Şimdi Ara

Apple Watch Series 4 eğitim videoları yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Akıllı saatlerin yaygın hale gelmeye başlaması ile birlikte, arabirimlerinin akıllı telefonlarla benzerlik göstermesi kullanım avantajı sağlayabilir. Ancak yine de bu teknolojilere çok fazla hakim olmayan kullanıcıların zorlanacağını düşünebiliriz. Bu bağlamda da Apple, yeni akıllı saat modeli Apple Watch Series 4'ün nasıl kullanılacağını gösteren eğitim videolarını yayınladı.

     


    Apple'ın resmi Youtube sayfasında yayınlandı


    Eğer bir Apple Watch Series 4 sahibiyseniz, Apple'ın resmi Youtube sayfasındaki eğitim videolarından, çeşitli özellikleri nasıl kullanacağınızı öğrenmeniz mümkün. Eğitim içeriğinde saat arabirimini nasıl kullanacağınız, Walkie-Talki özelliği, aktiviteleriniz ve daha birçok temel işlevle ilgili videolara ulaşabilirsiniz.



    Apple Watch'ın daha eski bir modelini kullanıyorsanız eğer, bu eğitim videoları, bazı özelliklerin benzerlik göstermesi dışında bir işinize yaramayacaktır. Ancak yine de göz atmanız faydalı olabilir. Apple Watch Series 4 eğitim videolarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

      







  • Satılmayınca , video ile belki satışlar artan denmiş.

  • Müşterisine bu kadar aptal muamalesi yapan bir firma yoktur heralde.Her şeyi kısıtla, Parasını ben ödeyeyim ama onun istediği gibi kullanayım, SAdece verdiği özellikleri kullanayım vermediklerine ise ulaşamayayım. Eğitim videosu nedir yahu saat alt tarafı neyse ama apple kanka buculara gelsin .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.