Şimdi Ara

Gigabyte, RGB aydınlatmalı bellek kitlerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde RGB aydınlatmalı kasa tasarımlarının ön plana çıkmaya başlaması pek çok bileşeni bu sınıfa dahil etmeye başladı. Soğutucu, güç kaynağı, ekran kartı yanında RAM bellek de önem kazanmaya başladı.


     


    Gigabyte Aorus RGB Memory özellikleri


     


    Üreticiler aydınlatmalı RAM bellek istemeyenler için slota takılan veya üst kısma yerleştirilen RAM görünümlü aksesuarlar üretiyor. Diğer taraftan ek aksesuar istemeyenler için de RGB entegreli RAM bellek bulmak mümkün.


     


    Ayrıca Bkz.Oyuncu monitörü pazarı katlanarak büyüyor, Asus lider

    Gigabyte Aorus RGB Memory DDR4-3200 16GB bellek kiti entegre sistemlere son örnek. Bellek kiti normalde RGB aydınlatmalı iki adet boş modül ile geliyordu ancak kullanıcı tarafında tercih edilmeyince firma bu kez boş modülleri çıkararak sadece entegre olanlara yer vermiş.


     


    Set içerisinde iki adet 8GB RAM bellek modülü yer alıyor. 2mm kalınlığında alüminyum ısı dağıtıcı ile desteklenen modüller 5 adet adreslenebilir RGB LED aydınlatmaya sahip. 16-18-18-38 zamanlaması olan set XMP 2.0 profili ile 1.35V tüketiminde DDR4-3200MHz seviyesine çıkabiliyor.


     


    Intel ve AMD platformları için uyumlu olan RGB bellek kitinde Samsung B tipi DRAM yongalarının kullanıldığı tahmin ediliyor. Fiyat henüz belli değil ancak boş modüllü set 199$ seviyesindeydi. Bu bakımdan 160$-170$ civarı bir seviye görebiliriz.


     







  • Ne aydınlatmaymış arkadaş 2 haftadır haberini okuyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alamayacağımız ürünlere de bakması ayrı keyifli oluyor

  • Duyurmaktan öteye gitti bile. Satışa çıkarttı hatta stokları tüketmiş veya piyasadan toptattı bile.

  • kim her tarafı cümbüş gibi ışık saçan bilgisayar ister ki ancak mağazalarda işe yarar. Değilse adamın dikkatini dağıtır.

  • Sorun RGB kitlerde değildi. O mantıklı bir pazarlamaydı. RGB seven biri, 4x bellek kitine para vermeden 2x8gb şeklinde alıyordu ve diğer slotları boş kalıyordu..

    Ama corsairin 2x rgb ramleri 129$'a satılırken, sen bellek pazarına yeni girmişsin, extra olarak 2 boş kit daha veriyorum diye 199$ fiyat çekersen almaz tabii kimse.. Sorun kitlerde değil, fiyattaydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 20 Aralık 2018; 9:58:27 >
  • Bunlar ısıyı etkilemeyecek mi peki, o ledler yana yana ısınacak ve ramleri de ısıtacak. Benim bildiğim bunların tam tersi soğuma özellikli olması kazım .

  • Bizim ülkede bi led hastalığı var

    Adama ver ledi arabaya taksın eve taksın dükkana taksın masaya taksın, kasaya taksın pavyon gibi heryer.

    Çıkarmayın abicim şöyle şeyler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aydınlatma tatlı da gereksiz. Hem PSU'dan çok yakmasın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Bunlar ısıyı etkilemeyecek mi peki, o ledler yana yana ısınacak ve ramleri de ısıtacak. Benim bildiğim bunların tam tersi soğuma özellikli olması kazım .

    Ben de aynısını düşündüm de onu düşünmüşlerdir diye tahmin ediyorum. Yani kasa soğutmasının kaliteli olacağını düşünerek tasarlamışlardır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.