Şimdi Ara

Asus'un yeni telefonlarının tasarımı hazır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Asus, bütçe dostu ZenFone akıllı telefonları ile öne plana çıkan bir şirket. Son zamanlarda Tayvan merkezli markanın sadece ROG oyuncu telefonuna odaklanmak istediğine yönelik söylentiler vardı ancak şirket jet hızıyla bir açıklama yaparak ZenFone serisinin varlığını sürdüreceğini ifade etti. Görünüşe bakılırsa Asus bu telefonları çok daha ileri seviyeye taşımak istiyor.

     

    Ayrıca Bkz.Telegram'a anket ekleme özelliği geldi
    Asus tarafından Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi'ne (EUIPO) yapılan en son patent başvuruları şirketin çerçevesiz ve çentiksiz ekrana sahip akıllı telefonlar yapmak istediğini ortaya koydu. Patentlerden biri üç farklı boyutta Vivo NEX tarzı üste doğru açılan ön kamera mekanizmasını gösterirken, diğeri Galaxy A8s modelinde olduğu gibi ekrana entegre kamera tasarımını gözler önüne seriyor.

     


    Mobil Dünya Kongresi'nde görebiliriz


    İlk patent görselinde en büyüğü neredeyse tam genişlikte olmak üzere, farklı boyutta üç mekanik açılır kamera olduğunu görüyoruz. İkinci patentte ise trend olma eğiliminde olan delikli ekran tasarımı dikkat çekiyor. Asus ayrıca ahizeyi her iki patentte de gösterildiği gibi üst çerçevenin içine entegre etmeyi planlıyor.

     


    Söz konusu patentler 22 ve 23 Aralık 2018 tarihlerinde onaylandı. Yani bu da yeni tasarımları önümüzdeki yılın başlarında görebileceğimiz anlamına geliyor. Gelecek yıl Şubat ayında düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi'nde Asus bu patentlerde gördüklerimize benzer akıllı telefonlarını sergileyebilir.

     

     







  • Kis geldi diye kizaklari cikardilar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bozuldumu gitti kamera çentikli kızaklı telefonlarin hepsi boş ekranı biraz küçük olsun ne kızaklı nede çentikli olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Patentlerde bile alt çerçeveyi kalın tutuyorlar.

  • Zaten su geçirmezlik yapmıyorlardı şimdi bahaneleri hazır olmuş olur 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çentik gitti alt çentik var.

  • Fena değil ama bir kaç yıl sonra bu pop-up kameraların yeri olmaz diye düşünüyorum. En kısa sürede kamera gerçekten ekran altına geçerse güzel ve yeni bir adım atılmış olacak

  • Hani bunun çentiği

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben 9 senedir mobili takip eden biri olarak bu işi anlamıyorum. Hadi Apple çentikli yapıyor ama altta boşluk yok. Bunlar niye hem alta boşluk koyuyor hem çentik yapıyor? Teknik açıklaması illa ki vardır da, ekranı alta itele hem çentik olmasın hem çerçevesiz olsun. Olmuyorsa bırak yapma yani, çentik sevilmiyor ama her firma çentik var demek için çentik koyuyor sanki. Gına geldi çentikten.
    Dipnot: çentik olayına çok takık değildim başta fakat cılkı çıktı.
  • Bence pop up kameralar, çentiklilere yada deliklilere göre daha iyi duruyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asus yazılıma önem versin biraz arayüze de.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.