Şimdi Ara

Türk Telekom AKN'siz internete bir hafta erken başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
0
Favori
17.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  

    BTK’nın yılbaşından itibaren AKK ve AKN’nin kaldırılması yönündeki kararı sonrası Türk Telekom cephesinden gelen “limitsiz internet” açıklaması ortalığı epey hareketlendirmişti. Fakat asıl bomba etkisini geçtiğimiz hafta açıklanan limitsiz tarife fiyatları yapmıştı. Zira Türk Telekom’un açıkladığı fiyatlar beklenenin çok üzerindeydi.
     

    Taahhütlü kullanıcılar için geçiş başladı 

    Konuyla ilgili tartışmalar sürerken yeni bir gelişme yaşandı. Türk Telekom’un AKN’siz ve limitsiz internet paketlerine 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçiş yapması bekleniyordu. Ancak şirket taahhütlü müşterilerini şimdiden AKN'siz internet uygulamasına geçirdi. Bu da demek oluyor ki, Türk Telekom’un taahhütlü müşterisiyseniz ve bu ay aşımdan dolayı hızınız düştüyse, yeni pakete geçişle birlikte hızınız geri gelecek. Değişikliği görmek için modemi yeniden başlatmanız gerekebilir.

     
     

    Türk Telekom’un “Limitsiz İnternet Çağı Kampanyası” adı altında sunduğu fiyatlar 4 Mbps hızla birlikte 59 TL’den başlıyor. Yavaş ama biraz daha hızlı internet almak istediğinizde 8 Mbps internet için 79 TL, 16 Mbps hızında internet için 92 TL talep ediliyor. 35 Mbps internet için 149 TL ve 100 Mbps internet için 336 TL gibi astronomik fiyatlar ödemek gerekiyor.

     








  • 100 dolar mı? 100 dolar 550 lira yapıyor. Asgari ücretin üçte biri. Yani bir çalışan aylık kazancının üçte birini hızlı internet için verebilir öyle mi?

    Aylık 40-45 euroya Hollanda’da fiber paketler var. Eve kadar fiber. Alabileceğiniz maks. hızı veriyorlar. 750 mbps ve üzerine TV hizmeti veriyorlar bu paraya. Ve adamlarda asgari ücret 1500 euro’dan fazla. Yani asgari ücretli çalışan aylık gelirinin aşağı yukarı 40’ta 1’i ile yüksek hızda fiber internet ve tv alıyor.

    Türkiye’de 100mbps 20 lira 1000mbps 50 lira olmalı. Hadi ülke şartları falan 100 mbps 50 lira 1000 mbps 100 lira diyelim.

    4mbps 60 lira diyorlar. 4 mbps dedikleri şey internet bile değil şu çağda. Almak istediğiniz bilgiyi gidip kütüphanede araştırıp dönseniz daha kısa sürer 4mbps ile yapacağınız google aramasından.
  • 100 mbps sınırsız, kopmasız, hızlı bağlantılı internet 10 dolar olmalı.

    1000 mbps sınırsız, kopmasız, hızlı bağlantılı internet 100 dolar olmalı.
  • Geçen arıyorlar beni, paketinizi 77 liraya yükselteceğiz 2 yıl daha taahhüt verirseniz, Ocak ayı için de ücret almayacağız diyor. Mevcut ücretimle ilgili taahhütüm var diyorum, telefondaki bana hala yükselteceğiz diye hikaye okuyor. Taahhütü bozan bir şirket, 6 ay sonra bittiği gibi başka bir yol bulacağım artık. Operatörlerin hepsinin suyu çıktı.

  • İnşallah aynı özveriyi fahiş fiyatlar için de gösterebilirler.
  • bu kadar aç gözlü,şımarık aymaz bir firma görmedim

  • Benimki de fullenmis 35mbit oldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benimde hızım paket hızıma geri dönmüş.
  • Gece buna benzer konu açılmıştı zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 1 hafta önce 2 yıllık tahahhüt yaptırdım 67 liraya 24mpbs hipernet (akk 75 ama zaten kalktı) ve yanına ev telefonu aylık 250dk. yani internet paketi ve 250dk ev telefonu 67 lira. iyi mi sizce ?
  • Rekabet başlasın düşer fiyatlar. Taahhütlülere dokunmadılar çok şükür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgi ve sevginin paylaşıldıkça çoğaldığı bir dünyada aksınrıncaya tıksırıncaya kadar yesinler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 24 Aralık 2018; 13:4:45 >
  • Soyguncular..

  • Ağustos ayında Muğla'nın her yanını kazan Turkcell Superonline bir hizmet vermeye başlasa da artık biz de ne yapacağımızı bilseydik yahu. Tahattütsüz internet ile sevinirken şimdi fahiş fiyat korkusuyla arada kaldık resmen.
  • Öyle bir şey yok 16mpbs internet hızımı 5 ay 4mbps sabitleyen bir şirkete ne inanacam arkadaş aradığın zamanda evet düzeltiyoruz diyorlar bundan sonra ne olur bilemem ama ülkenin çivisi çıkmış....

  • Şimdi bnm sorum şu benim 50 Mbit 200 Gb AKN paketim Limitsiz olarak değiştirilmiş bunu bugün öğrendim ama taahhütüm 06/19/2019 tarihinde bitiyor bu tarihten sonra ben yine aynı paketi kullanmak istesem 200 küsürlü fiyattan mı kullancam ikincisi taahhüt bitmeden yeni bir pakete geçmek istediğimde yeni paket fiyatlarım ne olacak bunu nerden nasıl öğrenebilrim bir çok kez ttnet aradım mesaj attım ama cevap veren olmadı...

    olmadı Super online geçiş yapıcam cayma bedelini karşılıyor 24 Mbit 12 ay 64,90 sonraki 12 ay ise 74,90 1 ocak sonrası akn siz

    Bu paket 200 Gb AKN liydi ama limitsiz olmuş
    Türk Telekom AKN'siz internete bir hafta erken başladı




  • kablonet ne zaman geçecek veya geçecek mi o da mechul.

    24 MB 250 eko sınırsız kullanıyorum hızımı 50 yapmayı düşünüyorum kotası 250 gb durunca internet kapanıyor şimdi ona geçersem önümüzdeki ay paketteki kota kalkarmı ?

    80 liraya 50 mb sınırsız olacaksa geçmeyi düşünüyorum ama kota kalkmazsa 250 gb 20 günde bitiyor yani baya mağdur olurum , kesin bir bilgi olsa paket fiyatları değişmeden geçmeyi düşünüyorum.

    Bilgisi olan varsa kablonet hakkında paylaşırsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 24 Aralık 2018; 13:21:28 >
  • 1 yıldır nasıl olduysa 100 gb aknli pakette hiç hızım düşmemişti aylık +500gb indirme yapmama rağmen sanırım bug a falan girmiştim geçen hafta sözleşmeyi yeniledikten sonra ilk defa hız düşmüştü şimdide şansıma 1 hafta erkeden başlattılar
  • Bende de limitsiz olmuş. Ama geçen hafta fiyat artışıyla tehdit edip 24 ay taahhüt de aldılar.

  • “Yavaş ama biraz daha hızlı internet 8 mbps” iyiymiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen yıl Eylül ayından beri kota yok bende milletin beğenmediği Türknet var evde sorun yok.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.