Şimdi Ara

Türk Telekom, eleştiri yağmuruna tutulan limitsiz tarifeleri siteden kaldırdı [Güncelleme]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
40.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türk Telekom, dün gece saatlerinde AKN’siz ve limitsiz internet paketlerini duyurdu. Yeni tarifeler, yüksek fiyatından dolayı eleştiri yağmuruna tutuldu. Türk Telekom, tepkilerin ardından bu paketleri internet sitesinden kaldırdı.
     
    BTK’nın kararına göre internet servis sağlayıcı firmalar, AKK ve AKN’yi yılbaşında kaldırmak zorunda. Türk Telekom’un AKN’siz internet paketi fiyatları merak ediliyordu. Dün açıklanan paket fiyatlarına göre limitsiz ve AKN’siz internet paketi fiyatları 59 TL’den başlıyor ancak bu paket sadece 4 Mbps hıza sahip. Üstelik 24 ay taahhütle alınan bu paketin 13. aydan sonraki ücreti 69 TL’ye çıkıyor.

    Yavaş ama biraz daha hızlı internet almak istediğinizde 8 Mbps internet için 79 TL, 16 Mbps hızında internet için 92 TL talep ediliyor. 35 Mbps internet için 149 TL ve 100 Mbps internet için 336 TL gibi astronomik fiyatlar ödemek gerekiyor.

    AKN uygulaması yürürlükteyken kullanıcılar ortalama 60 TL’ye AKN sonrası hızı 5 Mbps’e düşen internet paketi kullanıyordu. Gece saat 02.00 ve 08.00 arasında hız artıyor ve bu saatlerdeki kullanımlar AKN’ye dahil edilmiyordu. Yeni dönemde devamlı 4 Mbps hızındaki internet için 59 TL talep ediliyor.

    Siteden kaldırıldı

    Gece saatlerinde ‘Lider Kampanya’ adı verilen tarifenin açıklanması ile birlikte Türk Telekom, eleştiri yağmuruna tutuldu. AKN’nin kalkması, müşteriye olumlu fayda sağlamadı. Fiyatlar anormal derecede yükseldi. Tepkilerin ardından Lider Kampanya isimli tarife, Türk Telekom’un internet sitesinden kaldırıldı. Sık sorulan sorular sayfası duruyor ancak fiyatların ve diğer bilgilerin bulunduğu sayfaya erişilemiyor.

    Türk Telekom geri adım atmış ve daha uygun fiyatlı tarifeler üzerinde çalışıyor olabilir. Konu hakkında Türk Telekom’dan açıklama bekleniyor.

    Güncelleme: Tarife ismi değiştirildi ve yeniden yayına alındı

    Türk Telekom, dün gece saatlerinde kaldırdığı tarifenin ismini ve bağlantılarını yeniledi ve tarifeyi yeniden yayınladı. Dün 'Lider Kampanya' olarak lanse edilen tarifeler, bugün 'Limitsiz İnternet Çağı Kampanyası' olarak adlandırılıyor. Tarife sayfasının bağlantısındaki "lider-kampanya.aspx" uzantısı, "limitsiz-internet-cagi-kampanya.aspx" olarak değiştirildi. Benzer şekilde tarife açıklamalarında da isim değişikliğini görüyoruz. Tarife fiyatlarında herhangi bir değişiklik bulunmuyor.
     
    Türk Telekom, tarife ismini değiştirdiği için olsa gerek, dün geceden bugün sabah saatlerine kadar "İnternet Kampanyaları" sayfasında bu paketi göremiyorduk (Ekran Görüntüsü). Yeni adıyla İnternet Kampanyaları sayfasına eklendi. Limitsiz İnternet Çağı Kampanyası sayfasına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.







  • Millete cahilce demek yerine önce bir araştırsaydınız bay bilmiş misafir. Devlet, Türk Telekomu özelleştirirken belli şartlarda özelleştirdi;
    Türk Telekom kasasında hatrı sayılır miktarda Dolar mevcuttu.(yanlış hatırlamıyorsam 3-5 milyon $)
    Özelleştirme şartlarından biri de varolan altyapıyı geliştirmek şartıyla tüm Türkiye'ye geniş band altyapısı getirmeyi taahhüt ederek Türk Telekom A.Ş. yi 21 yıllığına aldılar.
    Şirketi devlete geri teslim ettiklerinde şirketin herhangi bir borcu olmayacağının garantisini verdiler.

    Borsa ile ilgilenenler ''TTKOM'' un nasıl değer kaybettiğini bilir. Gelelim vaadlere;
    O Araplar Vaad ettikleri altyapının ''a'' sını bile yapmadılar.
    Kasada bulunan bütün parayı ceplerine indirdiler.(3-5 milyon dolar falan hikaye oldu)
    En önemlisi de şirketi o kadar borçlandırıp o paraları da ÇALDILAR ki şuan güzelim şirket ne durumlara geldi ve bankaların eline düştü

    Rica ediyorum ki bilmediğiniz konular üzerine yorum yapmayınız.
    hocam bu rakamlar bile yüksek bence.

    olması gereken

    4 - 15 tl
    6- 20tl
    8- 25tl
    16- 35 tl
    24- 40 tl
    35- 50 tl


    arkadaşlar halihazırda 25 mbps, 75 gb akk'lı hizmet alıyorum 63 liraya. 6 şubat 2019da taahhütüm bitiyor, bugün türktelekomdan aradılar, aynı paketi size 77 liraya verelim dediler, önce bir keriz silkeleme yapmak istediler. bende akk kalkıyor, 75 gb akk nasıl oluyor dedim, arayan kişi sendeledi ne diyeceğini şaşırdı. evet kalkıyor sonra sınırsız kullanacaksınız kem küm yaptı. yok dedim istemiyorum altenatifleri değerlendircem. ardından demesin mi onlar bizim altyapımızı kullanıyor onlardan iyi hizmet alamazsınız, sıkıntı çıktığında başınız ağrır vs. vs. bende dedim madem o firmaları istemiyorsunuz onları kötülüyorsunuz neden altyapınızı kullandırıyorsunuz, ses yok. bende yüzüne kapattım :)
    TTNET MEZARCI FİRMADIR MEZARCI KODUĞUMUN ÖLÜCÜLERİ ,BURAYI UMARIM TTNETİN BAŞLARINI ÇEKEN BİRİ OKUR OKUYORSAN İYİ DİNLE BENİ PİS MEZARCI BATACAĞINIZ GÜN HORON OYNIYCAZ FORUMCA ,O DÖŞEDİĞİNİZ KABLOLAR KURSAĞINIZA GİRSİN, LAN SİZ MÜŞTERİLERİNİZE DÜŞÜK RAKAMLAR YADA ŞİMDİKİ OLAN FİYATLARI VERİCEKKEN YAPTIĞINIZ ZAMLARA SOKAYIM..İSTEYEN BENİ ŞİKAYET ETSİN
  • İnternetle ilgisi olan olmayan herkes bu saçmalığa dur demeli. Biz yolunacak kaz değiliz. Elalem Mars'a koloni kurma peşinde biz hala nelerle uğraşıyoruz. O fiyatları indirmek zorundalar.

  • Ucuz olduğunu anladılar güncelleyeceklerdir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet tepki gösterdi diye kaldırdılar 1 Ocakta yeniden yayınlarlar
  • Türk telekomu borç batağındaki araplara satarak arapların borcunu türklerden yolunacak kazmışçasına çıkarmaya çalışmasına göz yumanlar, en az türk adı altında iş yapan araplar kadar bu ayıptan sorumludur.

  • Öncekini kaldırmışlar ama başka bir AKN'siz kampanya hala duruyor.

    Yukardan Evde İnternet Müşterisiyim toggle'ını aktif edin sonra Yıkılan İnternet Kampanyası bölümü görülüyor. Bu kampanya da AKN'siz ve Antivirüs hediyesi var. Fiyatları daha da yüksek.


    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/yikilan-internet.aspx




  • 1000/400 internete 19,99€ oduyorum ve bunun icinde telefonla tvde mevcut. Bu fiyat asgari ucretin 60da 1i

    Fiyatlari asgari ucretinizin 60da 1i ne indirene kadar hakkinizi arayin.

  • Türkiyenin önde gelen teknoloji haber sitelerinden birisiniz ve buna önce sizlerin karşı çıkması lazım. Sizlerin kıyameti koparması lazım öncelikle ama maaalesef 3 maymunu oynamanız akıl alır değil. Ki bütün siteler öyle. Servis sağlayıcılardan önce sizlere yazıklar olsun demeli.

  • Limitsiz 4mbit interneti fiyatıyla birlikte münasip bir yerlerine soksunlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 13 Aralık 2018; 6:54:44 >
  • Sen canlı yayını izlemedin galiba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada sakince izleyen Turkcell ve Kablonet fiyatlarının da Türk telekomdan aşağı kalır yanı yok.
    Kablo NET devlete ait bir kurum zaten. O taban bir fiyat belirlerse diğer firmalarda uyacaktır.
    Tepkinizi bu iki firmaya da göstermenizi rica ediyorum.
    Aynı şekilde devlet teşviği olan Türk NET, Millenicom, Net Speed gibi küçük firmalarda büyük kullanıcılara ulaştığında teşvik kesilince aynı fiyatları dayatmak zorunda kalabilirler.

    Türk Telekom, eleştiri yağmuruna tutulan limitsiz tarifeleri siteden kaldırdı [Güncelleme]

    Şunu asla unutmayın. Müşterisi olmasanız bile diğer şirketlere de karşı çıkın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drktower -- 13 Aralık 2018; 7:8:46 >




  • Tepki şöyle olabilir
    eski tarifede kalır ve de bizi aradıklarında pahalı mazareti öne sürerek yeni tarifeye geçmezsek mutlaka indirime giderler.
    Ben öyle yapıyorum.
  • Ulan zaten akk dolduğu zaman ben 4mbps ile indiriyorum ayrıca bu paketlerin hepsinden ucuz bu nası iş ne anladım ben bu sınırsız internetten :D.Ayrıca galiba en ucuzlardan ilk 4’ü galiba fiber bile değil adsl.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 13 Aralık 2018; 7:46:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Donanimhaber canli yayininda da denildigi gibi fahis internet fiyatlari uygulayan tek firma Turk Telekom degil. Devlet kanadinda KabloNet bile cok yuksek fiyatlar uyguluyor. Superonline'dan bahsetmiyorum bile. Genel bir pahalilik soz konusu. Kisa vadede buna bir cozum getirilir mi? Hic sanmiyorum. Eller gider Mersin'e, biz gideriz tersine. Sanirim dunyadaki en pahali interneti kullanacak ulkelerden biri olmaya adayiz. En pahali benzin, en pahali et, en pahali internet... Vay anasini...
  • cocainbar kullanıcısına yanıt
    Aynen doğrusu bu ama asgari ücretimizin 60'da 1'ine(25TL ye) 1000 lik hızı muhtemelen 100-150 sene sonra görebiliriz. Şu anda 25TL ye ancak 56k falan verirler. Zira 4mbit bile 70TL mi ne :D Türkiye taş devrine dönecek. Zaten internet konusunda Afrika ülkeleri ile yarışır olduk ki çoğu Afrika ülkesi bile bizi geçti :D Bir de herkesi 4mbite düşürürlerse sanırım dünyanın sonuncu ülkesi olacağız. Çok yazık.

  • Güzel haber alacağımız günleri görecek miyiz bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En düşük hız 69 TL(90 kuruşu minnacık yazılmış), ilginç manidar bir rakam. Belki bu rakamı veremeyenler için de ayda 31 TL'ye internete girme hayali satılabilir.

  • Devlet vergi ile halkını haraca bağlamışken, banka, telekomünikasyon vs gibi firmaların da bunu yapma isteği normal. Hepinizi Allah'a havale ediyorum. Öbür tarafta iki elim yakanızda olacak.

  • Adamlar tekel oldugu icin vermisler kuskuyu !...
  • Turknet kullanıyorum ama bir sorun nedeniyle değiştirmek zorunda kalsam bile ttnet e geçmem.Bu şartlar altında internet kullanmam yine de bunların borcunu ödemem.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.