Şimdi Ara

ASUS Rog Strix RTX 2060 inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    ASUS'un özelleştirdiği RTX 2060, ASUS Rog Strix RTX 2060 test masamızda. Bakalım Ray Tracing aktif olunca nasıl bir performans sergiliyor. 
     
     



  • şuradan siyaset kasma ekran kartı almadım diye ağlayan gereksiz bebeler sinir oluyorum. Başlığında tartış. Türkiye üreten bir ülke 60ların kafasıyla yaşama, bir iki ezberiniz var papağan gibi tekrarlıyon. İstanbul,Kocaeli,Bursa,Gaziantep,Konya,Denizli,Ankarada ne üreitmi var gez organize sanayileri. Mesele üretmek değil,mesel markalaşmk. Mesele bir ürünü kar edebilcek şekilde üretmek. Tamaman türk malı cep telefonu yapılsa alacakmısın. gidecekisn yien iphone alacaksın. iphone aldıkça fakirleşcekseniz. Ülkede kendini isviçrede,almanyada,japonya yaşdığını sanana tipler var. Her eve internet giridi herkesi herşeyi görüp isityor. haddini bilcen. Senden kat be kat zengin alman mal gibi giynir. gtx 1080ti almaz gtx 1060 alır adam tasaruf ve yerli malını tüketttiği için zengindir. Portekiz,Polonyada avrupada. Elnize 3-5 para geçse saldıracaksınız ithal mala. Fabrika açarken bakkal açıyor sanki güzel akıllı. Milet rtx 2080, 2070ler hava da uçuyor birde ağlayıp duruyor millet.
    Donanımhaber tarafından yapılan test sonuçlarının ortalamalarının çözünürlüklere göre grafiğe geçirdim. Genel olarak bakıldığında FHD için RTX2060 ile 1070Ti'ye sadece % 3'lük bir fark atabilmiş. RTX 2070 ise RTX 2060'a sadece % 10 fark atabilmiş. 2K'da bile %11 fark var. 4K için fark RTX 2070 lehine % 26 olarak görünüyor ki GTX 1070 ti bile 4K'da % 9 fark atıyor RTX 2060'a. Ancak burada kullanılan RTX 2060'ın saat hızları fabrika çıkışı olarak arttırılmış geliyor. Ancak GTX 1080 Ti ve RTX 2080 tarafından RTX 2060 ve RTX 2070'e atılan farklar bütün çözünürlüklerde oldukça fazla. Testlerde optimizasyonu iyi grafik kalitesi yüksek oyunlar seçilmesi oldukça iyi olmuş. Ancak AMD kartların son sürücüler ile olan performans artışları da dikkate alınarak testlere koyulması iyi olurdu diye düşünüyorum. Zira millet karşılaştırma yaparken bir sene önceki testlere bakarak karşılaştırma yapıyor. Donanımhaber ekibine de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.







    Vay be.... brütüs... herkes kredi çeksin sonra ödenemeyince tüm millete pay edilsin. Çekmeyenlerde ödesin. Sonra kendi adına konuş olsun. ... ne mezunusun özel üniversite, at yetiştiriciliği, botanik? bu nasıl kafa?devletin kimseyi kepaze ettiği yok. ailene söyle para verip yurt dışında yaşatsınlar sana ihtiyaç yok burada.... cevaba bak... yazıklar olsun. yukarıdaki arkadaşa yazdığım cevap yazısını sen de oku.
    Birincisi kullandığım GTX 1070 (2016 yazında satın aldım) bazı oyunlarda 60 kare saniyenin altına iniyor. Kasdettiğim tam olarak bu. Ultra ayarlarda en az iki yıl sorunsuzca götürebilmeli. Ki RTX2060 1070TI'in güncel hali gibi. Ortalama iki yılda yeni oyunların grafik etkisi ile 60 kare saniye altına bazen inecektir. O sebeple 2070 daha mantıklı.

    İkincisi "senin" değil "sizin" olacak. Saygı şart.
  • Oyun testlerindeki konuşma faktörünü biraz daha mantıklı yaparsanız daha iyi olur , sanki çoçuk eğlendiren youtuberlar gibi bir hava var. DH'ye yakıştığını düşünmüyorum bu üslubun.

  • Bu kart varken 4000 - 4500 tl gibi rakamlara 2070 satmanın ne mantığı var?
  • ROG Strix kartlar tartışmasız Aorus ile birlikte ekran kartı konusunda en iyi tasarıma sahip 2liden bir tanesi. Fakat fiyatları çok uçuk oluyor yapacak bir şey yok. Çift fanlı standart bir model ile arasında en az 500-600 lira olur bunun. İnsan istiyor ama sonra gidip çift fanlı alıyor
  • Benim için rtx v sync gibi bomboş bir teknoloji. Ama şu var rtx sayesinde daha kaslı gpular göreceğiz yani tek ilgilendiğim yer burası.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S.Vettel

    Oyun testlerindeki konuşma faktörünü biraz daha mantıklı yaparsanız daha iyi olur , sanki çoçuk eğlendiren youtuberlar gibi bir hava var. DH'ye yakıştığını düşünmüyorum bu üslubun.

    Merhaba,

    Nesi yakışmıyor? Eğlenmemiz mi?

    Yapmayın şunu bilgide, testte hata varsa konuşalım. Saatlerce uğraş içerik çıkar sonra bu yorumu oku. Ne oldu bu foruma?

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıyaslama grafiklerinde diğer kartların modelini de yazsaydınız keşke. 1070 in tek fanlı itx modeliyle mi kıyaslama yaptınız, 3 fanlı modelle mi yaptınız önemli bi faktör. rx580 son amd grafik sürücüsüyle mi yapıldı bu da eklenebilir.

    inceleme için teşekkürler.
  • Bir başlık vardı 1070 ti helvası diye. Ben size doğrusunu diyim bu kart rtx 2070 ile 2080 öldürdü. %20 fark için rtx 2080 alayım. gtx 11xx serisi beklemesem hemen siparişi çeker teknobiyotikten. AMD fln diyenlere gülüp geçesim geliyor.
  • gtx 1070ti den ucuz ve hemde daha performansli. gtx 2070'e de performansi cok yakin tabi kart oc li biraz. Nvidia dan beklenmedik hareketler bunlar ne dusundude cikardi bu karti?

    @Mesut bey testte kullandiginiz islemci nedir?
  • firat_kilic kullanıcısına yanıt
    şuradan siyaset kasma ekran kartı almadım diye ağlayan gereksiz bebeler sinir oluyorum. Başlığında tartış. Türkiye üreten bir ülke 60ların kafasıyla yaşama, bir iki ezberiniz var papağan gibi tekrarlıyon. İstanbul,Kocaeli,Bursa,Gaziantep,Konya,Denizli,Ankarada ne üreitmi var gez organize sanayileri. Mesele üretmek değil,mesel markalaşmk. Mesele bir ürünü kar edebilcek şekilde üretmek. Tamaman türk malı cep telefonu yapılsa alacakmısın. gidecekisn yien iphone alacaksın. iphone aldıkça fakirleşcekseniz. Ülkede kendini isviçrede,almanyada,japonya yaşdığını sanana tipler var. Her eve internet giridi herkesi herşeyi görüp isityor. haddini bilcen. Senden kat be kat zengin alman mal gibi giynir. gtx 1080ti almaz gtx 1060 alır adam tasaruf ve yerli malını tüketttiği için zengindir. Portekiz,Polonyada avrupada. Elnize 3-5 para geçse saldıracaksınız ithal mala. Fabrika açarken bakkal açıyor sanki güzel akıllı. Milet rtx 2080, 2070ler hava da uçuyor birde ağlayıp duruyor millet.




  • Fiyat çok yüksek bu fiyata çok zor. alan alacaktır illaki ama kesinlikle F/P olamayacak en azından bizim için. su gereksiz RTX için bu kadar fiyat yükselmesi anlamsız. 11xx serileri gelmeden bunlar alınmamalı. bu kartı alacaksa kişi bence RTX performansı için almalı zaten iyi performans vermiyorsa çok saçma olur. ki görünen çok iyi olmadığı dediğim gibi 11xx serisi RTX olmayan seri beklenmeli her şekilde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firat_kilic

    Bu mesaj silindi.
    ne mezunusun özel üniversite, at yetiştiriciliği, botanik? bu nasıl kafa? kendi adına konuş. devletin kimseyi kepaze ettiği yok. ailene söyle para verip yurt dışında yaşatsınlar sana ihtiyaç yok burada.
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Güzel bir inceleme olmuş. Herhangi bir sıkıntı yok üslupta.

  • Vay be.... brütüs... herkes kredi çeksin sonra ödenemeyince tüm millete pay edilsin. Çekmeyenlerde ödesin. Sonra kendi adına konuş olsun. ... ne mezunusun özel üniversite, at yetiştiriciliği, botanik? bu nasıl kafa?devletin kimseyi kepaze ettiği yok. ailene söyle para verip yurt dışında yaşatsınlar sana ihtiyaç yok burada.... cevaba bak... yazıklar olsun. yukarıdaki arkadaşa yazdığım cevap yazısını sen de oku.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 15 Ocak 2019; 2:34:13 >
  • Adamlar yarım saatlik içerik hazırlamışlar, biri çıkıp diyor ki oyun testlerindeki konuşmalarınız youtuberlara benzemiş ve yakıştırmıyorum demiş. Bence sizin bu üslubunuz da a spor da yorum yapan, yorumculara benzemiş.

  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    forum degilde mesut abi genel insanımızın hepsinde psikolojik problemler mevcut üretim üretme bilgi akısı hiç bir şey yok verdigin emegin karsılıgı yok okadar ugras verip video hazırlıyorsun ancak adamda nasıl bir ruh hali varsa en ufak hareketinden dahi bile kıl yapacak insan toplulugu biliyorum artık normal oldu bu eline emegine saglık iyiki varsınız...

  • Oyun içi Görüntü telefonlami çekildi benmi yanlis görüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emege saygı bizde suan bu galiba yok surası söyle burası böyle adam eglenerek oyun oynayarak test yapmıs bunun kime zararı var ? hakikatten anlam veremiyorum lugatımda böyle anlayısda yok emege saygınız olsun lütfen rica ediyorum üretmediginiz yapmadıgınız bir şey için anında direk yavtayı yapıstırıp kenara atmayın herşey bu kadar basit degil kendinizi birazda karsı tarafda görün kısacası enpati lütfen sadece enpati....

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.