benimkiler neden silinmedi yedek te aldı ama sonra tekrar taradım yine çıkmış
herhangi bir sorun yaşamıyorsan fazla kurcalamamanı tavsiye ederim , C:\WINDOWS\system32\servicess.exe duruyorsa ve herhangi bir sorunun yoksa kalsın
edit/ imla
aslında şöle bir sorun var.bende msn hata veriyor sanırım pc de virüs var bu exe yi manuel olarak aradım ve aynı klasörde 3 tane buldum yalnız 2 si çok eski yani windows un yüklendiği tarih diyebilirim ama bir tanesi son 1 aylık.bu nasıl olduda system 32 klasörüne girdi anlamadım.acaba bu mu hataya yol açıyo.çünkü msn rundll.32 hatasına yol açtı deniyor.ve biraz araştırdım bu bir trojen gibi virüs müş
edit/ msn de yaşadıgın sorunun başka bir nedeni olabilir normalde services.exe sistem çalişanıdır
evet sorunun çözümünü galiba buldum
ctrl+alt+del yaptıktan sonra işlemlerden servicess.exe i kapat, sonra sistem32 içinde bu dosyayı bul ve sil sonra başlat çalıştır regedit açıp aşagıdaki adresi bul HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run oradaki servicess.exe degerini sil ok
programın asıl amacı msnmsgr.exe açıldıgında girilen kullanıcı adı ve şifreyi çalmakmış bişey daha ögrendik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 26 Ağustos 2007; 23:07:08 >
makinanı güvenli mod da başlat ve yeniden C:\WINDOWS\system32\servicess.exe yi fixlemeyi dene
edit/ msn de yaşadıgın sorunun başka bir nedeni olabilir normalde services.exe sistem çalişanıdır
evet sorunun çözümünü galiba buldum
ctrl+alt+del yaptıktan sonra işlemlerden servicess.exe i kapat, sonra sistem32 içinde bu dosyayı bul ve sil sonra başlat çalıştır regedit açıp aşagıdaki adresi bul HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run oradaki servicess.exe degerini sil ok
programın asıl amacı msnmsgr.exe açıldıgında girilen kullanıcı adı ve şifreyi çalmakmış bişey daha ögrendik
evet aynen dediğin gibi bu dediğim msn hatası da nette yazanlarda msn çalmakmiş diye geçiyo.ama otomatik girdiimden yada güvenlik duvarı olduğundan şu ana kadar bişey olmadı çok şükür.
bu arada çalışan iki ss li olan değil normal olna.yani iki ss li çalışmıyor.yani aktif değil.belkide bu yüzden bişey olamdı msn ye.yinede elle sileyim mi?
silmeni tavsiye edrim, şöyle eger çalışmıyor olsaydı log da görünmezdi sen her ihtimale karşı yazdıklarımı uygula ve yeniden bir log al bakalım sorun hallolmuşmu
dostum servicess dosyası var orda bak kitap şeklinde eger silebiliyorsan sil silemiyorsan güvenli modda başlatıp silmeyi dene sildikten sonra yukarda verdigim regedit ayarındanda sil
dostum servicess dosyası var orda bak kitap şeklinde eger silebiliyorsan sil silemiyorsan güvenli modda başlatıp silmeyi dene sildikten sonra yukarda verdigim regedit ayarındanda sil
yok orda var biliyorum var olduğunu göstermek için koydum ss yi.yanlız regedit ayarında yok.
silindi hemde resim siler gibi tasasız şimdi taratım sitede analiz ettim tertemiz hepsi yeşil tik bir tane fire yok.soru işareti falan hiç bişey yok hepsi normal
şimdi bi pc yi baştan başlatayım bakayım ne olacak.sistem geri yükleme noktası da oluşturmuştum