Şimdi Ara

Beyaz Saray, Huawei ve ZTE'ye yeni bir ambargo koymaya hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Reuters'in haberine göre Trump yönetimi, Çin'in en büyük ağ ekipmanı şirketlerinden olan Huawei ve ZTE'ye karşı ikinci bir ambargo kararı almaya hazırlanıyor. Zira, ABD yönetimi iki şirketin de Çin hükümetinin emriyle çalıştığını ve telekominikasyon ekipmanlarını casusluk için kullanabileceklerini düşünüyor.

     


    Casusluk faaliyetlerinde kullanılabilir


    Sekiz aydan daha uzun bir süredir hazırlanan bu yürütme emri, 2019'yılının hemen başında uygulamaya konabilir. Yeni yasaya göre ABD şirketleri, önemli ulusal güvenlik riskleri oluşturan telekominikasyon üreticilerinden ekipman satın alamayacak. Bunların başında da Çinli şirketler Huawei ve ZTE geliyor.


    Koyulacak bu yeni yasa, açık bir şekilde Huawei ve ZTE'yi hedef göstermese de, ABD'nin bu kararı almasının sebebi olarak bu iki şirket gösteriliyor. Bakalım yürütmeye konulacak bu yasa sonrası ABD ve Çin arasında halihazırda süren ticaret savaşı nasıl bir boyut kazanacak, hep beraber göreceğiz.

      







  • O değil de; Bu sitenin hali nedir ya ? Günlerdir nedir bu yavaşlık ? Bizde size ambargo koymaya hazırlanıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky -- 27 Aralık 2018; 20:24:59 >
  • kendisi tüm dünyayı microsoft ve google android aracılıyla dinliyor ona neden açıklama yapmıyorlar.bence dünya artık abd nin egemenliğindne çıkmalı ve küresel olarak bağımsız tüm dünya ülkeleriyle uyumlu pc ve tlf işletim sistemleri yapılmalı çinli ve ab ve diğer ülkeler birleşip bunu yapmalı yoksa abd bugun zte huwaı ye yaptığını yarın tüm firmalara yapar özelikle tlf firmaları birleşip abd nin bu yaptırımlarına başka işletim sistemleri yaparak cevap vermeli şu an bunun için zaman var bir an önce başlamalılar öyle tek tlf firması samsung gibi baidu v.s olmamalı tekel olmamalı çoklu olmalı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.