Şimdi Ara

‘Persona 5 R’ Alan Adı Güncellemesi Yeni Bir Duyuruyu İşaret Ediyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Atlus, P5R.jp alan adı sunucularını ilk olarak Nisan 2017'de kayıt ettirdiği sunuculardan kendi sunucularına taşıdı.
     
    Daha önceki bazı Atlus oyun duyurularında da benzer bir yol izlenmişti. Örnek olarak: 
     
    - Persona Q2: New Shadow Labyrinth PQ2.jp alan adı sunucuları ilk olarak 18 Nisan 2017'de kaydedildi ve ardından 27 Temmuz 2017'de Atlus'un kendi sunucularına taşındı. Taşındıktan altı gün sonra resmi duyuru yapıldı.
     
    - Persona 3: Dancing in Moonlight ve Persona 5: Dancing in Starlight Persona-Dance.jp alan adı sunucuları ilk olarak 18 Nisan 2017'de kaydedildi ve ardından 28 Temmuz 2017'de Atlus'un kendi sunucularına taşındı. Taşındıktan beş gün sonra resmi duyuru yapıldı.
     
    - Catherine: Full Body FullBody.jp alan adı sunucuları ilk olarak 31 Ekim 2017'de kaydedildi ve ardından 11 Aralık 2017'de Atlus'un kendi sunucularına taşındı. Taşındıktan sekiz gün sonra resmi duyuru yapıldı.
     
    Persona 5 the Animation: Dark Sun özel bölümü 30 Aralık'ta yayınlanacak ve resmi Persona twitter hesabı, Persona Super Live 2019 konseri ilgili yeni bilgilerin bölüm sırasında yayınlanacak bir reklam aracalığıyla paylaşılacağını doğruladı. ‘Persona 5 R’ alan adı güncellemesinin konser bilgilerinden daha fazlası olması bekleniyor. Persona 5'in güncellenmiş versiyonu en olası ihtimal. 








  • Altus oyunları zaten efsanedir persona serisi benim için çok anlam ifade edien bir oyundur sabırsızlıkla bekliyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kumarhaneli bölümde bi yerde geçemedim sinirlendim bıraktım oynamayı.7 8 aydan fazladır oynamıyorum. oynamak istiyorum ama unutmuşumdur diye oynayamıyorum çok pişmanım:/
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cdk3y

    Kumarhaneli bölümde bi yerde geçemedim sinirlendim bıraktım oynamayı.7 8 aydan fazladır oynamıyorum. oynamak istiyorum ama unutmuşumdur diye oynayamıyorum çok pişmanım:/


    En efsane bölümdür bölüm şarkısı hala dinlerim telefonda tam olarak nerede kaldın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Switche gelmesi muhtemel durduk yere 3dsdeki persona oyunu icin jokeri koymazlar heralde

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Smash için Joker duyurulduğunda bir iddia vardı.Persona 5'in güncellenmiş ve üstüne yeni özellikler ve hikaye eklenmiş hali switche gelicek diye.Büyük ihtimal odur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alsndnz

    Switche gelmesi muhtemel durduk yere 3dsdeki persona oyunu icin jokeri koymazlar heralde


    3dstekinde zaten tüm persona 5 karakterleri var.Persona q2 den bahsettiğini varsayıyorsak.Çünkü Persona adının geçtği tek o var 3dste.
  • Persona 5 Remaster?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyisiniz oyun Switch konsoluna çıkıyor. Nintendo Atlusu nasıl ikna ettiyse artık.
  • Eğer P5R ismi oyun ismi ise her halükarda Persona 5'e göre yenilikler ve ek bölüm içerecektir diye düşünüyorum. Switch'e çıkması ile ilgili söylentilere gelince hem çıkmasını istiyorum hem de istemiyorum. Switch'in taşınabilirliği ile yatakta, tuvalette Persona 5 oynamak çok güzel olacaktır ki PS Vita'yı almamın sebebi sadece Persona 4 Golden idi. Atlus'a da biraz daha para kazandırır. İstemememin nedenine gelirsek şu an Switch almak istemiyorum Aklıma takılan tek konu şu: Yanlışım varsa düzeltin de Atlus ile Sony arasında bir anlaşma yok muydu? Sonuçta Persona serisinin ana oyunları sadece Sony konsollarına çıktı. (3DS'teki Persona Q ve Q2 spin-off oyunlar) Sony'nin konsol aldırtabilen bir serinin başka plartforma çıkmasını isteyeceğini sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: muccos

    Eğer P5R ismi oyun ismi ise her halükarda Persona 5'e göre yenilikler ve ek bölüm içerecektir diye düşünüyorum. Switch'e çıkması ile ilgili söylentilere gelince hem çıkmasını istiyorum hem de istemiyorum. Switch'in taşınabilirliği ile yatakta, tuvalette Persona 5 oynamak çok güzel olacaktır ki PS Vita'yı almamın sebebi sadece Persona 4 Golden idi. Atlus'a da biraz daha para kazandırır. İstemememin nedenine gelirsek şu an Switch almak istemiyorum <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/bawling.gif" alt="" border="0" align="middle"> Aklıma takılan tek konu şu: Yanlışım varsa düzeltin de Atlus ile Sony arasında bir anlaşma yok muydu? Sonuçta Persona serisinin ana oyunları sadece Sony konsollarına çıktı. (3DS'teki Persona Q ve Q2 spin-off oyunlar) Sony'nin konsol aldırtabilen bir serinin başka plartforma çıkmasını isteyeceğini sanmıyorum.


    Aralarında yazılı bir anlaşma yok.Sadece bugüne kadar böyle olmuş birşey bu.Persona serisinin tüm hakları Atlus'ta,istediği yere çıkarabilir.




  • Ben S modelini bekleyeceğim en iyileri onlar oluyor. X'de iyi olur tamam da ona da para yetmez.
  • Keşke PC'ye getirseler. Konsolum yok hiç persona oynayamadım. PC de olsa oynardım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muccos

    Eğer P5R ismi oyun ismi ise her halükarda Persona 5'e göre yenilikler ve ek bölüm içerecektir diye düşünüyorum. Switch'e çıkması ile ilgili söylentilere gelince hem çıkmasını istiyorum hem de istemiyorum. Switch'in taşınabilirliği ile yatakta, tuvalette Persona 5 oynamak çok güzel olacaktır ki PS Vita'yı almamın sebebi sadece Persona 4 Golden idi. Atlus'a da biraz daha para kazandırır. İstemememin nedenine gelirsek şu an Switch almak istemiyorum <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/bawling.gif" align="middle" border="0" alt=""> Aklıma takılan tek konu şu: Yanlışım varsa düzeltin de Atlus ile Sony arasında bir anlaşma yok muydu? Sonuçta Persona serisinin ana oyunları sadece Sony konsollarına çıktı. (3DS'teki Persona Q ve Q2 spin-off oyunlar) Sony'nin konsol aldırtabilen bir serinin başka plartforma çıkmasını isteyeceğini sanmıyorum.


    Anlaşılan yokmuş hocam öyle bir anlaşma. Söylenene göre Atlus canı ne isterse onu yapabiliyormuş.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.