Şimdi Ara

Volvo'nun tam elektrikli aracı Polestar 2'den ilk teaser geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Volvo’nun elektrikli araç üretiminden sorumlu markası Polestar, hibrit modelin ardından şimdi de ilk tam elektrikli otomobili Polestar 2’yi tanıtmaya hazırlanıyor. Şirketin Tesla Model 3’e rakip olarak lanse ettiği ve sık sık bu araçla karşılaştırdığı Polestar 2’nin henüz resmi bir açıklama bulunmasa da önümüzdeki haftalarda tanıtılması bekleniyor. Aracın tasarımıyla ilgili ilk teaser ise bugün geldi.
     

    Tasarımında 40.2 ve 40.1 konseptlerinden esinlenecek Polestar 2, tanıtıldığında 4 kapılı bir fastback model olarak karşımıza çıkacak. Performans verileri resmi olarak açıklanmış olmasa da Polestar 2’nin 485 km civarında bir menzile sahip olacağı ve elektrik motorlarının 400 beygir civarında güç sunacağı tahmin ediliyor. Ayrıca Volvo, Polestar 2’nin satış fiyatının Model 3’le benzer olacağını da neredeyse her açıklamasına belirtiyor. Dolayısıyla 40 bin euro civarında başlangıç fiyatına sahip olmasını bekleyebiliriz.

     
     

    Google Android HMI ilk kez Polestar 2'de 

    Teaser kampanyası henüz başlatılan Polestar 2’nin kabininde nelerle karşılaşacağımız tam olarak belli değil. Fakat daha önceki resmi açıklamadan yola çıkarak Google Asistan’ın araç içi versiyonu olan Google Android HMI’ın ilk olarak Polestar 2’de kullanılacağını söyleyebiliriz. Ayrıca Polestar 2’nin Care by Volvo araç abonelik hizmetiyle sunulan araçlardan biri olacağı da gelen bilgiler arasında.

     

    Polestar 2’nin önümüzdeki birkaç hafta içerisinde tanıtılması bekleniyor. Dolayısıyla araçla ilgili tüm detayları da o zaman öğreneceğiz. Polestar 2 gerçekten Model 3 katili mi olacak yoksa rakibinin gölgesinde mi kalacak bekleyip göreceğiz.









  • motor ya da motorları küçültseler maliyetleri de düşmez mi bu araçların.. enteresan olay bu derece yüksek güçlü olmaları.halbuki satış rakamları ne kadar küçük olursa o kadar kolay yaygınlaşırlar.belki de benim bilmediğim bişeyler var bu konuda :)

  • insanlar güce aç ondan dolayı bu kadar güçlü araçlara gerek yok malesef

  • muammer816 M kullanıcısına yanıt
    Menzil çok büyük problem hocam 1000km altı benzinli araç yok varsada ben bilmiyorum elektriklerde 500 km üstü pek araç yok hatta hiç yok süper chargerlarda pek yaygın değil birde dediğiniz gibi normalden pahalı normal bir araç 20-30 bin dolar tesla model s vs 60-70 bin dolardan başlıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu elektrik motorlu binek araç teknolojisi normalde çok eski,içten yanmalı motorlardan da eski fakat dediğiniz gibi menzil hep problemdi.şimdiki menziller çok çok çok iyi.yarın öbürgün çok daha iyi olacak.tesla vb. gibi büyük üreticilerin tek şarjla 1000 km hedefleri olduğu yazılıyor çeşitli platformlarda.bu yüzden şuan ikinci araç gibi tercih ediliyor parası fazla olan insanların ülkelerinde.gelecekte petrol ile çalışan araçlar çok ama çok azalacak.evet şuan için pahalı,eskiden daha da pahalıydı.ucuzlayacak zamanla.zamana ve yatırıma ihtiyaç var.keşke biz de ülke olarak bu güzel teknolojilere zaman ayırıp yatırım yapabilsek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muammer816

    bu elektrik motorlu binek araç teknolojisi normalde çok eski,içten yanmalı motorlardan da eski fakat dediğiniz gibi menzil hep problemdi.şimdiki menziller çok çok çok iyi.yarın öbürgün çok daha iyi olacak.tesla vb. gibi büyük üreticilerin tek şarjla 1000 km hedefleri olduğu yazılıyor çeşitli platformlarda.bu yüzden şuan ikinci araç gibi tercih ediliyor parası fazla olan insanların ülkelerinde.gelecekte petrol ile çalışan araçlar çok ama çok azalacak.evet şuan için pahalı,eskiden daha da pahalıydı.ucuzlayacak zamanla.zamana ve yatırıma ihtiyaç var.keşke biz de ülke olarak bu güzel teknolojilere zaman ayırıp yatırım yapabilsek.
    Keşke olsa bir an önce çıksa şuan elektriklide iç dış tasarımı menzilden sonra bakılıyor şöyle uygun fiyatlı GERÇEK kullanım en az 500 km giden orta sınıf bir araç yapılsa eminim ülkemizde satış patlaması yapar ve istasyon yatırımıda orantılı şekilde çoğalır. Malesef görünen bu teknoloji treninide kaçırıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • muammer816 M kullanıcısına yanıt
    Keşke dediğiniz gibi olsa ama parayı betona gömdük artık pek parada kalmadı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.