Şimdi Ara

Apple yakında 7. nesil iPod touch'ı piyasaya sürebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Apple'a en çok para kazandıran ürünlerin başında şüphesiz ki iPod geliyor. Cupertinolu teknoloji devi iPhone'u piyasaya sürdükten sonra kullanıcıların ayrı bir medya oynatıcısı taşıma ihtiyacı azalmasına rağmen iPod satışına son verilmedi. En son 2015 yılında 6. nesliyle karşımıza çıkan iPod touch geri dönecek gibi görünüyor. Zira Apple'ın yakında 7. nesil iPod touch'ı piyasaya sürebileceğini ortaya koyan bazı yeni bilgiler var.

     

    Ayrıca Bkz.Facebook hikayelerde, etkinlikler de paylaşılabilecek
    Japon Macotakara adlı internet sitesi, CES 2019'a katılan birkaç Apple tedarikçisinin, Cupertinolu şirketin iPod touch'ı canlandırmak niyetinde olduğunu ve 7. nesil modelin geliştiriliyor olabileceğini söylediğini iddia ediyor. Ancak cihazın ne zaman piyasaya sürüleceği ve ne gibi özellikler taşıyacağı konusunda henüz bir bilgi yok.

     


    Akıllı telefonlar herşeyi yapıyor


    Başta da belirttiğimiz gibi iPhone'un çıkması, iPod'a duyulan ihtiyacı tamamen ortadan kaldırdı. Çünkü kullanıcılar artık müzik çalma, video izleme, oyun oynama, telefon görüşmesi yapma ve mesaj gönderme gibi tüm ihtiyaçlarını artık tek bir cihazla karşılayabiliyor. iPod'un tek avantajı kendine ait bir bataryasının olması. Böylece kullanıcılar müzik dinlemek veya video izlemek için iPhone'un pilinin tüketmek zorunda kalmıyorlar.

     

    Macotakara, Apple konusunda verdiği güvenilir bilgilerle öne çıkan bir web sitesi olsa da şu an için 7. nesil iPod touch'ın kesin olarak piyasaya sürüleceğini söyleyemeyiz. Zira elimizde çok fazla somut veri yok. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili daha detaylı bilgilere sahip olmayı umuyoruz.







  • iPhone 7 zaten yeterince ucuz. Gereksiz bir hamle. Kimse artık ayriyeten cihaz taşımıyor.

    Sonuç olarak yine Amerikalı ailelerin 9-10 yaşında çocuklarına imessage-facetime kullanabilmesi için iPhone yerine aldığı bir cihaz olarak kalır 😂

    Ama yeni iPad Pro'da olduğu gibi 5,9 mm(En son iPod touch 6,1 mm) incecik bir iPod touch fena olmazdı 😏

    iPod touch getireceklerine küçük bir HomePod falan getirmeliler. Amazon Echo aldı yürüdü. Ey gidi.
  • Koy A12 chip ve 128 GB modelini sat 199 dolardan. Gayet gideri olur. Gidecekler A10 chip koyacaklar gene geriden gelecek cihaz.

  • iPhone 7 zaten yeterince ucuz. Gereksiz bir hamle. Kimse artık ayriyeten cihaz taşımıyor.

    Sonuç olarak yine Amerikalı ailelerin 9-10 yaşında çocuklarına imessage-facetime kullanabilmesi için iPhone yerine aldığı bir cihaz olarak kalır 😂

    Ama yeni iPad Pro'da olduğu gibi 5,9 mm(En son iPod touch 6,1 mm) incecik bir iPod touch fena olmazdı 😏

    iPod touch getireceklerine küçük bir HomePod falan getirmeliler. Amazon Echo aldı yürüdü. Ey gidi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 16 Ocak 2019; 0:16:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Getir bakalım, ipod getir, iphone SE getir, ipad mini getir, durum cidden kötü heralde, eskimiş ve üretimi durmuş her ürünü canlandırmaya çalışıyor. Bunlar bence daha iyi günlerin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu cihazların pil süresi avantajı oluyor. Ayrıca bu cihazın pili bitsede iletişim kuracağınız cihazın piliyle bağlantılı olmadığı için sorun yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 16 Ocak 2019; 0:44:52 >
  • eyyy iphone sen kimsin ya? Sesi eğer hi-fi olacaksa çıkar yoksa boşuna çıkarma yemez bunu anadolu çocukları

  • Büyük ekranlı medya/eğlence cihazı olabilir. iOS cihazları yazılım desteği ile uzun ömürlü cihazlar oluyor, oyunları falan genelde uzun süre optimize olarak kalabiliyor. Telefonu güncellemeden sadece bu cihaz ile uzun süre medya/eğlence ihtiyacı giderilebilir ama düşük donanım koyarlarsa hoş olmaz tabii.

  • Apple’in tarihinde cikardigi en guzel cihaz, ele tam oturuyor, hafif ve ince. Yeni model ayni kasada cercevesiz ve telefon destekli gelirse tadindan yenmez..

  • Gerekli mi?

  • Çıksa da alsak... :)

  • A12 chip + Daha büyük bir batarya ,iphone x kamera lensi 200-250 dolar arası fiyat ,bak bakalım satıyor mu satmıyor mu
  • kaliteli hi-fi ses bile veremeyen sıradan bir müzik çalar için o fiyatlar mantıksız. Onun yerine çok daha üstün ses kalitesinde hi-fi destekli DAP alınabilir, hem de pc de ses kartı olarak kullanılabilir.

  • Ipod touch i bende bekliyorum. Umarim 400$ alti fiyat olur. Yeni iphone lar alinacak gibi degil, o fiyatlarla iphone alirsam kullanmaya kiyamam ben :p

  • 'iPod'un tek avantajı kendine ait bir bataryasının olması.' Nesaçma bir cümle. Yeni iPod'un tek avantajı olabilir o da 3.5mm kulaklık çıkışı. diğer türlü bir anlamı yok.

  • Kimsenin birşey bildiği yok. Piyasada satılan DAP (Digital Audio Player) cihazlara ben dahil binlerce kişi servet döküyor. Astell&Kern, Cayinn, iBasso, Fiio gibi markaları çoğumuz bilmiyormuşuz görmüş olduk. Nedir bunların espirisi? DSD, flac, alac gibi kayıpsız dosyaları en mükemmel şekilde sürebilmeleri, Dac olarak kullanabilmemiz, dahili veya harici amfi takabilmemiz, profesyonel ayarlamar yapabilmemiz, yüksek empedanz gerektiren ekipmanları rahatça sürebilmeleri ve çok daha fazlası. Apple’dan böyle bir hamle gelmesi halinde kim başarısız olacağını söyleyebilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carcharies kullanıcısına yanıt
    Sd kart yuvası koymak Apple'ın işine gelmez, sd kart yuvası olmayan hifi dap almak da mantıksız bir tercih olur. Hafıza doldu diye kayıpsız müzik arşivini silecek halimiz yok sonuçta. Kaldı ki iTunes ile de uğraşmak istemezdim açıkçası. O nedenle Apple'a uzak bir kulvar olduğunu düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 17 Ocak 2019; 8:31:7 >
  • iyi bir kamera, hi-fi desteği, iyi bir batarya ömrü ve iyi bir performans ile gayet alınabilir bir cihaz olur.zaten gayet hafif ince taşınabilir.
    bir çok insanın üst seviye telefon alma şansı yok parası olanları da telefonlar tatmin etmiyor.
    hifi müzik çalarlara ve orta seviye fotoğraf makinelerine bir sürü para harcıyorlar.
    fiyat performans iphone yapsalar da tutmaz ama böyle bir şeyle alternatif olabilir.
    ipod medya cihazı ve uzun ömürlü. güzel bir fiyatla gelirse rağbet görür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.