Şimdi Ara

iPad mini 5 önümüzdeki yılın başlarında gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Herkesin dikkati yeniden tasarlanan güçlü iPad Pro'ların üzerindeyken Apple'ın sessiz sedasız uygun fiyatlı yeni bir iPad mini üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Ayrıca şu an piyasadaki 9.7 inçlik iPad'in yerini alacak yeni bir tablet de gündemde.

     

    Ayrıca Bkz.Infinity-O ekranlı Galaxy A8s'in fiyatı belli oldu
    Cupertinolu teknoloji devi dördüncü nesil iPad mini'yi 2015 yılında piyasaya sürüşmüştü. Dolayısı ile serinin bir güncellemeye ihtiyacı olduğu açık. China Times'ın yeni raporunda bu konuda bazı önemli bilgiler var.

     


    Yeni iPad mini yakında seri üretime girecek


    Çin basınında çıkan habere göre Apple, 2019'un ilk yarısında yenilenmiş giriş seviyesi 10 inç iPad'in yanı sıra iPad mini 5 modelini çıkaracak. Raporda, şirketin yeni iPad mini'yi ay sonuna kadar seri üretime sokmayı ve kısa bir süre sonra da piyasaya sürmeyi planladığı yazıyor.

     

    China Times'ın haberinde tasarım ile ilgili bahsedilen tek şey iPad mini 5'in ince çerçevelerle gelebilecek olması. Bu önemli, zira tabletin Touch ID sensörü ile mi yoksa Face ID teknolojisi ile mi geleceğine direk etki edecek. Fiyat konusunda henüz bir bilgi olmasa da yeni iPad mini nispeten uygun bir fiyat etiketi taşıyacak.







  • Yeni ipad yine Mart ayi gibi gelecektir. Yeni kasasi ile oda kulaklik girisi ve ligjtninge veda edecektir. 10.5 inc kasaya gecmesini bekleyebiliriz ama Apple uretim bandinda air1 kasasi ile 9.7 inc basmaya devam edecektir. Yeni islemci de A11 Bionic olur, Ram de 3 yaparlar.

  • bence tasarım olarak ipad pro ya benzeyecek, iphone XR gibi birşey olacak. apple ı taktir ediyorum tasarm olarak çok geliştirdi cihazları. en af 4gb ram koymali. face id, edge to edge ekran, usb type c girişi de bulunmali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini serisi baya satıyor bu da satacaktır. Zamanı gelmişti zaten yenilenmesinin.



    Bu arada direk değil direkt.

  • Çıkalı 3 sene oldu ama mini 4 şuan 2600 civarında. Zamanında 1300 liraya air 1 alıp paraya ihtiyacım olunca satmıştım.Mini 5 çıkınca fiyatı 3500 falan olucak almak istiyorum ama çok be kardeşim cidden uçuk rakamlar bunlar :(

  • apple' ın uygun fiyatlı ürün çıkartmasını beklemiyorum. o işi en son 2015' te iphone se ve mini serileri ile rafa kaldırdı. mini serisini getirirse bir yerlerden kısacaktır. ha tablet olarak iyi iş yapacaktır ama donanımda kısacağı yerleri abartırsa başka bir 5c fiyaskosu olur.

  • Yeni iPad Pro gibi olursa efsane cihaz olur. Donanım olarakta son nesil donanımlar içerisinde bulundurursa sınıfının çok satanı olacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad veya iPad minide en büyük beklentim ekran cam yüzey arasında bir boşluk olmaması iPad prodaki gibi cam bitişik bir ekran olsun 60 Hz olsun bu yani işlemci a11 olsada olabilir fiyat artacaksa a12 olmasın birde şu ön kamerayı 5 mp falan yapın arka kamera kullanılmıyor ama 4k 30 fps çeken bir kamera olsa oda yeter hiç iş bilmiyorsanız iPhone 6s kameralarını koyun iPad veya ipad minlere.Biraz lükse girecek ama belki bir typ-c bağlantısıda olsa fena olmazdı hani 😊



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bgood -- 23 Aralık 2018; 12:49:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.