Şimdi Ara

Netflix’in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dijital içerik platformu Netflix’in ilk Türk dizisi bugün yayınlandı. Hakan: Muhafız veya küresel adıyla The Protector dizisinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

    Dizinin başrolündeki Hakan karakterini Çağatay Ulusoy canlandırıyor. Türk süper kahramanı Hakan, İstanbul’un güvenliğini sağlamak için çeşitli maceralara atılıyor. İstanbul’u yok etmek isteyen ölümsüz bir düşmana karşı mücadele ediyor. Dizide İstanbul'un tarihi mekanlarını sık sık görüyoruz.

    Dizinin diğer önemli karakterlerini Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Ayça Ayşin Turan canlandırıyor. Hakan: Muhafız dizisinin ikinci sezonu onaylandı. İkinci sezonda kadroya Bora Kuzum ve Engin Öztürk katılacak. Dizinin ilk sezonu, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı.

    Yeni bir Netflix dizisi geliyor

    Türkiye’deki yapım sayısını arttırmak isteyen Netflix, yeni bir Türk dizisi üzerinde çalışıyor. Bu dizi de süper kahraman dizisi olacak ve başrolde Beren Saat görev alacak. Bu dizinin ismi ve çıkış tarihi açıklanmadı.









  • Türkçe dublajmı alt yazılı sevmiyorum :))

  • kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Türkçe seslendirme var. Dublaj değil, konuşmaların orijinali Türkçe
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bakalım bu dizide de fetö mesajları bulunacak mı?

  • Listeye aldık.. Umarım üzmez bizi..

  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Ben size söyliyim yarın sabah ta istanbul un nesi var ki kurtalıyormuş diye bir haber yazısı görebiliriz. Hakan isminden gizli bir mesaj , netflix yahudi markası ilan edilir. Hayırlı uğurlu olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt
    wooooosh

  • Gerek yoktu bence.

  • Bu tarz denemeler bence çok iyi. Başarısız bile olacaksa başarısızlığın nedeni anlaşıla anlaşıla gelişilir.

  • Hikaye iyi bazı sahneler mükemmel ama bazı sahneler çok çiğ az özenilse manyak olacak sahneler hızla geçilmiş dizi sürekli acelem var hadi hızla geçelim şu sahneyi de bitsin der gibi mesela [spoiler] perili köşk olan sahne neden gündüz çekilmiş kadını alıkoyan adam neden ağzına bakmamış neden baskın yapan adamlar 2 kişi o sahne de aksiyon yoktu hani güzel orta var kale ağzında 10 kişisiniz kaleci yok gelen topu neden taca vurmuş sunuz [spoiler/] "spoiler kodu kullanmayı bilmeyenlere şeyettim çalışmadığını biliyorum"

  • Istanbul'u ele geçirmek isteyen güçler = USA, GERMANY, ENGLAND etc. also Feto diye bir intro yapsalardı Game Of Thrones'un tahtını sallardı. Hakan rolünü oynayan kişi yerine Mesut rolünü oynayan Şevket Çoruh'u oynat tüm dünya görsün Türkiye'ye kafa tutmak neymiş...

    Netflix’in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız yayınlandı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 14 Aralık 2018; 18:9:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • diziyi bitirdim açıkçası kötü bir dizi değil kesinlikle başlangıç için yeterli amerikan dizileri, ispanyol dizileriyle vb. yarışamayacak durumda ne yazık ki çok aceleye getirilmiş, sahnelerde saçmalıklar var ve en kötüsü efektler çok vasat oyunculuklar iyi fakat ben pek tat alamadım. Umarım çekilecek yeni netflix türk dizilerinde daha iyi efektler daha iyi bir seneryo ile beraber kalırız.

  • sil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 18 Şubat 2021; 15:55:43 >
  • Böyle bir dizinin çıktığının bizim ülkeden başka haberi olan Yok







    Hiçbir netflix hesabı bu dizi hakkında paylaşım yapmadı



    Tamamen fiyasko











    Diziyi izledim . Ülkemiz koşullarını düşününce 10 üzerinden 9 lık bir dizi . Ama netflix in diğer dizilerine bakınca 10 üzerinde 6 falan . Beğendim açıkçası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm bölümleri izledim bence güzel olmuş Netflix'deki pek çok diziye göre gayet iyi
  • Bir türlü Amerikan dizilerindeki kamera havasını tuturamadılar ekipman olmazsa olmuyor 2018 de. Bazı efektli sahneler hariç dümdüz Türk dizisi kamera açısına sahip. Kaç yıllık CSI daki kamera ve efektlerin yanından geçemez.

  • Yanlış anlaşılmasın Netflix'e dizi yapılması güzel bir düşünce elbet,kamera her ne kadar tırt mahalle de çekse onu makyajlamak gerekiyor.

  • Ben sevdim genel kanının aksine sadece hikaye biraz tırt kalmış gerçekten. Biraz daha konuyu derin işleyebilirlerdi hâla kafamda çok sorular var hikaye ile mesela... ölümsüz lafı bana nedense komik geliyor keşke başka bir terim kullansalarmış, onun haricinde dizi keyifli geçiyor araya sıkıştırılmış espriler tam sıkılmaya başladığınız yerde sizi güldürmeyi başarıyor gerçekten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an piyasa da star oyuncu adı altın da kim var ise kimse kusura bakmasın ama hepsi medyanın şişirmesi. Senaryo, efektler ne derece iyi olursa olsun, böyle bir yapımı kaldırabilecek kalite de oyuncu biz de yok. Hani zorlayıp, kim hakkını verip oynardı, bul birini diyorum kimse gelmiyor aklıma. Diziler de ki bütün oyuncuların tek yaptığı lak lak ve uzun uzun bakıp, ağır ağır yürümek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.