Şimdi Ara

Boğaziçi Üniversitesi ücretsiz siber kış kampı başvuruları başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Boğaziçi Üniversitesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ücretsiz siber eğitim kamplarının kış dönemi için başvurular başladı. Eğitim kampı özellikle siber güvenlik sektöründe iş bulmayı kolaylaştırıyor.


     


    Sektöre yönelik eğitim


     


    Siber güvenlik kış kampı 13-19 Ocak 2019 tarihleri arasında BÜSİBER (Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Siber Güvenlik Merkezi) tarafından düzenlenecek. Başvurularda sonra tarih 26 Aralık 2018 olarak belirlendi.


     


    Ayrıca Bkz.Haftaya A101 marketlere yeniden Honor 9 Lite geliyor

    27 Aralık‘da çevrim içi bir sınav ile başvuru yapan öğrenciler bir ön elemeye tabi tutulacak. Ön elemeyi geçen öğrenciler 13 Ocak 2019 tarihinde bir de laboratuvar ortamında sınava alınacak. Sonrasında siber güvenliğe en yetenekli öğrenciler altı günlük kampa kabul edilecek. Kamp süresince barınma ve yemek BÜSİBER tarafından karşılanıyor.


     


    Kamplarda siber güvenlik eğitimlerinde yaygın kullanılan hazır araçların yanı sıra, bu araçların arka planı da öğretilerek sağlam bir altyapı kurulmaya çalışılıyor. Bu yıl 6698 sayılı kişisel verileri koruma kanunu eğitimleri de kamp kapsamına alındı. Eğitim kampı siber güvenlik sektöründe katılımcılara önemli bir avantaj sağlıyor. Önceki kamplara katılanlardan sektörün önde gelen şirketlerinde çalışanlar bulunuyor.


     


     


    Ücretsiz başvurular için 





     



  • yaw şunun şurasında büyük ekran projeksiyona vereceğiniz görselleri
    youtube atında insanlar bir şeyler öğrensin !

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.