Şimdi Ara

Aquaman, gişede 1 milyar doları geride bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • DC sinematik evreninin geçtiğimiz ay vizyona giren yeni filmi Aquaman, bugün itibarıyla gişede 1 milyar dolar barajını resmen geride bıraktı. Özellikle de ABD dışındaki ülkelerde beklentilerin üzerinde bir başarıya imza atan film, yapımcı firma Warner Bros.'un yüzünü güldürmeye devam ediyor.



    Box Office Mojo tarafından yayınlanan verilere göre Aquaman'ın ABD'deki toplam gişe hasılatı şu anda 287 milyon dolar seviyesinde. Bu alanda diğer DC uyarlamaları Suicide Squad (325m), Batman v Superman (330m) ve Wonder Woman'ın (412m) gerisinde kaldığını görüyoruz.



    Dünya geneline baktığımızda ise durumlar tam tersine dönüyor. Aquaman, ABD dışındaki ülkelerde şu an itibarıyla toplam 732 milyon dolarlık inanılmaz bir gişe hasılatı elde etmiş. Bu alanda Christopher Nolan'ın The Dark Knight serisi de dahil olmak üzere Aquaman'ın DC uyarlamaları arasında açık bir farkla lider olduğunu görüyoruz.



    Ayrıca Bkz.Vizyona girecek 10 Süper Kahraman filmi 2019

    Aquaman ayrıca 1 milyar dolarlık barajı geride bırakan ikinci DC uyarlaması oldu. Daha önce hatırlayacağınız üzere The Dark Knight Rises (1.08 milyar dolar) aynı başarıya imza atmıştı. DC'nin The Dark Knight serisi sonrasında oluşturulan yeni sinematik evreninde ise 1 milyar dolar seviyesine ulaşabilen bir film olmamıştı.



    Oyuncu kadrosunda Jason Momoa, Amber Heard, Nicole Kidman ve Patrick Nilson gibi isimlerin yer aldığı Aquaman, 28 Aralık'ta ülkemizde de vizyona girmişti. 

     







  • Millet marvel'ı beklerken oyalanıyor işte.

  • Tutmaz dediğim film bile coşmuş.Millet süper kahramanlara doyamadım. Benim gibiler için bu süper kahraman furyası gına getirse de eski çizgi roman kuşaklar ve gelecekteki süper kahraman hayranları bu dönemi farklı hatırlayacaktır muhtemelen.
  • Filme daha gitmedim ama vizyonda kalirsa 4dx ,böyle su fışkırtmalı olandan falan gitmeyi dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venom'ı izledim 2 gün önce. Super kahraman filmlerini yıllar önce seyretmeyi bıraktım. Fakat Venom'ı canlandıran karakter antipatik gelmedi. Yerinde bir oyuncu seçimi yapmışlar. Ayrıca çizgi romanlarında ve oyunlarında Venom'ı, Spider-Man'den daha çok severim.

    Aquaman'i canlandıran oyuncu yüzünden filmi izlemeyi düşünmüyorum. Oyuncu seçiminden dolayı gişe yapan, konusu gerçekten kaliteli olan izlemediğim yapımlar mevcut.
    (kişisel görüşümdür)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 14 Ocak 2019; 3:44:53 >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 milyarı Black Panther geçiyor Aquaman geçse ne olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Ciddi olmak gerekirse marvel hemen hemen çoğu bana göre çöplük heleki avenger serisi dc sevmem ama aquaman efsane olmuş avenger gittiğim de hiçbi zevk alamamıştım tırt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Bende esprisine dedim zaten. Bana göre marvel'ında falso tarafları var, dc nin de. Dc de çoğu karakter overpowered.(superman, flash) kafadan kaybediyorlar. Yani yazılan çoğu script uymuyor, çizgi romanları, animasyonları illaki falso veriyor. Bir bakıyorsun süpermen ayı yerinden oynatıyor, bir bakıyorsun icmb yi kaldıramıyor. Flash ışık hızında hareket ediyor ama ne hikmetse hep normal hızdaki rakiplerinin karşısında önce bir duruyor. Durana kadar direk elindeki silahı vs alsana. Yani saniyede alabilirsin. Ama yok. Ya da düşmanı bombaları patlatacam deyip binadan kaçıyor. Flash 2 saniyede detone ediyor, sonra hay allah kaçtılar diyor. Yahu saniyede tüm şehri baştan aşağı arayabilirsin. 20 saniye bile geçse ne kadar uzaklaşmış olabilirler. Yani çoğunlukla süperman ve flash için yazılabilecek çok mantıklı scriptler yok. Batman ve onun Gotham City'si ise iç karartıcı geliyor. Yani ironmanin fantastik, boğuk bir şehirde geçen iç karartıcı hali gibi. Aquaman'i izlemedim ama muhtemelen o iydir, wonderwoman, eh işte. Robot çocuk dahi potansiyele sahip. Marvel da da işi robin hood ile natasha bozuyor. Yani tanrılarla savaşıyorlar, orada robin hood un natasha nın ne işi var. Zira tamamen normal insan gücündeler. O zaman cia i de çağırın. Yani en azından silahları bombaları vs var. İyi eğitimli bir kaç komando eminim natasha dan robin hood dan daha başarılı iş çıkartabilir. Spiderman normalde en sevdiğim karakterlerdendir ama onu da iyice ironman'e çevirdiler :)




  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Batman ve aquaman zaten en sevdiğim karakterler gerisi tırt dediğin gibi spıderman ilk film efsaneyi tobey olan ondan sonra çıkanların hepsi bana göre vasatın altındaydı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde favorim tobey'li olan.
  • hak eden bir film. su altı dünyasının büyüleyici görselleri olsun,oyunculuklar olsun, ilkokul seviyesini aşan diyalogları olsun, yerinde ve uygun esprileri olsun ve özellikle aksiyon sahneleri olsun iyi bir filmdi. dc, marvel diye kategorileştirmektense kendi başına bir yapım olarak ele alıp da objektif bakmak lazım

  • Çocuksu şeyler size leş olarak mı geliyor. :D Çocuksu ruhu kaybetmemek gerek. Marvel sinema uyarlamalarını genelde pek sevmiyorum fakat Marvel "kahramanlarının" daha sıradan, sorunlu ve sosyal insanlar olmaları sebebiyle ilk başta garip gelebiliyorlar fakat sonradan görüyorsunuz ki gerçek olsalardı herhalde buna benzer bir yaşantıları olurdu. :D Mesala ailenizin kahramanı, komşu çocuğu Spiderman. :))


    @GunslingeR085
  • Bu filmin animasyonu da var onu izledim ve buna gerek kalmadı diye düşünüyorum..
  • keremec kullanıcısına yanıt
    4DX yani senin tabirinle su fışkırmalı olanı salonda izledik dün

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ummadığım kadar güzel çıktı Aquaman acaba Marvelde ki karakterlerden bıktığımız için mi güzel geldi farklı bişey.

  • Redunay kullanıcısına yanıt
    1 milyar kolay değil ikisi de büyük başarı.zaten geçenlere bak çoğunluğu çok beklenen filmler.dc ve marvel sinemaya yön vermeye devam ediyor
  • Dc nin farklı bir havası var herşey daha gerçek geliyor tek hoşlanmadığım yanı karanlık sahneler çok bol malum 4k hdr tv olmadan böyle filmlerin tadı çıkmıyor özellikle hdr özelliğinin zayıf olduğu tvlerde tam eziyet halini alıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fena film değildi ama neredeyse hiç aksiyon yoktu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.