Arkadaslar Ben karar veremedim :) W960 i mi p1 mi W960 i biraz fazla para arasndaki fark ne Benim istediklerim ekrani büyük olmasi canli olmasi ses iyi olmasi özelliklerinin pek farki yok iyi araştirdim sizce ne yapayim??
bende p1i almayı düsünüyorum fakat symbian olması gözümü korkutuyor acıkcası. siz sorun yasıyormusunuz kulanımda yada yazılım olarak yardımcı olursanız sevinirim
ben şahsen symbian işletim sistemi olmayan telefonları oyuncak gibi görüyorum.mesela n95 i baya inceleme fırsatım oldu ama nokia hala klasik havasından kurtulamamış.o yüzden çok soğudum.symbian hem daha kullanışlı bir işletim sistemi hemde performans olarakta telefonda bir kasma yaşanmıyor.bir çok uygulama da mevcut bu işletim sistemi için.tavsiye ederim arkadaşım hiç bir korkun olmasın.
Beklentinizle ilgili ben numerik takımla mesaj yazamıyorum ama P1i ile neredeyse konuşmaktan çok mesaj yazar oldum. 2gb memory kart aldım baba fazlasıyla yetiyor ama telefonda müzik ve film işleriyle ilgim yok. İlginiz varsa 8gb olduğu için w960 tercih edilebilir. Sanki walkman tarzı telefon gibi. Bana w960'ın görüntüsü de pek hoş gelmedi. Biraz karanlık bir görüntüsü var. Fakat ekranının çukurda olmaması sanki daha iyi gibi (Kolay temizlenebilir, fakat kolayda çizilebilir.) Parası ayrı konu ama bana sıfır w960 verseniz bile kesinlikle değişmem. Aslında şu an p1'yi değişebileceğim tek telefon X1
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
arkadaslar bende p1i kulancısıyım artık telefon hakkında bisey sormak icin gittim darty e bi baktım telefonla dönmüsüm bi anda oldu hersey valla ama iide oldu cok manyak telefon ...... bir kac tane sorum olacak af görün acemiyiz daha
1.dosya yöneticisinden her actıgımız programı tek tek herseferinde silmemizmi gerekecek 2.youtube dan video izleyemiyorum programmı gerekiyo izlemek icin 3.tuş kilidine girme süresini uzatamıyormuyuz
1-Açtıgınız programları görev yöneticisinden kaldırmanız çok önemli değil.Çünkü cihazımızın ram ve rom miktarı oldukça yeterli düzeyde.Programlar açık kalsada hissedilir derecede kasılma yapmıyor.
2-m.youtube.com da izlenebiliyor ancak sorun yasamayanlar yok değil bu konuda biraz sıkıntı var.Flash desteği çıktıgında umarım bu sorun tamamen çözülür.
Arkadaşlar k750 k 790 ve suan w580 kullanıyorum bu telefonu almayı düsünüyorum emin olmak istedigim konu foto kalitesi k750 kadar varmi en kötü w580berbat cünkü k790 kalitesinide aramak olmaz birde nokialar gibi uzun süre galerilerde donmalar oluyormu ve en ucuz nerede bulabilirim