Şimdi Ara

Marvel's Spider-Man'in Üçüncü DLC'si ‘Silver Lining’ 21 Aralık'ta Çıkacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, Marvel's Spider-Man “City That Never Sleeps” indirilebilir içerik paketinin üçüncü ve aynı zamanda son bölümü ‘Silver Lining’in 21 Aralık'ta çıkış yapacağını duyurdu.
     
    Bu bölümde, Silver Sable çalınan Sable International silah ve malzemelerini geri almak için dönüyor. New York Polis Şefi Yuri Watanabe'nin yokluğunda Spider-Man New York'u güvende tutmak için beklenilmedik müttefiklere güvenmek zorunda kalacak.
     
    İndirilebilir içerik genel olarak yeni hikaye görevleri, üç yeni kostüm, yeni meydan okumalar, yeni kupalar, geliştirilmiş Hammerhead üsleri ve hikaye görevleriyle birlikte yeni düşman ve suç türlerini oyuna ekleyecek.
     
    “City That Never Sleeps” indirilebilir içerik paketi PlayStation Store'da 89,00 TL'den satışta ve içerisinde 23 Ekim'de çıkan ‘The Heist’, 20 Kasım'da çıkan ‘Turf Wars’ ve 21 Aralık'ta çıkacak “Silver Lining” bulunuyor. Her bir bölümün fiyatı ise 36,00 TL. Oynamak için ana oyun gerekli, ayrıca “City That Never Sleeps” oyunun Deluxe sürümüne dahil.  

    Üç yeni kostüme ve teaser videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.
     
     








  • Cidden çok mu düşünüyorlar en iğren en kötü ötesi kostümleri şu oyuna ekleyip milletin sinir olmasını? Bunlar ne ya? Hadi ilk dlc hariç 2 de dandikti onu geçtim de bu kostümler ne?
  • Into to The Spider Verse kostümü dışında diğer ikisi hayal kırıklığı. Sıkı bir Spidey hayranı olarak Raimi üçlemesindeki kostümü ve Amazing Spider-Man 2'nin kostümünü böylesinde bir oyunda görememek tam bir hayal kırıklığı. Saçma kostümler yerine şu iki kostüm eklenseydi satışları her iddiasına varım daha da arttırırdı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • çıksın çok büyük merakla bekliyorum. Oyun ve diğer DLC ler %100 ... Oyun çok güzeldi. Marvel sevenlere tavsiye ederim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu seferde Raimi kostümü gelmezse ağır söverim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gelmemesi ayıp...





    Marvel's Spider-Man'in Üçüncü DLC'si ‘Silver Lining’ 21 Aralık'ta Çıkacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum symbiote kostümü bilerek koymadılar. Çünkü yapımcılardan biri röportajda "bu kostümü öylece oyuna koyamayız. Bunun arka planında anlatılması gereken hikaye var." diye. Ki bence çok haklı. Muhtemelen 2. oyunda görebiliriz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Belli ki bunlar Raimi üçlemesini sevmiyorlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.