Şimdi Ara

OnePlus 7 de kızaklı sistemle gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde çentiksiz tasarım anlayışının önemli unsurlarından birisi kızaklı kamera sistemi oldu. Honor Magic 2, Xiaomi Mi Mix 3, Oppo Find X gibi Çinli amiral gemileri ilk sıralarda yerini alırken bu yıl da trend devam edecek.


     


    OnePlus 7 neler sunacak?


     


    Elephone’un mekanizmalı kamera sisteminden sonra OnePlus markasının da bu yıl kızaklı tasarıma yer vereceği ifade ediliyor. Telefona ait olduğu iddia edilen bir görsel kızaklı sistem sayesinde çok agresif bir ekran-kasa oranına işaret ediyor.


     


    Ayrıca Bkz.Haftaya BİM ve A101 marketlerde öne çıkan teknolojik ürünler

    Görselin ne kadar gerçek olduğu bilinmiyor ancak genelde Oppo telefonlarında kullanılan yeni teknolojiler kısa süre sonra alt firma OnePlus amiral gemilerinde de karşımıza çıkıyor. Bu bakımdan OnePlus 7 için bu iddia yabana atılacak cinsten değil.


     


    6 inç üzeri bir ekran ve Snapdragon 855 yonga seti ile gelecek olan OnePlus 7 yaygın satışa çıkmak adına 5G teknolojisine yer vermeyecek. Bunun yerine 5G uyumlu bir telefonun aynı dönemde tanıtılacağı ancak biraz geç bir zamanda piyasaya çıkacağı ifade ediliyor.


     



  • damlayı tercih ederim ben :(

  • taklitsepşın
  • İnsanlari aptal yerine koyuyorlar. Telefonun tus takimimi gizlemek icin mantikli bir cozum fakat yalniz bir sensoru saklamak icin kizak koymak ahmakliktan baska birsey degil. Benim icin Samsung s9 ve note 9 centiksiz, deliksiz, kizaksiz gelinen en mantikli nokta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnePlus, o yılki amiral gemisi olan “T” takibinde aynı dış tasarımı bir kereden fazla kullandı, ancak 6T’nin görünümüne uyulması, şirketin Pro modeline kesinlikle daha fazla çaba harcadığını gösteriyor.
    buy research paper online

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

    taklitsepşın
    Oneplus 7 ye benzer bir telefon görmedin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.