|
Bildirim
|
Aciklamaya bak alnindan opesim geldi adami. Isabet olmus gercekten iptal edildigi. moskovada cekilse bile gercekten ciddi calisan bir yonetmen olmadigi surece film cok gereksiz bu seri icin.
|
Markaya olan hayranlığım bir kat daha arttı. Seviyorum bu Rusları
Ayrıca böyle bir kitaba/oyuna film çekecek başka yapımcı mı yok yani. Glukhovsky başkasıyla anlaşır olur biter. |
Haber başlığını okuyunca üzülmüştüm ama haberi okuyunca Haklı bir karar verildiğini düşünüyorum.Metroyu metro yapan ana unsurlar değiştikten sonra İçi boş bir balon olurdu
|
Dmitry reyiz ölümüne haklı bu olayda arkasındayız helal olsun amerikan progragandasına durdemiş
|
doğru bir karar vermiş adam..
|
Keşke witcher kitabı yazarı da dizi yapımcılarına şöyle bir hareket çekse ama nerdee
|
Amerikalılar neye el atsa kurutuyor.Sayın Glukhovsky'yi bu kararından ötürü tebrik ederiz.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 11 Aralık 2018; 19:32:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsux -- 11 Aralık 2018; 21:55:26 > < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |