Şimdi Ara

Samsung bu yıl tamamen çentik tasarımına geçebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Uzun süre çentikli ekran tasarımına uzak kalmayı tercih eden Samsung geçen yıl Galaxy A8s modeli ile ilk adımı atmıştı. Bu yıl yeni Galaxy M serisinin çentikli tasarım barındıracağı bilinirken büyük bir geçiş görebiliriz.


     


    Daha çok model


     


    Sektör kaynakları yeni Galaxy Axx serisinin de çentikli ekran tasarımı barındıracağını ifade ediyor. Normalde bu seri Galaxy A50 ile başlayacak, Galaxy A40, Galaxy A70 ve Galaxy A90 ile devam edecek. Serinin büyük bataryası öne plana çıkıyordu.


     


    Ayrıca Bkz.iPhone XS bataryalı kılıf iPhone X için de uyumlu

    Galaxy A50 modelinde Infinity-V ekran tasarımı yer alacağı belirtiliyor. 4 adet Cortex-A72 ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeği barındıran Exynos 9610 yonga seti, 4000mAh kapasiteli batarya, 6GB RAM, 24MP çözünürlüğünde arka kamera iddialar arasında.


     


    Galaxy A40 modelinde Exynos 7885 yonga seti yer alıyor. AMOLED ekran yine Infinity-V ekran tasarımına sahip. Telefonda 4GB RAM, 4000mAh kapasiteli batarya, 24MP çözünürlüğünde arka kamera yer alacak.


     


    Bunun haricinde Galaxy A70 ve Galaxy A90 modellerinde de çentikli ekran söz konusu. Ayrıca optik tabanlı ekrana entegre parmak izi okuyucusu ve çoklu arka kamera kombinasyonları da dile getiriliyor.


     


    Galaxy S10 amiral gemi serisini de hesaba katarsak Samsung’un yıl ortalarına kadar piyasaya süreceği hemen tüm akıllı telefonlarda çentik tasarımı göreceğiz. Firmanın bir anda tamamen çentik tasarıma geçiş yapması dikkat çekici gelişmelerden birisi olacaktır.


     







  • Samsung galaxy ve note serisi çıkarsa ve bide bunların ekonomik versiyonlarını çıkarsa yeter piyasada bir dünya samsung telefon dolu farklı farklı modellerde gerek yok bence bunlara.

  • Delikli ve tek kameranın olduğu ekranlar çok güzel gözüküyor. Amiral gemilerinde delikli tasarımı kullanıp kendisine göre orta sınıf olanlarda çentik kullanır diye düşünüyorum.

  • Geçmez bu yıl gözle görülebilir bir yenilik yapması lazım. Algılar Samsung için olum yönde artmıyor ve bunun farkındalar.

  • geçmeeez... boş haber 😅 marka algılaması için Sony alt ve üst boşlukları nasıl hala koruyorsa Samsung da yaptığı her makarna gibi tutarlı olmalı 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emin KOÇ kullanıcısına yanıt
    bende senin gibi düşünüyorum, çok kafa karıştırıyor ama vardır adamların bir bildiği bizim bilmediğimiz.

  • Adamlar 2014 2015'e geri dönüş yapıyorlar A50 A90 falan jiroskop bildirim ışığı gibi özellikleri kısıp üstüne utanmadan 4.000 tl istiyorlar adamların tek yaptığı yenilik kar oranını arttırıp tüketiciyi yeni telefona zorlamak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o çentik ve 3.5 giriş yokluğu ile hem apple hemde kullanıcıları ile alay eden reklamları neden yaptı o zaman bu şirket... yer yüzündeki en iki yüzlü şirket.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crashlone -- 21 Ocak 2019; 14:54:56 >
  • Crashlone kullanıcısına yanıt
    Aynı mantıkla 3.5" ten büyük telefonlarla dalga geçip şimdi büyük ekranlı telefon kullanan kullanıcılar da en iki yüzlü kullanıcılar öyleyse.

  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    apple, samsung gibi karşılaştırmalı reklam yapmadı diye hatırlıyorum özellikle samsung'u ezen.
  • simetrik olmayan tasarımlar gözüme batıyor.s9 hala güzel.kulaklık girişi var çentik delik yok.kulaklık girişi zevk meselesi değil,ihtiyaçtır bu arada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.