Şimdi Ara

Google Haritalar'da radar simgeleri test ediliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Araba kullananların en korktukları şeyin başında radara yakalanmak ve ceza ödemek geliyor. Her ne kadar bu durumdan kaçınmak için hız kurallarına uymamız gerekiyorsa da, yakında Google Haritalar size hangi bölgelerde radar uygulaması olduğunu gösterecek.

     


    Radarlar simgelerle gösterilecek


    Android Police'in haberine göre Google Haritalar'ın yeni versiyonu yollara eklenen radar simgeleriyle gelecek. Zira Google bu özelliği test etmeye başladı bile. Görselde de görebileceğiniz gibi Google Haritalar uygulamasında, yol üzerindeki radar uygulama noktaları kamera simgeleriyle belirtilmiş durumda.


    Google, sahip olduğu Waze şirketi ile yol çalışmalar, trafik sıkışıklıkları ve diğer olumsuzluklar ile ilgili bilgi verebilirken Google Haritalar bu özelliklerden bazılarına sahip değil. Bu özelliğin gelmesiyle birlikte Google Haritalar'ın da önemli bir avantaja sahip olacağını söyleyebiliriz. Bu hız simgeleri şimdilik belli bir kullanıcı grubuyla test ediliyor ve ne zaman tüm kullanıcılara açılacağı ise şimdilik belli değil.

      







  • Her kamera radar değil. Belli bir mesafe öncesinde yaklaşık 1km önce sanırım, uyarı levhası olması gerekiyor. Yoksa radar yapılamaz. Kamera varsa da mobesedir. İnşaAllah bunları dikkate alırlar.

  • Türkiyede Servis hemen yasaklanır !

  • the_dedektif kullanıcısına yanıt
    Niye yasaklansın Yandex Navi’de TomTom’da ve bir sürü navigasyonda zaten bulunan bir özellik Google Haritalar’a da gelmesini istediğimiz bir özellik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_dedektif

    Türkiyede Servis hemen yasaklanır !

    Almanya'da falan da yasak aslında kullanmak yakalanırsa cezası var ama çoğu insan kullanıyor yine de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Para bitti para lazım Ceza kesmek lazım yapacak bişey yok.

  • abkam ile geçen ana yol hız sınırı 50 ile gittik ama sağolsun arkadaki araçlar hızlan hızlan diye kornaya basıp hızlanmamızı istediler, ya ceza yiyeceksin yada kavga çıkaracaksın??

  • KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    Ben inadına yol vermiyorum üstüne acelen varsa diğer şeritten geç git diyorum



    Daha neler var neler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K_Spartakus K kullanıcısına yanıt
    Umarım en sol şeritten gidip "hız limitindeyim, yol vermem" demiyorsunuzdur. En sol şerit sollama şerididir, hız limitinde gitseniz dahi uzun süreli işgal edilemez. Sol şeridi sürekli işgal edip "Acelen varsa diğer şeritten geç" diyemezsiniz. Yok öyle yapmıyorsanız o zaman haklısınız. Önünüze geçmek isteyen sol şeridi kullanmak zorunda. "Diğer şeritten geç" dediğiniz için hangisini yaptığınız tam olarak anlaşılmıyor.

  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Vallahi iyi yakaladın , sol şeritte oldu ama şu da var ki hız sınırı 80 ama arkamdan devam eden araç 100ün hayli üstünde gidiyordu



    Uçmaya gerek yok yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elveda google haritalar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir de tumsekleri gösterseler.



    Kocaman üç şeritli yolda araç sollayamiyoruz.



    Yarım metre tümsek var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K_Spartakus K kullanıcısına yanıt
    Çünkü sen yanlış yaptığının farkında değilsin. Eğer Sol şerit için bunu söylüyorsan o şerit sollama şerididir ve o şeritte sabit hız da gidemezsin. Orta şeride geç. Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Haritalar kadar berbat, kullanışsız ve insanı çileden çıkaran, yanlış yol tarifi yapan, bağlantısı kopup 3 çıkışlı göbekte insanı yolun ortasında bırakan, araçla hareket ettikten 5 dakika sonra bile takılı kalmış bekleyen, insanı yanıltan ve buraya dikkat, YOLU İLERİDEN SOLA ÇİZİP DE SAĞA DÖN DİYEBİLEN!!!! başka bir navigasyon uygulaması yok. İyiki de yok! Evet, hepsini doğru okudunuz. 25 Aralık 2018'de Şişli'de hepsini yaşattı. Üstelik internet bağlantısını da şart koşuyor! Normal de Sygic kullanırım ve muazzamdır tek kelimeyle. Yıllardır, bu güne kadar daha bir kez olsun hataya sebep vermedi. Yol ayrımlarında ekranı 3D görsele alıp, yolu ve tüm şeritleri üstten gösterirken bulunduğunuz şeridi ve hangi şeride geçmeniz gerektiğini dahi şahane bir titizlikle gösteren ve emniyet güçlerinin de araçlarındaki navigasyonu olan güzelim Sygic değerini bir kez daha anlamış oldum. Bir daha Google Haritalar mı, tövbe!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbay1 -- 19 Ocak 2019; 1:17:30 >




  • denizbay1 D kullanıcısına yanıt
    Bunları biliyoruz da 80lik yolda 120yle gidip herkesin sürüş güvenliğini görmemek daha büyük ayıp



    Bence sende bunu öğren



    Tabi marifet olmadığını da biliyorum ki o şerit formula 1 pisti de değil bunu da hatırlatayım



    Bak en azından ben hatamı kabul ediyorum , sana tavsiyem bir yanlışı (benimkini) yazarken diğerini de yaz ki adil olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • igo da yıllardır var çok işime yaradı şimdiye kadar.

  • yandexin gerisinde kaldı uygulama
  • türkiyede radar uygulaması şöför ü enseleme veya yakalama tarzıda yapılmaktadır ..bir virajı dönüp kör noktadan kurtulup düzküğü ilk gördüğünüzde sağda radar görülür acemi panik kullanıcının ise bu durumda frene basması ani yavaşlaması kaçınılmazdır buda zincirleme kazaya davetiyedir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.