sesi gayet tatminkar bana göre, kulaklık dandik (bence) resimlerden görebilirsin. telefonu birçok bayide satılmakta ancak Eğer yanında gps modülü verilmiyorsa garantisizdir unutmayın. ayrıca Turkcell distribütrölerinden satışı yapılan tüm P1+Wayfinder GPS paketi içeriğinde Turkcell hatlı kullanıcılara istedikleri dönemde aktive ettirebilecekleri 1 ay kullanım süreli 150MB'lık mobil internet paketi de hediye olarak verilecek. Ayrıca kutudan çıkan CD içerisinde P1i kullanım videoları ve Takvimmobile.sis isminde bir uygulama olacak. Bu ücretsiz aktivasyonsuz uygulama ile msn,gtalk,yahoomsn kullanabilecek, onlarca hazır rss, sinema, hava durumu,lig durumu vs gibi bilgilerin internetten çekilebildiği yazılım olacak.. yani yurtdışından veya bayilerden greymarket aldığınız telefonlarda bunların hiç biri özellike p1i için kişisel telefon/e-mail tüketici danışma hattı ile servis garantisi olmayacakmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korozyon -- 28 Ağustos 2007; 19:30:13 >
Kadıköyde telefoncuda cuma günü geleceğini ve fiyatının 1.400 YTL civarı olacağı söylendi.
1400 cok fazla yaw. ederi 950 - 1000 ytl olması gerekir. yalniz su var. p990i gibi fiyati bir iki ay sonra 400-500 ytl düşerse şaşırmayın. bence biraz beklemekte fayda var.
Su an Baku`deyim ve gecen gun gidip inceledim telefonu. Telefon gercekten mukemmel olmus, gerek dokunmatik ekran, gerek klavye her seyiyle super. Buradaki fiyati 650$. Yalniz 3 yil garani sadece Baku`de geciyor ve gps modulunu vermiyorlar. Tam parayi cikartmistim ki son anda vazgectim. Alicaksam 200 ytl daha verir garantili, gpsli Turkiye`den alirim dedim. Turckcell bayilerine geldi mi ve fiyati nedir? Galiba fiyatinin dusmesini bekliyemiycem :)
Merhaba ben telefonu amerikadan 500 dolara aldim....Gps modulunun olmamasinin ne gibi kotulugu olur soylerseniz sevinirim..Birde telefonla yurda giriste ne yapmam gerekiyor...Saygilar..
bu telefon gerçegten çok iyi görünüyor.kullanan arkadaşlar dışarı verilen ses ve kulaklık sesi hakkında bilgi verebilrlermi.bi de fotograf kalitesini sorcam
Merhaba ben telefonu amerikadan 500 dolara aldim....Gps modulunun olmamasinin ne gibi kotulugu olur soylerseniz sevinirim..Birde telefonla yurda giriste ne yapmam gerekiyor...Saygilar..
vallah fiyat 500 dolar iyi gps modülü olmması gps kullanamaman anlamına geliyor çünkü telefonda yerleşik gps yok eğer gpsle işin olmazsa senin için önemli değil gerçi telefonuda almışsın hayırlı olsun
ŞEREFTİR SENİ SEVMEK SENLE AĞLAYIP GÜLMEK GALATASARAY SEVGİSİ SÜRECEK SONSUZA DEK YETMİYOR Kİ STADLAR KALBİMİZ SENLE ÇARPAR LAYIKSIN BU SEVGİYE ŞANLI GALATASARAY NASIL Kİ BU MİLLETİN TACIDIR YILDIZ İLE AY YÜKSEL TA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY
Ben 10 dk kadar kullanma firsati buldum ve 1 veya 2 defa kalem kullanma ihtiyaci duydum. Her tus gayet yerli yerinde istedigin parmaginla rahatca basabiliyorsun ki benim ellerim kurek gibidir masallah