Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir yıldır kullanmakta olduğum p990i den sonra bugün itibariyle p1 e geçiş yapmış bulunuyorum. Size bir sorum olacak, yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
p990i deki bilgilerimi bilgisayara yedekledim bu yedeği p1 e olduğu gibi geçirmem mükün mü? Mümkün değilse p990 daki telefon rehberini komple bluetoothla p1'e atabilir miyim? (bildiğim kadarıyla kayıtlar tek tek atılıyor)
Kendi sorunumu kendim çözdüm ve rehber kayıtlarını p1 e atmayı başardım. Yalnız bu sefer de kayıtlar soyadı-adı şeklinde sıralandığı için karıştı. Bu kayıtları tekrar adı-soyadı şeklinde sıralamak için ne yapmam gerekiyor acaba?
Yaklaşık 6 aydır bu cihazı kullanıyorum.Sizlerden bir ricam var daha önce 910 kullanıyordum ve bu cihazda kullandığım ve aynı zamanda pc de kullandığım bir explorer programı ile cihaz içindeki app dosyalarına ve diğerlerine ulaşabiliyordum Bunu p1i de yapamıyorum (x-plorer vs.) bunun için bir program bulunur mu yada varsa paylaşırsanız sevinirim.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Bugün Çok temiz 2.el SE P1i alacağım, temiz olduğunu nasıl test edebilirim, Sony Ericsson'larda başlangıç ekranında *#0000# gibi telefonu test etmek için bir kod var mı? Birde P1i en çok neresinden boya soyulması veya herhangi bir problem çıkarıyor, daha önce P990i kullanan biri olarak, müthiş boya soyulması oluyordu.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Üstad ben de forumdan bir arkadaştan aldım birkaç gün önce. Benim aldığım cihazın fotoğraf tuşunda biraz boya atması vardı. Onun dışında gayet temiz cihaz ve gördüğüm kadarıyla bu cihazda p990 kadar soyulma olmuyor. Kasası kesinlikle daha kaliteli. Onun dışında cihazın temizliğini nasıl anlayabilirsin bilmiyorum çünkü ben de yeni aldım cihazı. Bu arada 1 yıl kvk garantili p990 almak isteyen varsa benimle irtibata geçsin lütfen. Saygılar.
Artık bende bir P1i sahibi oldum sonunda GPS modülünü nasıl şarj ediyorsunuz, sadece araç şarj cihazı var, arabadan bağımsız kullanamıyor muyuz?
Birde bu Wireless'e girdiğimizde telefonun internete girdiğinde GPRS bağlantısını kullanmaması için bir ayar vardı, nasıl yapacağımı söyleyebilir misiniz?