Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HijackThis Loglarınızı kendiniz inceleyin[Virüs temizlik][resimli anlatım]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Cevap: HijackThis Loglarınızı kendiniz inceleyin[Virüs temizlik][resimli anlatım] Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
uzil

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2007; 22:36:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

benimkiler neden silinmedi yedek te aldı ama sonra tekrar taradım yine çıkmış

herhangi bir sorun yaşamıyorsan fazla kurcalamamanı tavsiye ederim , C:\WINDOWS\system32\servicess.exe duruyorsa ve herhangi bir sorunun yoksa kalsın

edit/ imla

aslında şöle bir sorun var.bende msn hata veriyor sanırım pc de virüs var bu exe yi manuel olarak aradım ve aynı klasörde 3 tane buldum yalnız 2 si çok eski yani windows un yüklendiği tarih diyebilirim ama bir tanesi son 1 aylık.bu nasıl olduda system 32 klasörüne girdi anlamadım.acaba bu mu hataya yol açıyo.çünkü msn rundll.32 hatasına yol açtı deniyor.ve biraz araştırdım bu bir trojen gibi virüs müş

seventyseven

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2007; 22:52:19 

makinanı güvenli mod da başlat ve yeniden C:\WINDOWS\system32\servicess.exe yi fixlemeyi dene

edit/ msn de yaşadıgın sorunun başka bir nedeni olabilir normalde services.exe sistem çalişanıdır

evet sorunun çözümünü galiba buldum

ctrl+alt+del yaptıktan sonra işlemlerden servicess.exe i kapat, sonra sistem32 içinde bu dosyayı bul ve sil sonra başlat çalıştır regedit açıp aşagıdaki adresi bul
HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run oradaki servicess.exe degerini sil ok

programın asıl amacı msnmsgr.exe açıldıgında girilen kullanıcı adı ve şifreyi çalmakmış bişey daha ögrendik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 26 Ağustos 2007; 23:07:08 >

HijackThis Virüs Temizlik... 5 dk'nızı ayırın kendiniz temizleyin

" O, düşünüp tutasınız diye size öğüt verir "

uzil

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2007; 23:10:17 

quote:

makinanı güvenli mod da başlat ve yeniden C:\WINDOWS\system32\servicess.exe yi fixlemeyi dene

edit/ msn de yaşadıgın sorunun başka bir nedeni olabilir normalde services.exe sistem çalişanıdır

evet sorunun çözümünü galiba buldum

ctrl+alt+del yaptıktan sonra işlemlerden servicess.exe i kapat, sonra sistem32 içinde bu dosyayı bul ve sil sonra başlat çalıştır regedit açıp aşagıdaki adresi bul
HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run oradaki servicess.exe degerini sil ok

programın asıl amacı msnmsgr.exe açıldıgında girilen kullanıcı adı ve şifreyi çalmakmış bişey daha ögrendik

evet aynen dediğin gibi bu dediğim msn hatası da nette yazanlarda msn çalmakmiş diye geçiyo.ama otomatik girdiimden yada güvenlik duvarı olduğundan şu ana kadar bişey olmadı çok şükür.

bu arada çalışan iki ss li olan değil normal olna.yani iki ss li çalışmıyor.yani aktif değil.belkide bu yüzden bişey olamdı msn ye.yinede elle sileyim mi?

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 26 Ağustos 2007; 23:12:43 >

seventyseven

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2007; 23:13:08 

silmeni tavsiye edrim, şöyle eger çalışmıyor olsaydı log da görünmezdi sen her ihtimale karşı yazdıklarımı uygula ve yeniden bir log al bakalım sorun hallolmuşmu

uzil

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2007; 23:21:50 

buda resim ayrıca çalıştırda verdiğin komutları sırasıyla gittiğimde bişey bulamadım 4 tane şey çıktı iiçinde msn ile ilgili bişey vardı

Ekteki dosya (1)

seventyseven

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2007; 23:24:40 

dostum servicess dosyası var orda bak kitap şeklinde eger silebiliyorsan sil silemiyorsan güvenli modda başlatıp silmeyi dene sildikten sonra yukarda verdigim regedit ayarındanda sil

uzil

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2007; 23:26:02 

quote:

dostum servicess dosyası var orda bak kitap şeklinde eger silebiliyorsan sil silemiyorsan güvenli modda başlatıp silmeyi dene sildikten sonra yukarda verdigim regedit ayarındanda sil

yok orda var biliyorum var olduğunu göstermek için koydum ss yi.yanlız regedit ayarında yok.

seventyseven

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2007; 23:34:10 

anladım, tamam silebiliyorsan sil , regedit de HKCU_CURRENT_USER altında ara yoksa tmm sdece dosyayı dilmen yeterli sanırım

uzil

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2007; 23:41:04 

quote:

anladım, tamam silebiliyorsan sil , regedit de HKCU_CURRENT_USER altında ara yoksa tmm sdece dosyayı dilmen yeterli sanırım

silindi hemde resim siler gibi tasasız
şimdi taratım sitede analiz ettim tertemiz hepsi yeşil tik bir tane fire yok.soru işareti falan hiç bişey yok hepsi normal

şimdi bi pc yi baştan başlatayım bakayım ne olacak.sistem geri yükleme noktası da oluşturmuştum

seventyseven

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2007; 23:45:30 

ok yanlız sistem geri yüklemeyi kapatıp tekrar açsaydın eski nokatalarıda temizlemiş olurdun belkide oyle yaptın neyse şuan için herşey normal geçmiş olsun sanmıyorum yeniden çıksın sonucu bekliyorum

uzil

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2007; 23:51:50 

quote:

ok yanlız sistem geri yüklemeyi kapatıp tekrar açsaydın eski nokatalarıda temizlemiş olurdun belkide oyle yaptın neyse şuan için herşey normal geçmiş olsun sanmıyorum yeniden çıksın sonucu bekliyorum

haha sen bi dahisin ya varya koskoca forumlarda bu soruna çözüm bulack adam bulamadım herkes format dedi.. ama şimdi hata falan ver medi temiz bi şekilde açıldı.msn hatası falan yok hijack raporu temiz..herşey normal.daha ne diyeyim...

çok teşekkürler çok çok yardımcı oldun belkide msn ler patlıcak tı kurtuldum sayende.çok sağol çok teşşekürler

ama anlamadığım nasıl orda masumca durmuş ve msn yi çalmamış hayret heralde güncelleştirmeler güvenlik duvarı yada otomatik giriş.ama neyse kurtuldum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 26 Ağustos 2007; 23:59:16 >

seventyseven

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2007; 23:56:49 

ben teşekkür ederim nedemek iki ss li olmasını daha önce farketseydik keşke sorunu yaşayanlarla karşılaşırsan çözümü paylaşırsın tkrr geçmiş olsun

foperti

28 Ağustos 2007; 1:35:33 

teşekkür edrrim sağolun

seventyseven

Sisteme Gözat

29 Ağustos 2007; 20:08:31 

quote:

Orjinalden alıntı: foperti

teşekkür edrrim sağolun

ben teşekkür ederim