belirtelim. Ön kamera hakkında ise firma tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. Vivo’nun Apex 2019 modelini Mobil Dünya Kongresi’nde sergilemesi bekleniyor.








  • Arka kamera performansı ikinci plana atılmış gibi gözüküyor. Maliyeti düşürmek için yaptıklarını düşünüyorum fakat ucuzda olmayacak bu telefon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran üzerinden ses yeterli seviyede mi acaba?

  • Çentik derken delik muhabbetine kadar gitti iş. Delikten sonra ekran altından ses vermeye yoğunlaşacaklar gibi... Daha neler deneyecekler kimbilir. (katlanabilir telefonlara değinmiyorum bile)

  • kapitalizmin oyunları

  • aga öyle ya da böyle adamlar Apple'nın, Samsung'un yapamadığı inovasyonları yapıyorlar

  • Manyetik şarj veya kablosuz şarj artık eski usul kablolu şarjın yerini devralabilir demek oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son zamanlarda gördüğüm en güzel telefon.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://m.youtube.com/watch?v=oeDorJTdxQY abone olur musun kanalın büyümesi için

  • Bu telefon daha delikanlı olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çinliler aştı artık. Yenilikte Apple, Samsung ve bizler artık bunları takip edeceğiz gözüküyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gelecekten fırlamış gibi. helal.

  • Ayn apple ekranini aliyorlar apple bu ekrani iphone x le yapti cahil herifler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizde çentik delikle uğraşalım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rCoder R kullanıcısına yanıt
    Bunun neresi inovasyon? Deliksiz telefon gereklilik mi? Kimseye bir yararı var mı? Her şeyi bırak ekranı titreterek çıkan ses nasıl, ön kamerası nerde, manyetik şarj şeysi ne kadar hızlı çalışıyor? Delikleri kaldırdık bitti al sana inovasyon diye bir şey yok. Hiçbir getirisi olmaması bir yana ortaya yeni sorunlar çıkaran inovasyon mu olur? Tek getirisi su geçirmezlik olabilir o da dalgıç değilsen her amiral gemisi yeterince su geçirmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomiseverim X kullanıcısına yanıt
    İnivasyon yenilik demektir, bir nevi deneme yanılma da diyebilirsin, her inovasyon tutmayabilir ya da çok faydalı olmayabilir. Doğru yol ve faydalı modeller böylece bulunur bu sürecin bir parçasıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.