Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Pure Acoustics hop. + yamaha karsilastirma.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Cevap: Pure Acoustics hop. + yamaha karsilastirma. Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sefalenk

25 Mayıs 2007; 14:13:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

machiner kardeş sen bu gidişle hoporlör alamayacan bak fiyatlar gittikçe artıyo joniour ların fiyatı 312 ytl olmuş aniden bence rengi kafaya taktın bak 100 ytl şimdiden zarar ettin.

satılık yamaha rx-v361(400ytl)-pure acoustics joniour hop seti(180 ytl)-definitive pro sub 1000-(600ytl)ürünlerin hepside çiziksiz ,garantili ve faturalıdır.
siyahbeyazh

25 Mayıs 2007; 17:18:55 

oha beee.........500 küsür olan dream 77 ler 730 olmuş....çüşşş bee....bu kadar da olmaz ki 10 günde. ayıp denen bir şey var.

cevran

26 Mayıs 2007; 16:50:24 

Gün ışığında flaşsız çekilmiş fotolar. tazeee.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevran -- 26 Mayıs 2007; 16:54:48 >

machiner.

26 Mayıs 2007; 21:32:42 

cevran hoşgeldin

baba nerdeydin yaa
resimler için sağol çok güzel ve doğal çekmişsin sana zahmet verdim
renk ve desen çok güzel ama bizim ceviz mobilyalara göre hakikaten fazla kızılmış
QX900 almak en iyisi galiba

ancak seninde gördüğün gibi korktuğum başıma geldi
fiyatlar anormal arttı

@sefalenk
zararım sadece 100ytl olsa yine iyi
sub.ıda Pure Acoustics düşünüyordum budurumda zarar 200ytl.yi buluyor
birde junior yerine QX900 ve SLW10 farkını hesaplarsak
neyse boşver
bu işte bir kısmetsizliktir sürüp gidiyor ama hayırlısı
tamam biraz uyuzluk ettim ama durumumu biliyorsunuz arkadaşlar
bu iş sadece uyuzlukla alakalı değil
bu kısmetsizliğim devam ettiği sürece
sonunda cihazları aldığımda da bir yamukluk çıkacak diye korkuyorum

ben vazgeçtim arkadaşlar
sistem falan almıyorum hadi bana eyvallah

cevran

27 Mayıs 2007; 20:50:31 

Burada haftalardır hem pure acoustics in hem de teketek.com un reklamını yapmıs olduk , ürünlerini aldık , talep yarattık.

Onlarda buna karşılık fiyatlarını arttırdılar.

Yanına bir de Pure sub dusunuyordum ama 75 liralık zam sebebiyle vazgectim.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevran -- 29 Mayıs 2007; 20:06:06 >

mafaky

27 Mayıs 2007; 22:04:30 

Yanılmıyorsam, teketek.com, Kont Bilişim'in sitesi/sanal market şirketi.
Pure Acoustics'in ilk ithalatçısı da Kont Bilişim, zaten. Bunlar epey miktarlı mal alıp bunları normal piyasalarda (bayilerde) satamama başarısını gösterdikten sonra işi sanal satışa çevirdiler. Demek ki, sanal satışlar biraz hızlanmış ki şimdi hevesleri arttı (buna daha uygun bir deyin,m daha vardır ama moderatör'lerden ban yemeyelim diye burada telaffuz edemiyorum...) Kont'çular halis muhlis katıksız Gayseri eşrafıdır. Gelen bu zamları açıklamak için daha birşeyler eklememe gerek var mı?

AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
siyahbeyazh

28 Mayıs 2007; 10:03:34 

döviz yerinde sayarken bu şekilde bi zammı kabul etmek mümkün değil. develüasyon oldu da bizim mi haberimiz yok acaba..?

the_cantan

28 Mayıs 2007; 10:15:59 

devalüasyon demeyin iflas ederiz-ilanı yani- yaw ekonomiyi fazla zorlamayın. muhabbete devam.

KING
cevran

29 Mayıs 2007; 20:05:11 

neyse Teketek den Hulya hn. ile konusup indirim yaptirdik.
Pure sub lardan bitane siparis verdim
Daha receiver gelmedi , gelsin de tum sistemi kurup deneyimlerimizi yazariz.

zaferyangin

30 Mayıs 2007; 1:01:09 

quote:

Orjinalden alıntı: cevran
neyse Teketek den Hulya hn. ile konusup indirim yaptirdik. Pure sub lardan bitane siparis verdim. Daha receiver gelmedi , gelsin de tum sistemi kurup deneyimlerimizi yazariz.

Aslında halimize yatıp kalkıp dua edelim. Avrupa ile kıyaslanınca burada bedavaya alıyoruz bu Pure ları..

http://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/2021.html

http://www.yatego.com/index.htm?sid=07Y1180475818Ye0d0fd0f8dfb042c54&cl=mallsearch&std=1&startCat=&startLevel=&galleryList=&sort=price_desc&compactList=&pos=3&query=Pure+Acoustics&catonly=false&price_min=egal&price_max=egal&x=0&y=0

Yani burada şanslıyız yine. Ama bu kadar da ani artış tabii yanlış oldu. Neyse Cevran, anlaşmana sevindim. Pure un Sub ını da test etmiş olacağız artık..

Zafer Yangın
TB2NEN
www.emok.org
www.zkare.com
İstanbul
sefalenk

30 Mayıs 2007; 11:28:26 

cevran kardeş 361 ler geleli 10 gün oldu haberin yokmu yoksa.

satılık yamaha rx-v361(400ytl)-pure acoustics joniour hop seti(180 ytl)-definitive pro sub 1000-(600ytl)ürünlerin hepside çiziksiz ,garantili ve faturalıdır.
siyahbeyazh

30 Mayıs 2007; 11:37:39 

merhaba. bende 77 ler için kendisi ile konuştum. bana 40 $ indirim yapabileceğinin söyledi. idirimi az bulduğumu belirttim açıkça. bakalım nolcak...

: cevran

neyse Teketek den Hulya hn. ile konusup indirim yaptirdik.
Pure sub lardan bitane siparis verdim
Daha receiver gelmedi , gelsin de tum sistemi kurup deneyimlerimizi yazariz.

[/quote]

zaferyangin

30 Mayıs 2007; 16:01:19 

Arkadaşlar,

Artık kararınızı verin. Bakın sonra ciddi fiyat artışları yaşanır pişman olursunuz. Ben şu an o kadar keyifliyim ki iyi ki zamanında almışım. Şimdi almaya kalksaydım, bugün değil yarın alırım deseydim, ev hazır olsun sonra bakarız deseydim, oldukça zararda olurdum. Hadi düşük modeller alırdım ama aynı paralara şuankinden daha düşük model.. YAni aslında karar verip hemen uygulamaya geçmekte fayda var...

Zafer Yangın
TB2NEN
www.emok.org
www.zkare.com
İstanbul
Escape

30 Mayıs 2007; 16:59:56 

Ben cumartesini bekliyorum. Dream 77'i ayırttım gidip alacağım.... Yarında gidip doğubank'a biraz subw. bakayım diyorum. Yarın akşam üzeride Anfiyi alacağım. (Gerçi çok erken davrandım.. hem kolonları hemde anfiyi en az 2-3 ay kutusunda bırakmak zorunda kalacağım, yeni evime geçiğimde kullanmaya başlayacağım )

Hatta sizlere daha komik bişi söyleyeyim.... Kız arkadaşımla evi aldık, içine deli gibi tadilat yaptık A'dan Z'ye (evi satan adam Ankaralıydı ve 78'de almış evi ve hiç oturmamış, Bomba düşmüş gibiydi içi) Neyse tüm tadilattan sonra eve eşya alacak para kalmadı ve ev dıp dızlakkk (düşünün sandalye bile yokk) ve ben gidip anfi ve kolon alıp koyacağım içine..... Herhalde kız arkadaşım beni VURACAK........ Ama inanın şu işi halletmeden başka iş yapamaz hale geldim.. İşe gidiyorum bütün gün anfilerin yorumlarını kolonların yorumlarını okur hale geldip. Yatıyorum anfi, kalkıyorum anfiiiii

Kablolama, bağlantı ile ilgili yardımlarınızı isteyeceğim. Hangi marka ve tip kablo almam gerekiyor?

Sanırım voltaj korumalı prizlerden almam gerekecek, evde 3'er metrelik 2 adet optik kablom var ama onun dışında hoparlör'den veya anfinin içinden çıkacak kablo dışında daha yüksek kalitede ve uzunlukta yeni kablolar almam gerekecek diye düşünüyorum... Hazır doğubanka gitmişken ne tip kablo almam gerektiği konusunda yardımcı olabilirseniz onlarıda almaya çalışacağım.
cevran

30 Mayıs 2007; 23:17:58