Şimdi Ara

Dünyanın ilk oyuncu eldiveni ile tanışın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dünyanın ilk oyuncu eldiveni ile tanışın


    Oyuncu klavyesi, oyuncu faresi, oyuncu kasası, oyuncu masası, oyuncu koltuğu derken yeni bir kategoriye daha merhaba demek üzereyiz. Dünyanın ilk oyuncu eldiveni satışa çıkmaya hazırlanıyor.


     


    Flashe Gaming Glove özellikleri ve fiyatı


     


    Bilgisayar oyunları bugün uzun sürelerimizi ayırdığımız faaliyetlerden birisi haline geldi. Espor organizasyonları ile birlikte artık bu işi zevkten ziyade para kazanmak için yapan bir kitle de ortaya çıktı.


     


    Klavye ve fare ile oyun oynamak elbette vücudun doğal haline ters bir davranış. Sürekli fareyi kontrol etmek ve oyun tuşlarına basmak kolların anormal pozisyonlarda uzun süre kalmasına sebep oluyor. Bu nedenle bileklerde veya kolda veya omuzda baskı sonucu ağrılar ortaya çıkıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Logitech Options yazılımı ciddi açık barındırıyor, mutlaka güncelleyin

    Oskar Ödmark adlı girişimci 2014 yılında geçirdiği omuz rahatsızlığı sonrası uzun bir süre kas destekleyici bandaj kullanmak zorunda kalmış. Kan akışını düzenleyen ve kas baskısını azaltan bandaj kol ağrılarına karşı bir proje aklına getirmiş.


     


    Flashe Gaming Glove adı verilen kol aksesuarı birden fazla bileşeni bir araya getiriyor ve geçtiğimiz aylarda İsveç’te patenti alınmış. Oyuncu eldiveni sadece kolu değil ilgili diğer yapıları da korumayı amaçlıyor.


     Dünyanın ilk oyuncu eldiveni ile tanışın


    Oyuncu eldiveni temel olarak kas bandajından oluşuyor. Bandaj oyun süresince kan akışını düzenleyerek ve kas baskısını azaltarak yorgunluğun önüne geçiyor. İkinci bileşen bileği rahatlatan bir alt katman. Bileği kavrayan bu katmanın alt kısmı teflondan yani farelerin alt kısmında sürtünmeyi azaltan malzemeden yapılmış. Böylece fare kullanırken hassasiyetten bir şey kaybetmiyorsunuz.


     


    Üçüncü bileşen hemen bileğin altına yerleşen bir parça. Bu parça bileği biraz kaldırarak fareyi tam düz bir açıda kullanmanızı sağlıyor. Böylece bilek yorgunluğu önlenmiş oluyor. Dördüncü bileşen ise dönüş desteği. Fareyi daha kontrollü bir şekilde kullanmanızı sağlayan dönüş desteği oyuncu ekipmanlarında ilk kez yer alıyor.


     


    Dışarıdan bakıldığında kolun atel ile desteklenmiş hali gibi görünüyor. Bununla birlikte Kickstarter projesi kısa sürede büyük ilgi gördü ve ihtiyaç olan desteğin 4 katı bağış toplandı. 60$ başlangıç fiyatı olan oyuncu eldiveni Şubat ayında dağıtıma başlayacak.


     


     



     







  • Bir sonraki oyuncu ürününde ,RGB LED li tuvalet li oyuncu koltuğu bekliyorum !

  • Yok daha neler

  • Işık nerde

  • Ben yastık koyuyordum oluyordu bitiyordu. Çok da işe yarıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi oyuncu takar bunu? Tom Hanks zaten emekli oldu. Will Smith'in ne olduğu belli değil. Yeni velet oyuncular mı takacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncu faresi oyuncu klavyesi oyuncu sandalyesi rgb ışıklı oyuncu kasa fanı oyuncu donu oyuncu atleti oyuncu oğlu oyuncu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu donunu bekliyorum

  • Kahve diye silkerler,kebab derler, cafe nargile derler, telefon derler, mining derler gaming derler derler de derler... Bu işin sonu çok tehlikeli bence. İnsanları pazarlama adı altında fakirleştiriyorlar.

  • Oyuncu donu cok yakında sidik haznesi ile hizmetinizde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakında Aliexpress'te 10 dolara satarlar

  • Aptal okşayan işler.. Neyse arkadaşlar gidiyorsunuz en yakın eczaneye ve " bana dirsek ve bilek destekli incinmelerde kullanılan eldiven tarzi bişey lazım" diyorsunuz, eğer anlamazsa tamda bu fotoğrafi gösterin şiipp diye anlar ve size bu ürünün Aynısını verir, sonrada gelip evde kullanmaya başlıyorsunuz. Fiyatlarıda 30 40 lira bişey.. Bu bandajlari 2 senedir aralıklı olarak kullanıyorum ve nispeten memnunum tavsiyede ederim..

    Boktan boktan şeylerin başına "oyuncu" ismini çaktın mi alan eşşekte çok olunca millet köşeyi böyle böyle dönüyor işte.. Zaten konudaki haberdeki adamda benim dediğimi yapmış..

    "Oskar Ödmark adlı girişimci 2014 yılında geçirdiği omuz rahatsızlığı sonrası uzun bir süre kas destekleyici bandaj kullanmak zorunda kalmış. Kan akışını düzenleyen ve kas baskısını azaltan bandaj kol ağrılarına karşı bir proje aklına getirmiş."

    Dedigim gibi gidin bir eczaneye veya medikalci bi yere dediğimi söyleyin ellerinde bahsini ettiğim gibi bir ürün varsa kiii VAR, alin keyfinize bakın.. Gittiğiniz eczanede veya medikalcide yoksa illa ki bi başkasında ya vardır yada size getirtir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 17 Aralık 2018; 1:08:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben oyuncu donu ve çorabı bekliyorum.

  • Kardeşim adamda hack falan yok oyuncu eldiveni var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • el-bilek siplinti deseler yeterli olur. 🙏

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shut up and take my money

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakında rgb'li hatta rgb'si adreslenebilen modeli de gelir :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunun çözümü dinlenmek. Eldivene gerek yok. Bu kadar kapitalizmin uşağı olmayalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyuncu şunu oyuncu bunu saçma sapan pazarlama taktikleri başka bir şey değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.