Şimdi Ara

Final Fantasy X | X-2 HD Remaster ve Final Fantasy XII: The Zodiac Age Xbox One ve Switch'e Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
16
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yayıncı Square Enix, Final Fantasy X | X-2 HD Remaster ve Final Fantasy XII: The Zodiac Age'in Xbox One ve Switch'e geleceğini duyurdu.
     
    Final Fantasy X | X-2 HD Remaster 16 Nisan'da, Final Fantasy XII: The Zodiac Age 30 Nisan'da çıkacak.
     
    Final Fantasy X | X-2 HD Remaster şu anda PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Final Fantasy XII: The Zodiac Age ise şu anda PlayStation 4 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.
     
    İki oyunun da tanıtım yazısı:
     

    Final Fantasy X | X-2 HD Remaster 
     
    Yüksek Çözünürlükte çok beğenilen iki rol yapma oyununu yeniden keşfedin. FINAL FANTASY X'te, Sin'in dünyasından kurtulmak için maceraya atılan Tidus ve Yuna'ya katılın ve serinin en popüler hikâyelerinden birinde Calm'ı getirin. FINAL FANTASY X-2'deyken High Summoner Yuna, dünyasını sonsuza dek değiştirebileceğin bir kaydı içeren bir küre alır.
     
    Çok satan FINAL FANTASY serisinde kilit bir rol oynayacağınız bir dizi macerada, kahramanlarımız Tidus ve Yuna'ya katılın.Orijinal versiyonda olmayan benzersiz bir içeriğin olduğu FINAL FANTASY X-2'nin uluslararası versiyonunu oynayın.
     
    Final Fantasy XII: The Zodiac Age
     
    Çatışma, Dalmasca'yı paramparça etti. Küçük krallık, Archadian Empire tarafından kuşatıldıktan sonra harabeye dönmüş ve belirsizlik içindedir. Ve özgürlük savaşı veren iki sıra dışı müttefik küllerinden yükselir; bunlardan biri kendisini ülkesini özgürleştirmeye adayan, tahtın kalan tek varisi Princess Ashe'dır, diğeri ise savaşta ailesini kaybetmiş olan genç Vaan'dır.

    Her şeyi kaybetme pahasına vatanlarını özgürleştirmek için cesaret isteyen bir yolculuğa çıkan bu cesur kahramanlara ve onların yoldaşlarına katılın. Silahlarınızı alın ve tekrar yapılan bir savaş tasarımı ve karakterleriniz seviye atladıkça özelliklerinizi değiştirmenizi sağlayan yenilenmiş bir iş sistemi ile işe koyulun.

    Tamamen Yüksek Çözünürlüğe sahip görselleri, yenilenmiş oyun müzikleri ve daha fazlası ile FINAL FANTASY XII'in nihai versiyonu sizin elinizde.
     
     




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.