Arkadaşlar bu QX900 çok şık bi hoparlör sanırım seside oldukça tatminkar fakat merak ettiğim şey boyutları çokmu iri acaba?? çünkü bende almayı düşünüyorum ama hanım çok büyük bunlar istemem diye tutturdu bide bu hopalörleri istanbulda görüp inceleyeceğim bi yer varmı acaba avrupa yakasında mesela doğubankta filan??
Arkadaşlar bu QX900 çok şık bi hoparlör sanırım seside oldukça tatminkar fakat merak ettiğim şey boyutları çokmu iri acaba?? çünkü bende almayı düşünüyorum ama hanım çok büyük bunlar istemem diye tutturdu bide bu hopalörleri istanbulda görüp inceleyeceğim bi yer varmı acaba avrupa yakasında mesela doğubankta filan??
Biraz büyük hoparlörler. Dinlemek için ben www.teketek.com adresinden online destek numarasını ara. Ordan Hülya Hanım ile görüş. Ben de kendisi ile görüşüp nerede dinleyeceğimi sormuştum. O bana bir yer önermişti Doğubankın karşı hanında ancak adını unuttum. Kendisine sorarsan yardımcı olacaktır.
Biraz büyük hoparlörler. Dinlemek için ben www.teketek.com adresinden online destek numarasını ara. Ordan Hülya Hanım ile görüş. Ben de kendisi ile görüşüp nerede dinleyeceğimi sormuştum. O bana bir yer önermişti Doğubankın karşı hanında ancak adını unuttum. Kendisine sorarsan yardımcı olacaktır.
ilgin için teşekkür ederim zafer , bugün doğubanka gittim dinleyemesemde gördüm maşallah oldukça iriler bunlar benim salona çok büyük gelir malesef fakat slim dream serisini buldum bugün internette fiyatıda oldukça hesaplı ve daha ufak tefek duruyolar şimdilik bunları düşünüyorum galiba...tabi dinleyecek bi yer bulabilirsem ayrıca www.koysepete.com da www.teketek.com dan daha hesaplı buda benim kafamı iyice karıştırdı sizin fikirleriniz ne yönde acaba
Orjinalden alıntı: team_mclaren ilgin için teşekkür ederim zafer , bugün doğubanka gittim dinleyemesemde gördüm maşallah oldukça iriler bunlar benim salona çok büyük gelir malesef fakat slim dream serisini buldum bugün internette fiyatıda oldukça hesaplı ve daha ufak tefek duruyolar şimdilik bunları düşünüyorum galiba...tabi dinleyecek bi yer bulabilirsem ayrıca www.koysepete.com da www.teketek.com dan daha hesaplı buda benim kafamı iyice karıştırdı sizin fikirleriniz ne yönde acaba
Hangisi daha uygun ise tabii ki oradan alacaksın. Hiçbiri arkadaşımız, akrabamız yada yakınımız değil. Sana en uygun olanı senin için en yakın akrabadır unutma. Bir tarihte teketek bana en uygun olanı idi. Dream 77 Setimi de oradan almıştım. Benim tanışıklığım sadece ondandır.
Slim Dream ler oldukça ince ve hoş görünümlüler. Ancak mutlaka bir Subwoofer alman gerekecek bunların yanına. Oysa QX900 ler için almasan da olur. Doğal olarak Subwoofer için de bir yer ayarlaman gerekecek.
aaaah ah! bizim hanım hala diyor aynı şeyi bir türlü kurtulamadım dilinden "bu ne kadar kalabalık, üstelik koca koca şeyler, herkes gibi küçük kiprit kutusu gibi olanlardan alsaydık ya" diye, birşekilde ikna etmeye çalışıyorum
ama öyle veya böyle slim dream bile alsan zeminde aşağı yukarı aynı yeri zaten kaplayacak (düşeyde sorun yok heralde ) önemli olan hop.un geniş veya dar olması değil, koyacak bölgenin müsait olması hatta benim sistemin resmini incelediysen büyüklük ve evde nasıl durduğu hakkında biraz fikir verebilir, üstelik perdeden farkedilmiyor ama sol hop.un arkasında bahçe kapısı var, yani kapının tam ağzında
ama bana sorarsan tüm bunlara rağmen bugün alacak olsam yine QX900den başka almam
üstelik sürücü çapı konusunda benim takıntım var, küçük çaplı sürücülerin büyükler kadar iyi performans vereceğini zannetmiyorum
bence hanımı ikna et, Dream 77 veya QX900den şaşma derim sub. konusunda da zafer'in dediği doğru; aratmaz ama yine şahsi düşüncem sub.sız ev sinema sistemi olmaz
Bende qx900 hoparlörleri 260 liraya aldım.3 ay kullanmış arkadaş sıfırdan farkı yok dedi .Sıfırını bulamadığım için ikinci el almak zorunda kaldım.Beni düşündüren tek şey şu an kargo olayı.Antepten Erzuruma gelecek.Kargoyu anlaşmalı olarak gelecek ama heralde yine bi 50 lira veririm Amfide panasonc sa-he40.İnşallah iyi bir ikili olurlar
Bende qx900 hoparlörleri 260 liraya aldım.3 ay kullanmış arkadaş sıfırdan farkı yok dedi .X(]Amfide panasonc sa-he40.İnşallah iyi bir ikili olurlar
sa-he amfi için sözkonu olan kolon uygun olur dedim; şimdi Pure QX900 gördüm acıkcası endişeliyim.Allah vere de iyi çıkar.tizler yana zerre şüphem yok lakin...
@Snoopdogg yamaha speakers neden cazip gelir anlamış değlilim.
--tekno sa ki monster kablo çin üretimli marketing kablolar.iş gördüğü kadar.
yamahalar hakkında araştırma yaptım wharfedaller hakkında da bir sürü olumlu yorum var ancak,yamahaların yorum sayısı fazla,aşağıda onlardan bazıları var,alacağım zaman bilmiyorum birine karar verceğim artık o anki piyas