Şimdi Ara

Samsung akıllı televizyonlarında uzaktan kontrol dönemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung yıllar boyunca oturma odasındaki televizyonunu standart bir görüntüleme cihazı rolünden çıkararak farklı fonksiyonları yerine getiren önemli bir araç haline getirdi. Kullanıcı ara yüzü ile başlayan süreçte artık Samsung televizyonları evinizi kontrol edebilecek durumda. Şimdi biraz daha ileri gidiyor.


     


    Remote Access nedir?


     


    Remote Access adıyla duyurulan yeni özellik 2019 yılında piyasaya çıkacak Samsung akıllı televizyonlarında yerini alacak. Remote Access özelliği televizyonunuza bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlardan kablosuz olarak görüntü aktarmanızı sağlıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Kavisli ekran tasarımı orta seviye Samsung telefonlara da gelecek

    Aslında bu özellik farklı teknolojiler tarafından da sağlanıyor ancak Remote Access özelliği fare ve klavye gibi çevre birimlerini de destekleyerek harici uygulamalar üzerinde tam bir kontrol elde etmenizi sağlıyor. Ayrıca bulut ofis servislerine de erişim sağlayarak dosyalarınızı düzenlemenize imkân tanıyor.


     


    Remote Access özelliği VMware sanal masaüstü ve bulut servisleri desteğinde geliştirilmiş. İstemci tarafında da uyumlu yazılımın olması gerekiyor. Aradaki bağlantıyı ise Samsung Knox güvenli hale getiriyor.


     







  • Üretici markalar Tv’lerde görüntü kalite performansları ile
    boy göstermeli bu ve benzeri yenilikler tüketicinin aklını
    çelmekten öte birşey değil bilinçli tüketici için bu yenilikler
    fazlaca bir şey ifade etmez

  • Görüntü kalitesi öyle bir hale geldi ki, Planet Earth 2'yi iyi bir panelde izleyen kızımın deyimi ile "ben gerçek hayatta bile bu kadar net ve güzel göremiyorum"

    Firmalar teknik anlamda kendilerini geliştirmeye devam edeceklerdir. Bu demek değil ki görüntü kalitesi yerinde sayacak. Artık yüksek hertz değerleri mi olur, çözünürlük mü olur, smart özellikleri mi olur, göreceğiz.

  • samsung' a pek güvenemiyorum, pek uzak olmayan geçmişte tvleri üstünden topladığı (ses tanıma, tarayıcı geçmişi) verilerle reklam gösterimi skandalı vardı. şimdi tüm uygulamalarla, yazılımları, cihazları birbirine entegre edeceklermiş.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.