Şimdi Ara

Google Asistan ertelenebilecek uçak seferleri için kullanıcıları uyaracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google'ın Asistan hizmeti önümüzdeki günlerde özellikle seyahatlerinde uçak kullananların işine yarayacak bir özellik sunmaya başlayacak. Yapılan açıklamaya göre Google Asistan artık ertelenebilecek uçuşlar hakkında kullanıcılara bilgi verecek.

     


    Yüzde 85 doğruluk oranı var


    Bir uçağın rötar yapması, yolcular açısından pek de hoş karşılanmayan bir durumdur. Zira şartlara göre saatlerce havaalanında bekleme ihtimaliniz olabilir. Ama artık Google Asistan size bineceğiniz uçağın rötar yapma ihtimalini önceden bildirecek. Uzun bir süredir test edilen bu özelliğin aşamalı olarak kullanıcılara açıldığı duyuruldu.


    Oluşturulan bir algoritma sayesinde, önceki uçak seferlerini analiz eden uygulama, uçak seferinin olası bir erteleme ihtimalini değerlendirerek kullanıcıya bildiriyor. Google'ın, bu özellikle birlikte ertelenen uçuşları %85 oranında doğru tahmin ettiğini açıkladığını da belirtmeden geçmeyelim.

      







  • Bu google asistanın doğru çalışması için yapılması gereken ayarları bir haber yapsanız güzel bir rehber olur. Herşeyi ayarladığım halde "ok google" komutu çalışmıyor.

  • Olmaz çünkü dahacana Türkçede o özelliği desteklemiyor maalesef. Ben Almanca ve Türkçe beraber kullanıyorum. Birincil Almanca olduğu için oluyor. Hemde fena :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Google uygulaması bu özelliği uzun zamandır yapıyordu zaten. 2015 Aralık ayında ertelenen ve geciken uçuşlarımı ilk Google haber vermişti bana. Yalnızca asistan entegrasyonu olmuş. Çok faydalı bir özellik. Keşke ve otobüs seferlerini de verebilse.

  • Voicematch şuan için Türkçede çalışmıyor. İleride siriden daha kullanışlı bir asistan olacağa benziyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GetSomeRest kullanıcısına yanıt
    Ayarlar (Klasik Android Ayarlar Menüsü) <-- Google <-- Arama, Asistan ve Ses'e tıkla, istediğin tüm ayarlar burada. Ayarları yap ve cihazı yeniden başlat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asistan teknolojisi geleceğin teknolojisi olacak bence bunlar daha başlangıç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.