Şimdi Ara

Essential, Newton Mail'in geliştiricisini satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Essential, kısa süre önce kapatılan popüler e-posta uygulaması Newton Mail'in arkasındaki şirket olan CloudMagic'i satın aldı. TechCrunch internet sitesine açıklama yapan bir şirket sözcüsü haberi doğruladı ancak şirketi ne kadara satın aldıklarını veya ne yapmayı planladıklarını açıklamadı.

     

    Ayrıca Bkz.Sony yine üzecek: Kalın çerçeveli Xperia XZ4 Compact ortaya çıktı
    Essential'ın CloudMagic'i satın alarak daha fazla yazılım ve hizmet tabanlı bir stratejiye geçiş yapmış olabileceği belirtiliyor. Henüz bu konuda bilgi olmasa da Newton Mail e-posta uygulaması geri dönebilir. Ayrıca CloudMagic'in Essential'ın dikkatini çekmiş olabilecek farklı yenilikçi projeler üzerinde çalıştığı iddia ediliyordu.
     

    Şirket çalkantılı bir yılı geride bıraktı


    Raporlar Essential'ın geride bıraktığımız yıl çok fazla telefon satamadığını gösteriyor. Ayrıca CEO'su Andy Rubin'in şirketi satacağına dair söylentiler çıktı. Buna ek olarak şirket Ekim ayında çalışanlarının yaklaşık üçte birini işten çıkardı.

     

    Tüm bu sıkıntılı sürece bir de Andy Rubin hakkındaki cinsel taciz iddiaları da eklenince, Essential için 2018 yılı deyim yerindeyse kâbus gibi geçti. Sonuç olarak CloudMagic'in satın alınması, zor bir yılı geride bırakan Essential için yeni bir yolun başlangıcı olabilir.







  • Acaba yeni BlackBerry olur mu?

  • 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.