Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Yeni Sony Ericsson P700i ve W999i bilgileri

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: airpost
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: Yeni Sony Ericsson P700i ve W999i bilgileri Sayfa: <<   < önceki  44 45 [46] 47 48 49 50 51 52 53   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bris

12 Şubat 2008; 18:55:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: drkwing

Hocam nedir bu avea web? gprs den farkı nedir? Sonuçta bağlantı yine gprs üzerinden sağlanmıyor mu? Tabii bir de nasıl alırız?

Çok teşekkür desteğine,

Saygılar

Avea'da bende uzun bir süre gprs'den bağlanamadığım için wayfinder'ı kullanamamıştım.(sinir olmuştum)
Avea web paketi satın alınca tüm sorunlar çözüldü. Avea'cılar avea web paketi satın alıp aşagıdaki adresten ayarları indirebilirler. (Link denendi ve çalışıyor)
http://www.sonyericsson.com/cws/support/products/wap/p1i?cc=tr&lc=tr

tanerergul

12 Şubat 2008; 18:55:41 

quote:

Orjinalden alıntı: tanerergul

selam arkadaşlar benimde birkaç sorum olacak daha 2-3 gündür kullanıyom ama forumu 1 aydır takip ediyorum..

1 - Bu gün wifi ile internete baglandım ama opera mini 4 ile giremedim bi türlü..

2 - internette gezerken telefonun çengel tuşuna basmam ile aniden reset attı... geçenlerde yine olmuştu servise gitmelimiyim?

3 - Google map diye bi program kurdum türkiye haritasını 1-2 saniye gördükten sonra browser kitlendi bu sorunu nasıl aşabilirim?

4 - telefon ikide bir izinli bağlantılar diyip diyip duruyor?

5 - Gmail ayarlarını yapmış oldugum halde mail gitmedi ( hemen şimdi gönder dedim ) ..

6 - youtube mobile videolarıı izleyemiyorum bekliyor bekliyor arabellek %100 olyor tam açacak gibi oluyor ama yine kitleniyor? link i kaydet dedim sonra link i kopyalıyıp core player ı açtım URL aç yazan yere geldim ama yapıştır yoktu linkte çok uzundu core player den deneyemedim.. bu youtube olayını nasıl çözecem..

Cevap verecek arkadaşa şimdiden eşekkürr ederim..

sabırsızlıkla cevaplarınızı bekliyorum...

Arkadaşlar birileri bana cevap verirse çok sevinirim telefonu yeni aldım lütfen yardım..

En azında şuna cevap verin lütfen telefonu alalı 5-6 gün oldu internete girerken reset atma işemi 3 kez wifi ile bağlanırken oldu.. bu hata banamı özel? servise gitmelimiyim??

uraltay85

12 Şubat 2008; 19:45:42 

rotate me programını kurupta kullanabilen varmı içinizde???

tanerergul

12 Şubat 2008; 20:56:59 

Arkadaşlar bu Fring programını nasıl kuracam acaba bilen varmı elimde

fring_uiq.SIS
SemcVoIPAudio.sis
cah1621022_Semc3rdPartyTele.sis

dosyaları var uıq için firmware güncellemesi filan diyor telefon yeni son sürüm firmware i de bilmiyorum benim telefonun firmware i

telefon;CXC162037 R9H004 - düzenleyici;CXC162108 R6E30 - CDA;CDA162024/61 R9A

***CoNDoR***

Sisteme Gözat

12 Şubat 2008; 21:01:20 

@tanergul: Firmware güncellemeni tavsiye ederim. Restart sorunlarını çözebilir. Sendeki firmware eski bir versiyon.

frinn konusuna gelince, son ikisini yüklemene gerek yok p990 için onlar. Sen sadece fring_uiq.sis dosyasını yükleyeceksin.

SONY ERICSSON P1i

Gelecekte oyunlar Quad Core destekli olacak, ama bakalım o zamana şimdiki Quad işlemciler kalacak mı?
..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Şubat 2008; 21:23:07 

Güncel fiyat listesi (12.02.2008)

Ereyon.com: 848 YTL / 839 YTL (Havale indirimi)
Genpatech.com: 919 YTL / 982 YTL (Havale indirimi)
Hepsiburada.com: 942 YTL / 914 YTL (Havale indirimi)

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
gsserhat

13 Şubat 2008; 0:09:42 

Beyler bana Freeware güzel bir MP3 player programı lazım LCG jukebox kıramıyorum.Problemler yaşıyorum.Tvsiye veya link verirmisiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.

Cowon U3+Sennheiser ie4

Sony Ericsson P1i Kullanıcısı
dagger84

13 Şubat 2008; 0:38:42 

ya telefonu alalı 1 ay oldu ama sonyericsson xperia diye yeni bir model çıkarmış.dileyen sonyericsson un sitesinden bakabilir.alet çok manyak delirdim

Toshiba Satellite A100-003: Intel Core 2 Duo T7400 @ 2.16 GHz, 2x1GB Samsung PC2-4300, 160GB Hitachi HDD, nVidia GeForce Go 7600 up to 1GB
.:ER_JaNN:.

Sisteme Gözat

13 Şubat 2008; 1:32:45 

Henüz çıkmadı.Tanıtıldı sadece ama güzel cihaz gerçekten

єгςคภ รє๔єŦ
I LOVE MY P1i

tas7035

13 Şubat 2008; 10:41:06 

Firmware'i generic yapınca teldeki önceden yüklü turkcell,avea vs ayarları kayboluyor mu?

ozayvaz

13 Şubat 2008; 11:27:26 

Kardeş programı karta değil cebe kur ve ondan sonra da verilen yama programini yükle duzelecektir..

İyi Günler...

Sisteme Gözat

13 Şubat 2008; 18:57:53 

Ya arkadaslar birisi su Word Generic yapmayı ayrıntılı bir şekilde anlatabilir mi acaba?

Programı indirdim actım fln ama ne yapacagımı tam olarak bilmiyorum güvenemedim de kendime yardım ltfn...

єгςคภ รє๔єŦ
I LOVE MY P1i

ptahba

13 Şubat 2008; 20:01:53 

quote:

Orjinalden alıntı: .:ER_JaNN:.

Ya arkadaslar birisi su Word Generic yapmayı ayrıntılı bir şekilde anlatabilir mi acaba?

Programı indirdim actım fln ama ne yapacagımı tam olarak bilmiyorum güvenemedim de kendime yardım ltfn...

ilk sayfada condorun yaptığı detaylı açıklamayı bulabilirsin

arkadaşlar birşey sormak istiyorum gerçi defalarca konuşuldu sanırım ama, bu telefonun kulaklığa verdiği ses nasıl yükselir? Farklı kulaklıkda aldım (sony nin jackli olan çevirici modeli) ama ne kulaklık taksam banamısın demiyor ses düşük???

Sisteme Gözat

13 Şubat 2008; 20:15:06 

Orda xs++ ile word generic yapımı anlatılmıyor ki (varsa da ben göremedim) normal güncelleme anlatılıyor.

єгςคภ รє๔єŦ
I LOVE MY P1i

ptahba

13 Şubat 2008; 20:24:09 

" Arkadaşlar size söz verdiğim gibi, sınavlarım bitti ve artık yavaş yavaş sizler için yazılar hazırlamaya başladım ve ilkini şimdi yayınlıyorum.

SEUS ile Telefon Firmware Güncelleme Rehberi v1.0t (by ***CoNdoR***)

Hepsini ben yazdım benim emeğimdir. Hepinize hayırlı olsun. Download linki:

http://rapid&share.com/files/74523191/SEUS_GUNCELLEME.pdf

Aradaki & işaretini kaldırın. "

burda sanıyorum (yanlış hatırlamıyorsam çok sayfa oldu) world generic yapımı anlatılıyor. Condor daha doğru bilgiyi verecek