Şimdi Ara

Amazon 100 milyondan fazla Alexa yüklü cihaz satmayı başarmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Amazon cihazları genel müdür yardımcısı David Limp, yaptığı bir röportajda 100 milyon adetten fazla Alexa sesli asistan yüklü cihaz sattıklarını belirtti. Bu sayıya Amazon’un kendi akıllı hoparlör ailesi Echo ve üçüncü parti geliştiricilerin hazırladığı Alexa uyumlu cihazlar sayesinde ulaşılmış. Ancak oranlar hakkında detaylı bilgi bulunmuyor.

    Uygun fiyatlı Echo Dot'un katkısı büyük


    Amazon üzerinden indirimli günlerde 20 dolar gibi oldukça uygun fiyata satın alınabilen Echo Dot akıllı hoparlörünün en popüler Alexa cihazı olduğu düşünülüyor. Firmanın amacı duvar saatinden, microdalga fırınlara kadar her ürünü Alexa uyumlu hale getirerek ekosistemini büyütmek olarak belirtilmiş. Şu an 150’den fazla Alexa yüklü cihaz piyasada ve sayıları gün geçtikçe artıyor. Hem bu çeşitlilik hem de Echo cihazlarının başarısı Amazon’un sesli asistanını Google Asistant ve Siri karşısında oldukça güçlü bir rakip haline getirmiş.



    Ayrıca Bkz.Türkçe Google Asistan iOS kullanıcıları ile buluştu

    Firmanın Alexa’ya verdiği önem gün geçtikçe arttığı için yakın zamanda çok daha geniş ve uyumlu bir ekosistem göreceğimiz belli. Bu da sesli asistanın kendini geliştirmesi için önemli bir nokta. Son olarak Amazon Türkiye üzerinde şu an için Echo ürünleri satılmadığını hatırlatalım.








  • Ülkemde satılmayan birsey çokta tikimizde.

  • Demolition Man filminde Stallone'nin ışıklara lights open dediğinde evin ışıklarının yanma sahnesi geldi aklıma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 6 Ocak 2019; 12:30:53 >
  • Ürünler arasındaki fark nedir?

  • interwap kullanıcısına yanıt
    Ağırlıklı olarak görünüm ve ses çıkış gücü.

  • Amazon'da ne aratirsak aratalim Alexa'li cihaz ciktigi icin normaldir.. Alexa onlarin satislarini artian bir cihaz, sesli alisveris yapma ozelligi ile kolay alisveris namina Amazon'a servet birakma araci.

  • Açıkçası, bu dünyada 100 milyon Alexa destekli Yankı hoparlörü olduğu anlamına gelmez. Bu cihazlar Alexa ile en sık ilişkilendirilen cihazlardır ve muhtemelen evinizdeki ses asistanı ile son bulduğunuz ana yöntem A.I. Aslında üçüncü taraf üreticilerin ürünleri de dahil olmak üzere her türlü başka cihazlarda. Ses kontrollerinin daha popüler hale gelmesiyle, Alexa'nın bilinci, şirketlerin akıllı cihazlar yaparken desteklemesi için nispeten kolay bir seçimdir.
    https://inro.in/lucky-patcher/ https://inro.in/9apps/ https://inro.in/vidmate/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 11 Ocak 2019; 21:10:23 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.