Şimdi Ara

Doppel akıllı bileklik sadece rahatlatma amacı güdüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Genelde giyilebilir cihazların belirli bir amaca yönelik olarak geliştirildiğini görüyoruz. Sağlık ve fitness odaklı bu amacın yanında CES 2019 fuarı farklı fikirleri de göz önüne serdi. Metronom akıllı saatten sonra şimdi de rahatlatma bilekliği karşınızda.


     


    Doppel akıllı bileklik özellikleri ve fiyatı


     


    Doppel adındaki akıllı bileklik sadece kullanıcıyı rahatlatma amacını güdüyor. Bileğin iç kısmına değmesi gereken bileklik kalp atışlarıyla aynı tempoda deriye titreşim gönderiyor. Firmaya göre kalp atış temposundan düşük tempoda titreşimler kullanıcıyı rahatlatırken, yüksek tempo ise odaklanmaya yardımcı oluyor.


     


    Ayrıca Bkz.Anker PowerPort Atom PD 1 hızlı şarj adaptörü satışa çıkıyor

    Cihaz üzerinde herhangi bir zaman bildirimi veya fitness takibi mevcut değil. Bluetooth üzerinden akıllı telefon uygulamasına bağlanarak farklı ruh hallerine uygun tempolar ayarlanabiliyor.


     


    Doppel ilk olarak 2015 yılında Kickstarter üzerinde bağış topladı. Bu bağış ile bilimsel araştırmalar yaparak projelerini sağlam temellere yerleştirmeye çalıştı. Fuarda da satışa hazır nihai ürünü görücüye çıkardı. Doppel akıllı bileklik 219$ fiyat etiketine sahip.


     







  • Bu işlev için 220 Dolar yüksek bir meblağ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.