Şimdi Ara

Samsung delikli ekranlar için en küçük sensörünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Uzun bir süre direndikten sonra delik tasarımı başta olmak üzere ekranlarında çentik konseptine geçiş yapan Samsung sensör tarafında da çalışıyor. Firma delikli ekranlara uygun en küçük kamera sensörünü tanıttı.


     


    ISOCELL Slim 3T2 sensörü neler sunuyor?


     


    ISOCELL Slim 3T2 sensörü sektörün en kompaktı olması yanında firmanın da en küçük yüksek çözünürlüklü sensörü oldu. Sensör 20MP çözünürlüğünde ve hem ön hem de arka taraf için kullanılabiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung giriş seviyesine iki yeni tablet hazırlıyor

    1/3.4 inç yani diyagonal olarak yaklaşık 5.1 milimetre boyutlarında olan sensörün piksel boyutu da 0.8 mikron. Tetracell yani 4 pikseli bir pikselde toplayan teknoloji ile ISOCELL Plus teknolojisi sayesinde sensör daha iyi ışık alıyor ve karanlık ortamlarda daha iyi performans veriyor.


     


    Kompakt boyutları sayesinde akıllı telefonlarda daha fazla alan açılmasını sağlayan sensör çok kamera sistemlerinde de kullanılabiliyor. Bu durumda Tetracell yerine RGB renk filtresi gerekiyor. ISOCELL Slim 3T2 sensörü kısa süre içerisinde hacimli üretime başlayacak.


     







  • Su damlası çentiği oldum olası benimsemedim. Çoğunluğun aksine büyük çentik seviyorum. iPhone X'de sevdiğim bir özellik. Kendi görüşüm; çentik olsada olur olmasa olur fakat inatla tüm firmalar da çentik takıntısı oluştu. Modası geçtiği zaman başka yenilik gelir nasıl olsa.

  • En küçük delik bizim telefonda. Bizimkini alın.

  • Samsung direnmek yerine aslında adamlar doğru çözümü bulana kadar çalışmışlar, ellerinden bu kadar gelmiş ama yakın zamanda bu çentiktir, deliktir gibi şeylerde, Samsung'dan, kamerasından ahizesine bir sürü iyleştirilmiş ve buna göre tasarlanmış daha birçok ürün görebiliriz.

  • sensörleri ekran altına gizlemek zor değil, sadece geçiş sürecinin sancını ve uzun olması ceplerini daha çok dolduruyor. bu insanlar aptal değil değiller çentikmiş köşe yuvarlatmaymış elbette kötü ve gereksiz şeyler firmalar da biliyor. ama uzun vadede daha çok kâr getiriyor...

  • Çentik anlamsız üst kısmı birazcık kalın yapın olsun bitsin çentiğin sağında solundaki ekranlar Bi işe yaramıyor bence. Tabii gerçekten çok çok küçük Bir kamera olursa oyun ya da filmlerde etkilemezse daha iyi olur, ki bence ekranın altına kamerayı gizlemek çok da imkansız bir şey olmamalı bunu yapabilirler ve belki de yaptılar ama bizim haberimiz olmayacak bir süre daha. Yine de ben oppo find x ya da mi mix 3 modellerini daha çok beğendim. Bence çok şıklar ayrıca kamera kullanılmadığında gizlenmesi de ayrıca bir güven duygusu veriyor, tabii kalın olmaları eksi Bir yön.

  • Direnmek mirenmek saçmasapan teknik dile ve habere yakışmayan laflar. Ciddi olun biraz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.