Şimdi Ara

Mmorpg4free WoW server sorun yaşayanlar baksın!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
6.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yabancı tbc server ortalama 400 oyuncu online lag 300-400 arası blizz rate. harika bir server ayrı birde fun serveri var. bence deneyin

http://www.mmorpg4free.com/forums/index.php

Birbirimizi tanımamız için buraya nicklerimizi yazacağız.

1)hetfied(mage human)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetfield -- 25 Mayıs 2007; 18:21:58 >

• Evet arkadaşlar haftasonu 700 kişi online oluyor.Lag benim sorunlu internetimde 300-400 gösteriyor ama hiç hissettirmiyor.2 saatte level 3 oldum neden derseniz etraftaki herkesle duel yaptım ve pvpye doydum sayılır.Ayrıca pvp yaparken en ufal bir lag bile yaşamadım.Saatte/2 saatte bir kere falan dc oluyor.Emudan bahsetmeme bile gerek yok.Türk guildi de kuracağız e hadiiii;

Dalınnnn.

• bizimkiler türk wow da ikan edebilirsem yazın orj e geçene kadar ordayız inş guildce
  • abi turkwow ne yaa 1 satte 10 dfa dc yiyosun. tbc değil. benim lvl 31 warlock vardı sildim.
  • nerden indirilceğini ve account alınacağını gösterirseniz sevinirim
  • http://www.mmorpg4free.com/forums/index.php
    Bu linke gir,üstten registera tıkla.Hesap al.Daha sonra da üstten [ BC Account Upgrade ] yazan yere tıkla,boşlukları doldur.
  • bende giricem birazdan ne açtınız onu söyleyin ona göre açalım karakter bc yok bende ama neyse :/ en son patch ile giriliyor 2,0,12
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wow private server önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

abi turkwow ne yaa 1 satte 10 dfa dc yiyosun. tbc değil. benim lvl 31 warlock vardı sildim.

tmm ya ne bagırıyon ben oynamıyom zaten geçenlerde bıraktım önceden iyi gibi gelmişti başladım sonra çıktı diğer yüzü
  • Biz Alliance açtık.Ben draenei açtım buradan swye gideceğim orada guild falan kuracağız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GencayAkcay

http://www.mmorpg4free.com/forums/index.php
    Bu linke gir,üstten registera tıkla.Hesap al.Daha sonra da üstten [ BC Account Upgrade ] yazan yere tıkla,boşlukları doldur.

acc aldıktan sonra BC acc upgrade tıkladım upgrade den sonra artık bc client siz giremezsin dedi bende bc yokki
  • gencay bende geliorum ally human olacam uye oldumda sana wxganthalo@hotmail.com eklersen konussak orjinaldede oynuorum onu açtırana kadar burda takılırız
  • set realmlist wowserver.mmorpg4free.com
  • burda ne diyo:
    your account is now flagged for the expansion.you will no lagger be able to log in with a non-BC client
  • Ya üstten upgrade BC mi ne öyle bir yer var ona tıkla.Hesap adını ve parolanı yaz BC oluyor hesabın.
  • peki nerden indircem
  • CUMA GÜNÜ SAAT 17:00'DA STORMWİND MEYDANINDA BULUŞUP GUİLD KURALIM.HERKES BURAYA NİCKLERİNİ YAZSIN Kİ BİRBİRİMİZİ TANIYALIM VE BELLİ BİR YERDE BULUŞUP BİTİRELİM BU İŞİ.ÇOK EĞLENECEĞİZ ZİNDAN,ARENA,BATTLEGROUND FALAN YAPARIZ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scream88

peki nerden indircem

Neyi indireceksin anlamadım ki!!!
  • oyunu downland
  • Onu bilmiyorum ben de 5,5 gm dosya indirmeyi göze alabilir misin?
  • hyr okadar bos yerim yok kotada dolu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.