Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Yeni Sony Ericsson P700i ve W999i bilgileri

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: Yeni Sony Ericsson P700i ve W999i bilgileri Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
2wicky

28 Eylül 2007; 13:44:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

2wicky
İncelemeniz için teşekkürler.

Şarj problemi yaşanıyorsa bu kötü işte. En azından 48 saat gitmesi lazımdı yoğun kullanımda.
Fotoğraflar fena değil. Ama titretmeden çekmek lazım demişsiniz. Bu iyi olmamış. Otofokus yok muydu bunda? Neden o kadar farkediyor acaba?

Bu titreme olayına ben de şaşırdım. K790 ve w900 de böyle bir sorun yoktu. Elbette titretmeden çekmek gerekiyor her türlü cihazda fakat p1 biraz fazla hassas bu konuda. Otofokus bulunuyor cihazda.

Otofokus olmasına rağmen bu şekilde olması kötü olmuş gerçekten.

Wi-fi'de bir kesilme falan yaşadın mı bu arada? Gerçi sorunsuz başlandım demişsin ama.

Dün gece yaklaşık 1 saat wi-fi açıktı ve dolandım nette. Kesinti olmadı hiç.

Bu arada pil performansı yeni olduğu için düşük olabilir.

SH10151
This is the serial number of our orbital gun
oktayakgoz

28 Eylül 2007; 13:51:00 

belki ilerleyen zamanlarda düzeltilebilir.

wicky sana bi iki sorayım esasında hazırlıkllı diilim çok soru sorarımda sende olduğunu yen öğrendim

m600 ü denedim bilmiyorum ama klavye kullanımı nasıl ben oldukça memnunum m600 den p1 nası ?

pil konusunda benim m600 baya iyi dayanıyor pili tabi oyun vs de çabuk bitiyor ama yoğun kullanımda iki gün gider kanaatindeyim. pil acaba o telde sorunlu olmuş olabilir mi ? fw den kaynaklanan gibi

ekranı %40 ışık seviyesine getirip güneş altında bakarmısın gösteriormu diye benim m600 %40 da hiç gözükmüyo nerdeyse güneş altında

Asus P526 + HBH 600
SonyEricsson M600i
Acer 5315
yasalt

28 Eylül 2007; 13:56:15 

herkese selamlar
buralarda yeniyim ama bu telefonu cok begendigim icin pesinde idim.
bugun www.alokontor.com dan aradilar su anda cihaz gps ile beraber stoklarina girmis fiat pesin 1.035 lira (dora dan tedarik ediyorlarmis)
bilgilerinize
saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasalt -- 28 Eylül 2007; 13:59:06 >

iMac 2.0 CD 20"
MacBokkPro 2.4 C2D 15.4"
Time Capsule 1 tb
iPod 30 gb beyaz
iPhone 8gb 1.1.4
iPhone 8gb 1.1.3
2wicky

28 Eylül 2007; 14:05:25 

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

wicky sana bi iki sorayım esasında hazırlıkllı diilim çok soru sorarımda sende olduğunu yen öğrendim

m600 ü denedim bilmiyorum ama klavye kullanımı nasıl ben oldukça memnunum m600 den p1 nası ?

pil konusunda benim m600 baya iyi dayanıyor pili tabi oyun vs de çabuk bitiyor ama yoğun kullanımda iki gün gider kanaatindeyim. pil acaba o telde sorunlu olmuş olabilir mi ? fw den kaynaklanan gibi

ekranı %40 ışık seviyesine getirip güneş altında bakarmısın gösteriormu diye benim m600 %40 da hiç gözükmüyo nerdeyse güneş altında

M600i ben de kullanmıştım bir süre. Klavyeler aynı. Bence bu tip bir cihaz için çok iyi çözüm olmuş. Bir tuşa iki harf atanmış olmasıda hiç zorluk yaşatmıyor. 3 gündür yanlış bir tuşa basmış değilim hala.

Ekran parlaklığını %70 seviyesinde tutuyorum normalde. %40 a indirip gün ışığında baktım. çok fazla zorlanmadım. ikonları, menüleri vb rahatlıkla gördüm. %70 seviyesindeki kadar rahat değil elbette. Mesela 2 sene önce o2 xda atom ve bu yaz HTC 4350 kullanma fırsatım olmuştu. Ekran parlaklıkları %100 olduğu halde güneş altında hiç bir şey göremeyerek ağlama noktasına gelmiştim :)

En azından P1 de parlaklık oranı yüksekken sorun yaşanmayacağı kesin.

Pil konusuna gelince, pili %100 doldurup usb dahil hiç şarja takmadan tekrar deneyeceğim. Böylece yarın daha sağlıklı bilgi verebilirim.

SH10151
PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Eylül 2007; 14:09:43 

quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

M600i ben de kullanmıştım bir süre. Klavyeler aynı. Bence bu tip bir cihaz için çok iyi çözüm olmuş. Bir tuşa iki harf atanmış olmasıda hiç zorluk yaşatmıyor. 3 gündür yanlış bir tuşa basmış değilim hala.

Ekran parlaklığını %70 seviyesinde tutuyorum normalde. %40 a indirip gün ışığında baktım. çok fazla zorlanmadım. ikonları, menüleri vb rahatlıkla gördüm. %70 seviyesindeki kadar rahat değil elbette. Mesela 2 sene önce o2 xda atom ve bu yaz HTC 4350 kullanma fırsatım olmuştu. Ekran parlaklıkları %100 olduğu halde güneş altında hiç bir şey göremeyerek ağlama noktasına gelmiştim :)

En azından P1 de parlaklık oranı yüksekken sorun yaşanmayacağı kesin.

Pil konusuna gelince, pili %100 doldurup usb dahil hiç şarja takmadan tekrar deneyeceğim. Böylece yarın daha sağlıklı bilgi verebilirim.

Güneş ışığı altındaki ekran sorununu çözmüşler demek.

2wicky

28 Eylül 2007; 14:15:10 

Evet öyle görünüyor.
W580i'nin ekranını görünce de hayrete düşmüştüm parlaklığı ve başarılı kontrastı karşısında.

SH10151
blacks61

Sisteme Gözat

28 Eylül 2007; 14:38:12 

@2wicky
tesekkürler
aydınlatıcı olmus görüşlerin gayet iyi bi cihaz p990 dan daha artıları var anladıgım kadarı ile

]©@Li€N†€ ®[

Sony Vaio FZ31M

N96
OffLineR

28 Eylül 2007; 15:57:19 

@2wicky
A2DP olayını test etme imkanın bulunuyor mu diye soracağım ben de =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OffLineR -- 28 Eylül 2007; 15:58:40 >

cavemanturk

28 Eylül 2007; 16:06:47 

merhabalar 2 günlük p1 kullanıcısı olarak deneyimlerimi yazayım dedim.
öncelikle n95 ten p1 e geçtiğimi belirtmek isterim. uiq arabirimine alışmam biraz zaman alacak anlaşılan. özellikle dokunmatik ekran efektif kullanmaya başladıktan sonra daha kolay olacak işler sanırım. ilk olarak telefon arkadaşın da belirttiği gibi çok sağlam. ele oturuşu güzel hiç oynayan tarafı yok. bunu söylememin nedeni yaklaşık 9 ay kullandığın n95 imin oynamayan parçası kalmamıştı :) o bakımdan. telefon software anlamında oldukça hızlı. ram baya yeterli. görev yöneticisinden sürekli program peşinde koşmak gerekmiyor çok yüklü programlar olmadıkça. kamerasını başarılı bulduğumu söylemeliyim. ama bu noktada ah be sony nasıl olursa xenon flaş koymazsın dedirtmiş üzmüştür. gündüz çekimlerinde bir problem yok.
p990 da çalışan programlar da bi problem yok. oyunlar felan yükledim rahat çalıştı. klavye ise henüz tam alışamasam da alıştıktan sonra süper olacağı inancındayım. özellikle tüm gün hep maillerle uğrasan fakat blackberry den hazetmeyen biri olarak tam aradığım şey olduğunu söylemeliyim.
son olarak beğenerek kullanmaya başladığım ve kullandıkça daha da beğendiğim bir telefon oldu p1. malesef kutudan gps receiver çıkmadığı için gps testi yapmam mümkün olmadı. ayrıca satılanlardan alıp onu da deneme niyetindeyim.

2wicky

28 Eylül 2007; 16:08:11 

quote:

Orjinalden alıntı: OffLineR

@2wicky
A2DP olayını test etme imkanın bulunuyor mu diye soracağım ben de =)

Malesefki uygun kulaklığım yada alıcım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 28 Eylül 2007; 19:00:09 >

SH10151
2wicky

28 Eylül 2007; 16:10:40 

quote:

Orjinalden alıntı: cavemanturk

öncelikle n95 ten p1 e geçtiğimi belirtmek isterim. uiq arabirimine alışmam biraz zaman alacak anlaşılan. özellikle dokunmatik ekran efektif kullanmaya başladıktan sonra daha kolay olacak işler sanırım. ilk olarak telefon arkadaşın da belirttiği gibi çok sağlam. ele oturuşu güzel hiç oynayan tarafı yok. bunu söylememin nedeni yaklaşık 9 ay kullandığın n95 imin oynamayan parçası kalmamıştı :) o bakımdan. telefon software anlamında oldukça hızlı. ram baya yeterli. görev yöneticisinden sürekli program peşinde koşmak gerekmiyor çok yüklü programlar olmadıkça. kamerasını başarılı bulduğumu söylemeliyim. ama bu noktada ah be sony nasıl olursa xenon flaş koymazsın dedirtmiş üzmüştür. gündüz çekimlerinde bir problem yok.
p990 da çalışan programlar da bi problem yok. oyunlar felan yükledim rahat çalıştı. klavye ise henüz tam alışamasam da alıştıktan sonra süper olacağı inancındayım. özellikle tüm gün hep maillerle uğrasan fakat blackberry den hazetmeyen biri olarak tam aradığım şey olduğunu söylemeliyim.
son olarak beğenerek kullanmaya başladığım ve kullandıkça daha da beğendiğim bir telefon oldu p1. malesef kutudan gps receiver çıkmadığı için gps testi yapmam mümkün olmadı. ayrıca satılanlardan alıp onu da deneme niyetindeyim.

Hayırlı osun cihazın
Pil performansı ne durumda?

SH10151
Chenk

28 Eylül 2007; 16:58:25 

super

quote:

Orjinalden alıntı: yasalt

herkese selamlar
bugun www.alokontor.com dan aradilar su anda cihaz gps ile beraber stoklarina girmis fiat pesin 1.035 lira (dora dan tedarik ediyorlarmis)
bilgilerinize
saygilar

erselyilgin
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Eylül 2007; 17:04:29 

quote:

Orjinalden alıntı: cavemanturk

Hayırlı olsun süper bir telefon almışsın.
OffLineR

28 Eylül 2007; 17:29:18 

Az önce alokontor'u arayıp telefon stoklarınızda mı diye sordum ve olumsuz bir cevap aldım. Şu P1 konusunda ya kim ne yaptığını bilmiyor. Ya da olay hepten yalan cihaz hala gümrükte bizi bekliyor :)

quote:

Orjinalden alıntı: Chenk

super

quote:

Orjinalden alıntı: yasalt

herkese selamlar
bilgilerinize
saygilar

sercankaf

28 Eylül 2007; 17:37:17 

Ben de bu telefonu almak icin stoklara girmesini bekleyenlerdenim. Telefon kapaliyken alarm nasil calmaz, bunu hic anlamiyorum. Galiba p990i de de boyleymis. Sabahlari cep telefonumun alarmi ile uyanan biriyim. Zaten pil suresi az olan bir telefonu gece de alarmi icin acik birakirsam bu is nasil olacak bilmiyorum. Buna bir cozum bulmalari lazimdi.

OffLineR

28 Eylül 2007; 17:47:13 

Şöyle düşün Sony Ericsson UIQ serisi telefonlar bir telefondan çok PC gibi. Açık değil ise açık değil :) Pil ömrü uzun olduğundan telefonu açık bırakmak hiç problem olmuyor. Ben 3.5 sendir P900 kullanıyorum, Telefon 7/24 açık. Ama gece beni aramasınlar kardeşim diyorsan da flight mode var. Yani sen merak etme, muthiş bir telefon. (Telefon diyince küçümsüyormuşum gibi geliyor :))

quote:

Orjinalden alıntı: sercankaf

Ben de bu telefonu almak icin stoklara girmesini bekleyenlerdenim. Telefon kapaliyken alarm nasil calmaz, bunu hic anlamiyorum. Galiba p990i de de boyleymis. Sabahlari cep telefonumun alarmi ile uyanan biriyim. Zaten pil suresi az olan bir telefonu gece de alarmi icin acik birakirsam bu is nasil olacak bilmiyorum. Buna bir cozum bulmalari lazimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OffLineR -- 28 Eylül 2007; 17:48:26 >

de