Şimdi Ara

WhatsApp Android tabletlere geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    1 milyarı aşkın aktif kullanıcı sayısı ile dünyanın en çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, bugüne kadar ne yazık ki Android tabletler için resmi olarak desteğe sahip değildi ve Android tablet kullanıcıları cihazlarından WhatsApp'i kullanabilmek için pek çok farklı yola başvurmak zorunda kalıyorlardı.
     
     
    Android tablet kullanıcılarını sevindirecek hamle nihayet geldi. Artık WhatsApp, Google Play Store üzerinden Android tabletlere indirilebiliyor. Ancak uygulamanın henüz beta sürecinde olduğunu hatırlatmamız gerek. Uygulamayı kullanabilmek için henüz geliştirme sürecinde olan özelliklerin test edildiği beta programına da dahil olmanız gerekiyor.
     
    Ayrıca belirtmekte fayda var, Android tabletiniz ile WhatsApp'i kullanabilmek için cihazınızın SIM kart yuvasına sahip olması gerekiyor. Cihazınızın yalnızca Wi-Fi bağlantısına sahip olması ne yazık ki yeterli değil.
     
    Ayrıca beta uygulaması tabletinizi akıllı telefonunuzla eşleştirmenize izin vermediğinden ve aynı hesabı her iki cihazda da kullanamayacağınızdan dolayı, ikinci bir WhatsApp hesabına ihtiyacınız olacağını unutmayın.







  • Ben 2012de tablette APK atıp kullanıyordum sadece wifi modelli tablette. Modifiye APK değildi kendi sitesinden inen resmi APK idi

  • WhatsApp'ın komik platform tripleri... Zamanında bada'ya çıkartmayacağız diye tutturdular, iPad'e çıkartmıyorlar, bilgisayara çalışır bir şey yapmaları ne kadar sürdü... Tabletlere en azından WhatsApp Web gibi bir şey çıkartılabilir.

  • Android 4.0 zamanları,eve giren ilk Android cihaz. Tabletim. Abimle beraber kurmaya çalıştığımız Whatsapp. O zamanlar resmi sitesinden indiriliyordu. Nereden nereye...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlısı olsun diyelim de, zaten çoğu kişi gelmeden kullanıyordu diye biliyorum..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telegram yıllardır neredeyse tüm platformlarda sorunsuz çalışıyor. Whatsapp sadece ilk olmanın populerliğini kullanıyor , çok vasat ve yavaş bir program. Telegram ise çok daha fonksiyonel kullanışlı.

  • İpad de niye hala yok anlamiyorum.

  • ayni hesabi Web Whatsapp gibi klon sekilde kullanabilecegimiz sekilde iPad dahil tum akilli cihazlara bir uygulama cikarsalar daha iyi olmaz mi...
  • Apk ile tablete kurun. Hattın takılı olduğu telefona gelen doğrulama kodunu tabletteki uygulamaya girin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wifi tablette doğrulama kodu istiyor !
    cepten tekrar girince
    tablet tekrar doğrulama kodu istiyor
    özetle sim kart varsa zaten o tablet telefon oluyor !

  • Whatsapp ve Telegram'ın özelliklerini kıyaslayınca Whatsapp o kadar geride kalıyor ki... Üstelik Telegram açık kaynak kodlu, ille de sim kart diye de diretmiyor.


    Whatsapp'a bakıyorum, adamlar kalın font, italik vs getiriyor olay oluyor. Sticker özelliği geldi, haber sitelerinde manşetler vs... Karanlık tema gelecek diyorlar, aylarca bekletiyorlar. Yahu ne kadar zor işler ki bunlar. Yarım gün bile sürmez geliştirmesi. Ben anlayamıyorum bu çılgınlığı. Üstelik Teleram'da o kadar uzun zamandır var ki bu özellikler...


    Sanıyorum Whatsapp'ın daha önce popüler olmasından ve popüler kültürün etkisinden başka birşey değil olay. Yoksa Whatsapp'ın hiçbir artısı olmadığı gibi sayısız eksisi var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 6 Aralık 2018; 8:50:44 >
  • Bu ne şimdi zaten olan bişeyi niye haber yapıyosunuz ki. Whatsapp ı tablete kurunca cepte ki kapanıyor, cebine kurunca bu sefer de tablet kapanıyor. İkisi aynı sadece web.whatsapp.com üzerinden masaüstü modda mümkün.Aslında oda cebe uzak whatsapp yaparak.
    Heee neden mi yapmıyor? Çünkü siz 7 milyar koyun sürüsünü daha iyi yönetebilmek için, tüm kişilerini ve cep numaralarını görmek, tüm smslerini okumak, tüm sosyal medya hesaplarını bilmek ve takip etmek ve ne fiskosladıklarınızdan haberdar olmak için.
    He ne mi faydası var? Ben önemli bir şahsiyet miyim? Dersen,değilsin ama potansiyel olarak suçlusun. Zaten mobese sistemiyle yoldan geçerken bile hareketlerinden, örneğin yürüme stilinden veya yüz tanımayla seni nasıl bir şahsiyetsin anlıyacaklar. Ama sadece insanları diil,tüm araçları ve trafiği, tüm elektronik aletleri, tüm telefonları, tüm bilgisayarları ve interneti kontrol ettikleri için uslu biriyseniz zaten size bir şey olmayacak merak etmeyin.





  • 5 yıldır kullanıyorum Telegram'ın üzerine program tanımıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.