Şimdi Ara

Macworld dergisinin Steve Jobs imzalı açılış sayısı açık artırmaya çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • O dönem Macintosh bilgisayarları odaklı olarak yayına başlayan ve en eski Mac odaklı dergi olma ünvanını elinde tutan Macworld’un Steve Jobs imzalı açılış sayısı açık artırmaya sunuldu.


     


    Değeri büyük


     


    Ülkemizde de bir dönem gördüğümüz Macworld dergisi Şubat 1984 tarihinde yayına başlamıştı. Açılış sayısında Apple’ın ilk Macintosh bilgisayarını konuk eden dergi ayrıca yönetim kurulu başkanı Steve Jobs’u da kapağına taşımıştı.


     


    Ayrıca Bkz.In-Win fütüristik tasarıma sahip Z-Tower kasasını duyurdu

    Yıllarda Mac bilgisayarlara ve yazılımlara yönelik olarak içeriklere yer veren Macworld dergisi Eylül 2014 tarihinde mali sıkıntılar nedeniyle basılı yayına son verdi ve sadece internet üzerinden yayına devam etti.


     


    Derginin açılış sayısı 2006 yılında Fifth Avenue Apple mağazasının açılışı sırasında Steve Jobs tarafından imzalanmıştı. Açık artırmaya sunulan dergi de imzalı olan. Derginin iyi durumda olduğu ifade ediliyor.


     


    RR Auction web sitesi üzerinden başlayan açık artırma 13 Aralık tarihine kadar devam edecek. Derginin en az 10 bin dolara alıcı bulacağı tahmin ediliyor. 1984 yılında satışa çıktığında 4$ fiyat etiketine sahipti. Ayrıca açık artırmada Steve Jobs’un o dönem kullandığı kartviziti de 500$ civarında alıcı bulacak.

     







  • modern yobazlık...



  • Neresi yobazlık? Adam iyi kötü bir şeylere yön vermiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.