Şimdi Ara

PlanetSide Arena PC için Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Daybreak Game Company, devasa çok oyunculu bilim kurgu arena nişancı oyunu PlanetSide Arena'yı PC için duyurdu. 29 Ocak 2019'da çıkacak.

    PlanetSide Arena - Legendary Arena Edition 66,00 TL, Sanctuary Assault Edition ise 34,25 TL'den Steam üzerinde ön siparişe açılmış durumda.

    Oyunun tanıtım yazısı:
     

    PlanetSide Arena'ya dalın ve bu devasa çok oyunculu bilim kurgu arena nişancı oyununda çevrimiçi olarak savaşın. Sınıfınızı seçin, sırt roketinizin yakıtını doldurun ve 29 Ocak 2019'dan itibaren Auraxis bölgesindeki bu savaşa katılın.

    PlanetSide Arena'nın tüm ön sipariş sürümleri Battle Pass Season 1 ile birlikte geliyor. Battle Pass Season 1 oyun tarzınızı özelleştirmek için ek silah tipleri, zırh setleri ve kılavuzlar içeriyor. Season 1 iki büyük oyun modu ile başlıyor:

    Massive Clash (250'ye 250 grup savaşı)
    Battle Royale (Solo ve 3 kişilik takımlar)

    Eğer zirveye çıkmak istiyorsanız, Arena'ya hükmetmek için her şeyinizi ortaya koymanız gerekecek. 

     
    Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Bu daybreak nasıl iflas etmedi anlam veremiyorum
  • İlk çıktığı vakit hatta saat girmiştim buna ilk bi kaç hafta inanılmaz zevkliydi. 100 lerce kişi bölge ele geçirmeye koştururken yada bölgeyi kuşatma altına alınca.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunu betasından, oyun Sony online entertainiment ta ait olduğu zamandan beri oynuyorum neredeyse 7senedir ama bu duyuru oyunun ipini çekti şuan zaten kalıp oyuncu kitlesinin azlığından yakınırken onların bir kısmı da arenaya geçerse kendi kafasına sıkmış olacak firma
  • Çıkış tarihi'nin ertelenmesi üzücü bir durumdu. Ancak Kapalı Beta için yapılan ilk oturum beklentinin üzerindeydi. Battle Royale modu oldukça başarılıydı. Elbette SOLO modunda takımlaşmaya gidenler vardı ki bunların cezalandırılacağı kanaatindeyim.

    PlanetSide Arena Steam grubumuza katılmak isterseniz aşağıdaki bağlantı adresini kullanabilirsiniz.
    https://steamcommunity.com/groups/PlanetSideArena

    PlanetSide 2 için 2017 yılında başlattığım Türkçe Yama'yı güncellemeleri günümüzdede devam etmektedir. Eğer Türkçe Yamayı kullanmak isterseniz aşağıdaki bağlantı adresini kullanabilirsiniz. Yama şimdilik Steam üzerinden indirilen sürüm için geçerlidir.
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1574990585

    PlanetSide Arena için Türkçe Yama Kapalı Beta sürümünde tarafımca hazırlanıp test edildi. Türkçe yama'nın çıkması için ne yazık ki oyunun tam sürümünü beklemek zorundayım. Beta sürümünde yamanın sürekli yeni satırlar eklenip güncellenmesi gerektiğinden Tam sürümün çıkmasını beklemek daha mantıklı ve sağlıklı olur. Türkçe yama çıktığında haberdar olmak istiyorsanız yukarıda paylaştığım PlanetSide Arena formuna katılmanız yeterlidir. Burada yapılacak olan duyuru sonrasında Türkçe yama kullanılabilir olacaktır.

    Türkçe Yama için ufak bir önizleme:
    https://cdn.discordapp.com/attachments/536599159940055040/540629417748070410/Main_Menu.jpg

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.