Şimdi Ara

Su damlası çentikli Samsung Galaxy M20 geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung'un çentikli ekran fikrine sıcak bakmadığı geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen Galaxy A8s modeliyle bir kez daha kendini belli etmişti. Güney Koreli şirketin yeni telefonu, ekranında ön kamerayı barındıran bir delikle geldi. Infinity-O olarak adlandırılan bu yeni ekran tasarımının önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek olan Galaxy S10'a da uygulanabileceği söyleniyor.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S10'un selfie kamerası parıldayacak
    Bununla birlikte Samsung tüm telefonlarında aynı tasarımı kullanmayacak gibi görünüyor. AndroidPure adlı internet sitesi yakında tanıtılması beklenen Galaxy M20 modeline ait bir ekran koruyucuyunun fotoğrafını ele geçirmeyi başardığını iddia ediyor. Yayınlanan görsele bakılırsa telefon ekranının üst kısmında su damlası şeklinde bir çentikle gelecek.

     


    Galaxy M yeni orta sınıf telefon serisi olacak


    Su damlası çentik diğer telefonlarda gördüğümüz normal çentikten oldukça küçük olduğu için daha kabul edilebilir gibi görünüyor. Samsung'un telefonlarında aynı tasarım dilini kullanmaması aslına bakılırsa pek de şaşırtıcı değil. Şirket  elbette ki piyasaya sürdüğü telefonlar arasında ayırt edici bir faktör olmasını istiyor. Delikli ekranın maliyeti daha pahalı da olabilir.

     

    Galaxy M20 hakkında henüz resmi detaylar ortaya çıkmadığı için bu bilgilerin doğruluğu hakkında kesin konuşmak zor. Duyduğumuz kadarı ile Galaxy M şirketin yeni orta sınıf akıllı telefon serisi olacak. Önümüzdeki günlerde yeni seri altında piyasaya sürülecek telefonlar hakkında daha fazla bilgiye sahip olmayı umuyoruz.







  • Bosa tasarimciya para bosa reklam samsung bitti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mhrUca M kullanıcısına yanıt
    Hocam nece konuşuyorsun? Ya da hangi şartlar altında yazıyorsun bu mesajı merak ettim :D

  • Samsung bozdu iyice.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5000 mah batarya, büyük ekran, ucuz cihaz, Uzakdoğu ve Hindistan pazarında Xiaomi gibi markalar yüzünden işleri kötüye giden Samsung'un Xiaomi Redmi Note 5 gibi cihazlara cevabı gibi duruyor, ya değişen dünyaya ayak uyduracak Samsung, ya da liderliği kaybedecek...



    Lenovo da çok güçlü ataklar yapmaya hazırlanıyor, Snapdragon 855, Amoled ekran, güçlü kameralar, 6 Ram 128 Hafızalı kızaklı tasarımlı Lenovo Z5 Pro GT sadece 390 dolara satışa sunulacak, artık dünyanın en güçlü cihazları 700 dolardan yukarıda tutunamayacaklar, Samsung, Apple, Huawei ya indirimler yaparak amiral gemilerini 500 doların altına sunmaya mecbur olacak ya da alınmayacaklar bu kadar basit, Lenovo'nun saldırısı en güçlü cihaza 400 doların bile altında sahip olabileceğimizi gösterdi, burada Lenovo'nun yapması gereken şey bu telefonu hunharca, devasa miktarlarda üretmek, yoksa stok problemi 2 haftadan uzun devam ederse yarattığı heyecanı kaybeder...





  • Bu tasarım benim biraz daha hoşuma gitti. Noktalı olanları hiç beğenmedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok güzel olmuş orta seviye modeli Samsung ekran kasa oranını çok iyi ayarlıyor çentikli model telefon isine girmemesi güzel ama a serisi 2018 model telefonlarında alt üst boşluklar çöktü 2019 da artık boşluklu telefondan ziyade Samsung da alt ve orta sekment telefonlarda tam ekran göreceğiz belli üst modellerini düşünemiyorum :-)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bütün markaların cihazları bir birine benziyor... Ben böyle tüketicinin de...

  • Samsung dilerim liderliğe devam eder çinlilerin altımdaki donuma kadar bilgi almasını istemem Abd zaten milletin çtığı tuvalete kadar biliyor.Samsung a başarılarının devamını dilerim.

  • samsung knox bile tek başına bir tercih sebebi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darknesia

    Hocam nece konuşuyorsun? Ya da hangi şartlar altında yazıyorsun bu mesajı merak ettim :D

    Artık Suriyeliler de forumda takılıyor, böyle yapmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.