Şimdi Ara

FIFA 19, 2018'de Avrupa'nın en çok satan oyunu oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Electronic Arts'ın popüler futbol serisi FIFA, 2018'e de damgasını vurdu. Gfk Entertainment tarafından geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni bir rapora göre FIFA 19, Avrupa'da yılın en çok satılan oyunu oldu.



    Gfk Entertainment, verilerini 15 Avrupa ülkesinden elde etmiş. Net satış rakamları açıklanmamış olsa da yayınlanan raporda FIFA 19'un Red Dead Redemption 2 ve Call of Duty: Black Ops 4 gibi oyunları geride bıraktığı belirtiliyor. RDR 2 gibi tüm dünyada inanılmaz satışlara imza atan bir oyunun bile Avrupa'da FIFA'nın gerisinde kalması ilginç bir durum olarak değerlendirilebilir.



    Gfk Entertainment'ın verilerini aldığı ülkeler şu şekilde: Avusturya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, İsveç, İsviçre, İspanya, Birleşik Krallık.

     








  • Her yıl yenisi (gerçekten yenisi mi?) çıkan oyuna 60$ vermek hangi para birimini kullanırsan kullan tamamen enayiliktir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A. Burak A kullanıcısına yanıt
    Adamların kazancına göre düşünmelisin 4-5 saatlik asgari ücrete denk geliyor ki zaten oralarda asgari ücretli çalışan sayısı %7. Yani Avrupa'da normal gelirli bir aile için sakız parası, asgari ücretli için ise sigara parası gibi bir şey tüm yıl oynayacağı oyuna neden o parayı vermesin?
    Bir de şöyle düşün günlük asgari ücret 50 lira diyelim 4 saati ile yani 25 liraya FiFA almaz mıydın? Ayrıca ülkemizde Asgari ücretli ve altında çalışan sayısı Suriyelileri de sayarsak neredeyse %50 olmasına rağmen ben alırdım hem de her yıl.

  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Hayır her ekonomik şartta enayiliktir. Sadece enayilik katsayısı daha düşüktür. Zaten bizdeki "abi telefon 1000 birim onların asgari ücretinden az" kafasındakiler olduğu sürece dolar bir gecede 1TL ye eşitlense aynı günün sabahı ithal ürüne öyle bir hücum edip döviz çıkışına sebep olur ki dolar yine yükselir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A. Burak A kullanıcısına yanıt
    Online oyunlarda bu var yapacak bir şey yok. Kitle fifa 19'da ultimate kasarken sen fifa 18de kick off maç atarsan hiçbir zevk alamazsın mecbur topluluğa uyuyor herkes. Ayrıca keyif için senede 60euro hiçbir şey enayilikle ne alakası var çözemedim. Bu arada en son fifa 17 aldım onu da birkaç ay sonra satmıştım bu serinin fazla takipçisi değilim ama sevenine saygı duymak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A. Burak

    Her yıl yenisi (gerçekten yenisi mi?) çıkan oyuna 60$ vermek hangi para birimini kullanırsan kullan tamamen enayiliktir.

    vizyon super ya.

    her yil yenisi cikiyorsa alinmamaliymis. Ne alaka? Para var almasin mi? Gelmis enayilik diyor. 60 Dolar adama koymuyor ve zevki icin veriyor bu da gelmis enayilik diyor.

    hayir 2 ya da 3 yilda bir cikinca ne degisecek onu da merak ediyorum o zaman mi hak etmis olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sene kariyerini oynardım keyifle ama 2017'den sonra sarmadı artık arada bir açıp maç yapıyorum köklü bir değişim olmadığı sürece artık pek fazla oynayacağımı da sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 21 Ocak 2019; 2:2:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor oyunları 60 doları hak etmiyor. Ultimate team ise para tuzağı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A. Burak A kullanıcısına yanıt
    Her ay 5 dolar aylık abonelik olsa 12x5'ten yine 60 dolara denk geliyor. Ne değişti?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 60 birim para yani çok ucuza alıyorlar satılır.

  • Onlar için para sıkıntı değil. Şahsen ücretsiz olduğu için FIFA Online 4 ile idare ediyorum. Tek sıkıntısı server uzakta olduğu için lag fazla olabiliyor.

  • oyunu sadece alınca bitse gene hadi eyvallah çekilir de, aldıktan sonra iyi futbolcu çıksın diye insanları loot box denilen kumara yönlendiriyorlar. o loot box saçmalığı olduğu sürece bedava olması lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxmania -- 22 Ocak 2019; 0:18:42 >
  • Adamların paralarına göre 35-40 birim bizde ise en aşağı 250-300 birim para, belki daha fazladır.
  • god of war olacağını düşünmüştüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.