Şimdi Ara

DigiTimes'a göre Apple'ın kablosuz şarj cihazı AirPower, 2019 sonunda çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple'ın kablosuz şarj cihazı AirPower'ın çıkış tarihi adeta bir yılan hikayesine dönmüş durumda. Şirketin geçtiğimiz Eylül ayında yeni nesil iPhone modelleriyle birlikte satışa sunacağı beklenen ve o günden beridir haber alınamayan AirPower, Digitimes'ın raporuna göre 2019 sonunda kullanıcılarla buluşacak.

     


    Mart ayında tanıtılabilir


    Güvenilir kaynaklardan biri olan Digitimes, Apple'ın kablosuz şarj cihazı AirPower'ın üretime girdiğini ve en geç 2019'un Kasım veya Aralık ayında satışa sunulacağını iddia ediyor. Bu da Apple'ın ürünü piyasaya sürmesine neden olan teknik sorunların üstesinden geldiği anlamı taşıyor diyebiliriz.


    Geçtiğimiz yıl içinde de cihazın 2019 yılı başında piyasaya sürüleceğine dair çokça sızıntı ortaya çıkmıştı. Ancak bu kez sızıntıların güvenilir kaynaklardan gelmesi, AirPower'ı artık somut bir şekilde görmeye yaklaşıyoruz şeklinde yorumlanabilir. Tüm bunlara ek olarak Apple'ın Mart ayında yenilenmiş bir iPad mini ve 9.7 inçlik bir iPad'in yanı sıra, AirPower'ı da tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor.

      







  • Çıksın artık ya. 2000 liraya kablosuz şarj edelim artık cihazları.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben internetten hem apple watch hemde iphonu şarj eden bi ürün aldım 20-30 dolar arası bir fiyatı olması lazım belki şuan daha pahalı olabilir bu aleti beklemenin zerre bir mantığı yok benc çıkış fiyatı 1000 tl olur

  • geçen eylül dediğiniz 2017 eylül ayında tanıtılıp, 1 sene sesi soluğu çıkmayan ürün. 2019 sonuna çıkacağı iddia ediliyor. ilk iphone x' lerle çıkacak diye bayağı reklamı yapılmıştı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.