Yine kendimden alıntı yapayım, Bu arada 5 gün foruma kimse uğramaz, uğradılar mı kendi sorularını sorup, Kimseye yardımcı olmadan çeker giderler, Bu bir bencillik
Arkadaşlar sizlere bir sorum var, belki de çok basit bir cevabı var ama soruyorum; ben p1 ime bişi yüklemek istediğimde karta yüklemeye çalışıyor ama aygıtın içinde hafıza kartı yok, telefon hafızasına yüklemesini istiyorum bunu nasıl yaparım?
Yine kendimden alıntı yapayım, Bu arada 5 gün foruma kimse uğramaz, uğradılar mı kendi sorularını sorup, Kimseye yardımcı olmadan çeker giderler, Bu bir bencillik
@ .:ER_JaNN:. Cevabınız için teşekkürler, kesinlikle lafım size değildi?
quote:
Orjinalden alıntı: Hiperkene
Arkadaşlar sizlere bir sorum var, belki de çok basit bir cevabı var ama soruyorum; ben p1 ime bişi yüklemek istediğimde karta yüklemeye çalışıyor ama aygıtın içinde hafıza kartı yok, telefon hafızasına yüklemesini istiyorum bunu nasıl yaparım?
Programı yüklerken ekranda nereye kurmak istediğinizi soruyor, oradan seçili hafızayı, telefon hafızası olarak değiştirin, düzelecektir.
Fakat bazı programlar önceden hafıza kartına kurulmaya programlıdır (ayarlanmıştır), ki sayıları çok azdır,
bunları telefon hafızasına kuramazsınız, hafıza kartı okuyucusu bozuldu mu telefonunuzun, neden kartsız kullanıyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertalpay -- 18 Haziran 2008; 12:58:37 >
yaw bu telefonla ilgili aklıma biseyler takıldı...
1- tema olayı varmı nerde gorsem o gri arkaplan var 2-gps alıcısı hala alanlara hediye mi 3-kutudan o docka benzeyen alet cikiyomu? 4-kulaklık donusturucu alet bulabilirmiyiz acaba bu telefona? 5-bide hoparlor sesini soracaktim nokialara veya w960iye oranla nasil?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octaine -- 18 Haziran 2008; 22:30:02 >
bence desteklemez 8gb yi.. desteklese de cok yawaslar..
Kesinlikle destekliyor ancak yavaş mı bilemem Youtube'da bununla ilgili vidyolar mevcut izleyebilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: octaine
yaw bu telefonla ilgili aklıma biseyler takıldı...
1- tema olayı varmı nerde gorsem o gri arkaplan var 2-gps alıcısı hala alanlara hediye mi 3-kutudan o docka benzeyen alet cikiyomu? 4-kulaklık donusturucu alet bulabilirmiyiz acaba bu telefona? 5-bide hoparlor sesini soracaktim nokialara veya w960iye oranla nasil?
1-Tema olayı tabiki var hatta Sonyericsson Theme Editor ile kendi temanızı yaratabilirsiniz. 2-Evet 3-Dock derken egerki masaüstü standını kastediyorsanız evet çıkıyor. 4-Piyasada hemen hemen tüm telefoncularda mevcut 3-5 Lira'ya satılıyor ama ses kalitesini ve yüksekliğini oldukça düşürüyor.Bu yüzden pek tavsiye etmiyorum. 5-Hoperlör ses yüksekliği yeterli düzeyde bi şüpheniz olmasın.W960 ile aynı olduğunu düşünüyorum çünkü neredeyse telefonlar birbirinin aynısı.
@mertalpay aslında sitem etmekte haklısınız sonuçta birbirimize yardımcı olmak için burdayız.Kendi adıma konuşacak olursam bu aralar pek zamanım olmadığı için sadece konuyu arada bir P1'den takip edebiliyorum.Telefondan yazmak her ne kadar zor olmasa da bilgisayar kadar kolay da değil.
ER_JANN tesekkur ederim alıyorum o zaman bu telefonu.. eskimedi dimi sence? alınır yani hala... gorunurde yenisi de yok yakın bi zaman icinde gorunmuyor ole cook cook yenilik getirecek uiq modeli zaten..
bide klavyeyi sorcaktim nasil memnunmusun alisiliyormu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octaine -- 19 Haziran 2008; 0:49:48 >
klavye çok çok iyi. bir daha numerik almam yani. çok alıştım.
ses konusuna gelince ilk hali idare eder. ama 8 gb m2 + walkman player3 mod + sound mod full + dönüştürücü + yüksek kalite kulakiçi kulaklık ile her türlü mp3 player ile kapışır diyorum. kendi kulaklıklarına para baymayı boşverin alabiliyorsanız çift driverlı bir iem alın dönüştürücü ile kullanın. elma sepetinde jaysler var. ya da yurt dışından benim de tavsiye ettiğim super.fi pro5 leri getirtebilirsiniz.
Klavye kesinlikle cok ise yarıyor ve oldukça kullanışlı.Su an P1'den yazıyorum gördüğünüz gibi tüm harfler mevcut ve son derece hızlı yazabiliyorsunuz.
Benim kanaatim telefonun eskimediğì yönünde P5i çıkacak diyorlar ama ne zaman çıkacağı meçhul.Ayrıca özellik olarak pek bi farkları yok hatırladığım kadarıyla.Belki Xperia beklenebilir ama fiyat ne olur bilinmez.
w90daki walkman player'ı yükleyip ses sesini artıran iki mod. anlatırdım ama ben bile tam anlamadan yaptım. olayı çözmüş arkadaşlar güzelce anlatsın. burada pek bir şey yok ama her gün başka bir mod çıkıyor piyasaya yurtdışı forumlarda.