Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ## Palit GeForce 8600GT Sonic Ortaya Çıktı ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> Cevap: ## Palit GeForce 8600GT Sonic Ortaya Çıktı ## Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Storm Bringer

Sisteme Gözat

21 Nisan 2007; 20:15:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Test için teşekkürler.
Sonuçlar gayet iyi.

Biraz daha hız aşırtma ile neler yapabileceğini merak ediyorum.

Soğutucuya dikkatle baktım da,7600gs sonic soğutucusuna çok benziyor.

Soğutucuya dikkat.

Ellerinde fazladan kalmış olan 7600gs sonic soğutucularını mı takmışlar acaba?

Önemli olan soğutucunun görevini yerine getirmesi.iyi soğutuyorsa problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Bringer -- 21 Nisan 2007; 20:24:43 >

The_MAD

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Nisan 2007; 20:29:47 

Bhd1r@

sendeki kartın kondansotörleri vr-zone da verilen kartınkinden farklı mı ben mi yanlış görüyorum?Bunlar Türkiye'ye farklı kart mı satıyor acaba?

8600gt sonic

http://www.vr-zone.com/?i=4909

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 21 Nisan 2007; 20:31:21 >

Bhd1R

21 Nisan 2007; 20:52:40 

İki kart farklı. Bendekinde katı kapasitör var.

Razorback

Sisteme Gözat

21 Nisan 2007; 20:57:40 

hangi kondansatör daha iyi oluyor acaba?

Ayrıca stock fanla en son noktadaki 3dmar03 skoru nedir?

||Core 2 Duo E2180 2000@3500 - 3700mhz||Gigabyte G33-DS3R G33-ICH9R||Twinmos 2x1gb DDR2 667@840+Mhz Cas5||
||Gigabyte 8800GT Type.B Zalman@800/1950/1900||2x80gb Raid0 Seagate sata2 ncq 8mb 7200.9 115.5mb||
||Logitech MX3000 klavye-mouse set||BenQ FP91G+ 19" LCD||

Sony NW-A3000/1000 Hakkında Herşey
*Furious*

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Nisan 2007; 20:59:38 

quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

hangi kondansatör daha iyi oluyor acaba?

Ayrıca stock fanla en son noktadaki 3dmar03 skoru nedir?

Katı kapasitör olması daha iyi

Ayrıca iyi oc olan anakartlarda full katı kapasitör kullanılmıştır dikkat ederseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forious -- 21 Nisan 2007; 21:00:57 >

cavador

21 Nisan 2007; 21:00:57 

fark kapasitör soğutucu mhz ise 10+kdv yani 20ytl vermenin manası yok soğutucu zaten sonic olmayanınki takılmış mhz oc.la kapacağına hemfikiriz sanırım katı kapasitöre gelince en adi kondansatörler bile 5 yıl dayanıyor 4-5 yıl önceki bir kartı olan varmı? kaldımı!

sadece 3 günde %13 değer yitiren Türkiye borsası dünya tarihinde gelmiş geçmiş en büyük krizi, değer yitimeyi,küçülmeyi yaşadı, sakın kimse endişelenmesin önlemlerimizi aldık kriz teğet gecicek :) hamdolsun
The_MAD

21 Nisan 2007; 21:04:13 

Ahh palit yaptın bir kelek. ..Umarım şu bakır soğutuculu kartı Türkiye'de satarlar...Bu kartı alan arkadaşların hakkı yenmiş bence gerçekten üzücü...

cavador

21 Nisan 2007; 21:05:12 

dikkat edilirse sadece üstteki 2 adet kapasitör katı altta 3 tanesi yine sıvı eski tip ayrıca sonic in olduğu görülen fanda heatsink daha fazla yapraklı daha iyi ve büyük olduğu belli oluyor ama işte neden böğle olmuş anlamadım neyse siz güle güle kullanın

sadece 3 günde %13 değer yitiren Türkiye borsası dünya tarihinde gelmiş geçmiş en büyük krizi, değer yitimeyi,küçülmeyi yaşadı, sakın kimse endişelenmesin önlemlerimizi aldık kriz teğet gecicek :) hamdolsun
recaro

Sisteme Gözat

21 Nisan 2007; 21:17:19 

yalnız duz 8600gt nın belleklerı 1100 kusurde calısıyor sonıc ınkı 1600 de. kartı alan arkadasımız 1980 e kadar getırmıs ramlerı. sonıc ıle duzunun arasında bır fark olabılırde olmayabılırde bunu su an bılemeyız ama bana sankı ramler farklı olabılır gıbı gelıyor. ns lerı degısıkse duz 8600gt ıle cuvallayabılırsınız. bence sonıcın farkı ramlerın ns lerınde olabılır.. kı bu 10 dolara kesınlıkle deger

Pysco Killer

*Furious*

21 Nisan 2007; 21:20:33 

quote:

Orjinalden alıntı: recaro

yalnız duz 8600gt nın belleklerı 1100 kusurde calısıyor sonıc ınkı 1600 de. kartı alan arkadasımız 1980 e kadar getırmıs ramlerı. sonıc ıle duzunun arasında bır fark olabılırde olmayabılırde bunu su an bılemeyız ama bana sankı ramler farklı olabılır gıbı gelıyor. ns lerı degısıkse duz 8600gt ıle cuvallayabılırsınız. bence sonıcın farkı ramlerın ns lerınde olabılır.. kı bu 10 dolara kesınlıkle deger

Düz 8600gt'nin bellekleri 1400mhz de çalışıyor

cavador

21 Nisan 2007; 21:22:11 

evet onu bende merak ediyorum sonic olmayan palit ramleri acaba kac mhz e gidebiliyor eğer aynı ramse sanırım aynı mhz i görücektir

recaro

Sisteme Gözat

21 Nisan 2007; 21:23:03 

oppps.. pardon ya shader hızına bakmısım ben ama yınede dedıgım gecerlı ram farkı olabılır.. ya gıdıp bırı ınceleyecek yada bı alan olıcakkı anlayalım bekleyelım bakalm cıkar bısıler elbet..

Pysco Killer

olivier_kahm

Sisteme Gözat

21 Nisan 2007; 21:33:02 

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetozturk

fark kapasitör soğutucu mhz ise 10+kdv yani 20ytl vermenin manası yok soğutucu zaten sonic olmayanınki takılmış mhz oc.la kapacağına hemfikiriz sanırım katı kapasitöre gelince en adi kondansatörler bile 5 yıl dayanıyor 4-5 yıl önceki bir kartı olan varmı? kaldımı!

Benim S3 Virge kartım duruyor, hala sağlam.

Ölüm güzel şey...Budur perde arkasından haber
Hiç güzel olmasaydı ölür müydü peygamber?
Necip Fazıl Kısakürek
phizikci

21 Nisan 2007; 21:43:47 

quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Kendimi tutuyorum.Dx10 destekli oyunlar çıkmadan bişey almıcam.

+1

İyice ucuzlamış olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phizikci -- 21 Nisan 2007; 21:45:38 >

"Bazen herkesi kandırabilirsiniz, bazılarını her zaman kandırabilirsiniz, ama her zaman herkesi kandıramazsınız�"
tugrull84

21 Nisan 2007; 21:44:33 

Hocam herşey için teşekkür ederizde hala bi sıcaklık değerlerini yazmadın gitti, mümkünse default ve oc' li max. sıcaklık değerlerinide yazabilirmisin ?

E2140, Abit IP35-E, VERITECH 2*2 GB 800 MHZ RAM, PALIT 8800GT, 19" LG 1900E , 500 GB 7200.11 SEAGATE HDD, LG H62N SATA DVD-RW, THERMALTAKE 680 WATT, CREATIVE MEGAWORKS THX550+Creative X-Fi Xtreme Gamer

Sorunsuz alışveriş yaptıklarım; asts, kursattekin, supremacy, ergin, alish, talip, erdemliol, terran48, cliorsi, centerland, mbukalemun, atleticos, öztin, f_tangel, amfibi
CatchHideKiLL

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git