Şimdi Ara

Fortnite ilginç bir oyun içi yılbaşı etkinliği düzenledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • 2018 yılı Fortnite için oldukça verimli geçti. Ulaştığı devasa oyuncu kitlesine Epic Games Store vb. hizmetler sunarak yükselişine devam etmek isteyen firma, Fortnite için özel bir yılbaşı etkinliği düzenlendi. Dakikalar sıfırı gösterdiğinde oyunda bulunan kullanıcılar bu etkinliği gözlemleyebildiler.

    Oyuncular dans etmeye zorlandı


    2019’a Fortnite oynayarak giren kullanıcılara bu anı özel kılmak isteyen Epic Games, gökyüzünde bir disko topu ortaya çıkararak etkinliğini başlattı. Bu anda tüm kullanıcılar silahlarını bırakarak dans etmeye zorlandı. Dansın sonrasında ise havai fişekler ve özel animasyonlar eşliğinde 2019 yazısı belirdi. Firmanın maskotu lama da animasyonlar arasında yerini aldı. Oyun içerisinde olan tüm oyuncular bu gösterinden etkilendiler. Dünya’nın farklı yerlerinde saat dilimleri de farklı olduğundan dolayı bu yılbaşı etkinliği defalarca tekrarlandı. Etkinliğe ait görüntüleri aşağıdaki videolar yardımıyla izleyebilirsiniz;




    Ayrıca Bkz.Golf Club: Wasteland ile kıyamet sonrası golf keyfi

    Epic Games öncesinde de benzeri etkinlikler düzenleyerek kullanıcıları şaşırtmıştı. Sosyal paylaşım sitelerinden bu anları paylaşan oyuncular görünüşe göre etkinliği oldukça beğenmişler.








  • amma şaşırıyor yalandan üç kağıtçı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.