Şimdi Ara

Street Fighter V ödüllü reklamlara başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • İnternet dünyasında ve mobil dünyada artık en büyük gelir kaynağı haline gelen reklam yayıncılığı diğer sektörlerin de iştahını kabartıyor. Street Fighter V bu alanda kazan-kazan stratejisi izliyor.


     


    İzle ve kazan


     


    Capcom daha önce yaptığı duyuruya istinaden yarın Street Fighter V oyununda ödüllü reklamlara yer vermeye başlayacak. Sponsored Content adıyla sunulacak olan reklamlarda oyunla ilgili kostümler, paketler ve Capcom Pro Tour içerikleri gösterilecek.


     


    Ayrıca Bkz.ICO projeleri bir değer üretmekten yoksun

    Reklamlar dövüşler öncesindeki yükleme ekranında ve turnuvaların bazı kademelerinde ekrana gelecek. Savaş ayarlarından reklamların kapatılması mümkün ancak bu durumda oyuncular ödül kazanamayacak. Reklamları açık tutan oyunculara standart ve yükselme maçlarında bonus Fight Money kazanma fırsatı verilecek. Yine Ad Style kostümlerine sadece reklamları açık tutan oyuncular erişebilecek.


     


    Capcom yeni çözüm ile hem oyuncuların hem de kendisinin kazanacağını düşünüyor. Bununla birlikte önemli bir oyuncu kitlesi para vererek satın aldıkları oyunda ödüllü reklamları anlamsız buluyor ve Capcom’un alakasız reklamlar göstermeme garantisinin de olmadığını savunuyor.


     


    Diğer taraftan Street Fighter V: Arcade Edition versiyonu için PS 4 ve PC üzerinde deneme sürecinin 11 Aralık-19 Aralık tarihleri arasında gerçekleşeceğini de hatırlatalım.


     



  • ondan sonra millet niye korsan kullanıyor diye araştırma şirketlerine para verirler.

  • Yukleme ekranina reklam formati iyiymis. Acikcasi microtransaction dan loot box dan daha iyi gorundu bana. Civki cikmasa bari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.